ROBERT, DES DEL DISSABTE ES EL ALCALDE DE UNA NOVA CORPORACIO MUNICIPAL

Robert es va proclamar nou Alcalde de l'Alcùdia, en minoria, ja que Paco Sanz, de Compromís, no es presentà com a candidat a l'Alcadia i s'abstengueren a la votació. Robert es Alcalde en sols els seus 9 vots del Psoe i la abstenció de Compromís. Oreto Segura obtinguè els 8 vots del seu grup.

¿Paco Sanz (Compromis) presentará en el Primer Ple de l'Ajuntament una modificació pressupuestaria que afectarìa a molts temes, dels que la majoría de veïns i veïnes han dit que ja esta bè?







RESULTATS DE LES ENQÜESTES:

1. A la gent li pareix MAL que Internet no siga gratuït, en un 70%.
2. En un 82% a als votants els funciona mal Internet del poble.
3. A la gent li pareix MAL el gasto que es fa en el COTIF, en un 77%.
4. La gent, majoritariament vol que S’APARQUE en el Passeig en un 68% i que siga PEATONAL els cap de setmana en un 51%.
5. La gent, els votants, no aproven a Robert com alcalde, en un 64%.
6. Un 49% creu que l’Ajuntament vol acabar amb el C.E. L’Alcudia, un 28% creu que no es Aixa i, un 22% no ho heu sap.
7. A un 60% de gent li ha paregut MAL les normes d’Agora en les Festes del Poble.
8. A un 66% SI que li han paregut bè les Festes d’enguany.
9. A la majoria de la gent 60%) li agradarian que tornaren les “cordaes”, un 11% no ho heu saben i la resta diu que no.
10. Referent a les obres en l’Alcúdia del Plan Zp, a un 51% NO li pariesen encertades, un 6% no ho heu sap i un 12% agüeren fet altres obres i, la resta esta d’acord.
11. Un 71% dels veins del poble pensen que les Berbenes del Poble derruyen d’esser més populars, un 18% que deurien d’esser com sempre, un 7% que no heu sap i un 3% diferents.
12. Un 92% pensa que deuria d’haver un Pediatra per la vesprada i un metge d’exterior per a les Uregencies.
13. A un 54% dels veïns No volem que l’Ajuntament ajude a que es fasen bous a l’Alcúdia, un 43% si que volen que ajuden i 3% no saben que dir.
14. I finalment, al gent pensa en un 46% que el PP que esta fent MOLT MALA oposició, MAL en un 20%, BONA en un 16% i MOLT BONA en un 18%.
En esta enqüesta han votat aproximadament uns 200 veïns i es podrà votar fins al 31-12-09

Volem zona mixta que es puga aparcar i peatonal el cap de setmana

¡JUSTICIA!

Per a escriure un comentari o vore els comentaris més recents en els foros d'opinió s'ha de polsar damunt "enlaces a esta entrada".

Opinió lliure a l'Alcúdia - DE MOMENT NO ENTRAR AÇI

Vos parerix bé un blog en el que la gent es puga expresar de forma normal, lliure i de forma educada?

781 comentarios:

  1. Esta bé una pagina lliure, pero aixo no crec que dure molt, al fial es manipulara o els politics la boicotejaran

    ResponderEliminar
  2. no me pareix gens mal, però fins a quant estarà?

    ResponderEliminar
  3. A mi me parece bien este blog, pero tambien me gustaria que no solo fuera un blog en el que se cuestionara al gobierno de l'Alcúdia, tambien me gustaria que se comentara algo de la oposicion que en el tiempo de la alcaldia de Robert (y señora), no ha hecho nada explosivo, como huvieran hecho ellos o Paco Sanz en el caso contrario.

    Tambien me parece vergonzoso, el espectáculo que todas las noches de fiesta, y año tras año, se da en el palco tanto del PP como del PSOE, ya que si son unas fiestas para el pueblo, no tienen el porque tener reservado un palco gratuito para ellos, por muy alcades o concejales que sean, ya que en esos palcos, no sube la gente del partido sino sus sequitos

    ResponderEliminar
  4. Respecte a la duració d'aquesta pàgina es cert que durará molt de temps en la vida dels alcudiencs, ja que a personalitat de l'assosciació es molt sólida.
    VEINAL

    ResponderEliminar
  5. Aquest blog es molt independent, encara que sabem que als governants i de sempre es va molt mal que la gent diga lo que pensa i menys quan aquesta opinio es contraria a el que es decidix per el que governa; aço es el començament i gracies a la tea opinió ara mateix pujarem la enquesta respecte a la oposició i respecte a la opinió de la primera dama heu deixarém per altre moment i pensem que será interesant.

    ResponderEliminar
  6. Me parece muy bien la encuesta que se ha publicado, pero me gustaria saber ya que en las encuestas se ataca tanto al PSOE, cual es la opinion de este blog sobre la oposición.

    Y la primera dama ¡¡ HAY MUCHAA!!, más que señor alcalde, ¿donde está la encuesta?, jajajajaja ¿hay miedo que la bloquee?

    ResponderEliminar
  7. Esta página no tiene miedo a nada ni a nadie; tampoco tiene ninguna opinión politica, es independiente pero, la mayoria de encuestas que se van a subir a los vecinos van a ser de cosas que creamos que son de interés social de cosas nuestras de la población, con l único objetivo de perder el miedo a que te "machaquen" el Psoe y el P.P. ya que no tienen todavia la madurez politica suficiente para escuchar opiniones diferentes, sin que vean que este el objetivo principal y no el de ir en contra de lo establecido por norma. Esta es una asociación de vecinos que se dará a conocer en la revista del 752, al igual que se irán publicando los resultados de las encuestas, por eso es importante que los vecinos participen.

    ResponderEliminar
  8. Gracias por poder tener un blog en el que poder expresar el malestar de los vecinos de l'alcudia. uno de los malestares generales es el del trabajo que solo trabajan los afines al pspv y sus familiares. Que verguenza de grupo municipal.

    ResponderEliminar
  9. La veritat es que la falta de treball es un dels problemes mès grands que estem patim des de fa ja tans anys que pocs recorden una situació tan greu que coincidix en una situació económica e industrial caótica i fa mirar de molt a prop ells llocs laborals de l'ajuntament com s'han donat i quins criteris s'utilitzen, i aixó ens fara derigir-nos als partits politics per a que ens informen de la seua transparència si la té, o bè pujar una enquesta a vore que pensem els demés.

    ResponderEliminar
  10. Ostras, els palcos del PP i del PSOE són gratuïts?? REBELIÓOOOO!!!
    (ja sé que dir quan puje pet a l'escenari les pròximes festes)

    ResponderEliminar
  11. L'Equip de govern de L'alcúdia, amb Robert de cap, és quant a menys vergonyós. Deu pensar, perquè eixina ho manifesta, que els alcudians i alcudianes som tontos o algo paregut. La última maniobra política ha segut fer-mos creure que el servici d'autobús que cubrix la línea L'Alcúdia - hospital, ens la va a furtar el pp.
    Quina cara més dura. Este senyor ja coneixia de la ilegalitat del servici, abanç d'encetar-lo. I ara ens vol fer creure, amb la inestimable col.laboració del BOA (Boletí Oficial de l'Ajuntament, alias L'Alcúdia 752), que el PP és el dimoni. Fixeu-vos si no, en el número anterior d'aquest "periòdic", on es trea a tot color un reportatge del megnífic servici que oferia este autobús. I que casualitat... just el pròxim número trauen la entrevista del senyor A, amb la espectacular capçalera "El PP ens furta l'autobús".
    En fi, lo dit, a L'Alcúdia no som tontos.
    Per cert, molt be el paper informatiu del PP.
    Fins l'altra.

    ResponderEliminar
  12. la verdad es que es vergonzoso que solo se de la oportunidad de prosperar y salir de la PUTA CRISIS a los afines,familiares y chupaculos de los morrongos sociatas,todos pagamos por igual y deberiamos ser valorados sin tener en cuenta cual es nuestra ideologia,ya que todos somoa persomas,aumque en a la mayoria de los habitantes del pueblo se les podria comsiderar de borregos,ya que por muchas putadas y penuriaa por las que nos haga pasar el "señor"robert y el inepto del presidente dwl gobierno,se les sigue apoyando ABRAN LOS OJOS VECINOS

    ResponderEliminar
  13. Efectivament, tal i com comenta l'últim anònim, vivim a un poble on encara pareix perdurar l'estil caciquil.
    I es que tan sols hi ha que vore les empreses a l'alcúdia que més contractes firmen amb l'ajuntament(sempre amb contractes menors) per no tindre que fer la licitació pública pertinent.
    Em referisc a empreses locals (de construcció, impremptes, ...) en les que els responsables són coneguts militants del PSOE i fins i tot, han anat a les llistes municipals.
    Tampoc hi ha que oblidar que este any amb "la dipu te beca" han tornat a donar sobrat ejemple de la forma de governar que els caracteritza. Sen se anar més lluny han deixat fora, sen se donar opció als estudiants de dret i han donat opció, per ejemple als de turisme ( serà per la tradició turística que té el nostre poble) o, tal vegada i pensant malament, perquè convenia colocar "algú" amb estos estudis??
    l'Alcúdia necessita un canvit ja.
    Endavant!!

    ResponderEliminar
  14. NO SE CREAN QUE SOLO EXITEN PALCOS GRATIS PARA LOS POLITICOS QUE NOS REPRESENTAN, NO TAMBIEN EXISTEN PALCOS GRATUITOS PARA EL COTIF Y PARA JUBILADOS AFINES COMO EL SEQUITO DEL PALER.
    OTRA COSA QUE NO SABEN USTEDES ES QUE EL COTIF GUARDA SU BEBIDA Y COSAS DEL PALCO EN EL EDIFICIO MUNICIPAL DE SERVICIOS SOCIALES (ANTIGUO AMBULATORIO) ELLOS COMO SON LOS DUEÑOS TIENEN LLAVE DE TODO Y LOS DEMAS A JODERSE. QUE VERGUENZA DE GOBIERNO MUNICIPAL, LO CONSIENTEN TODO POR UN PUÑADO DE VOTOS Y NO SOLTAR EL SILLON.

    ResponderEliminar
  15. LA OPOSICION DE ESTE PUEBLO LO TIENE CRUDO, NO TIENEN DONDE CAERSE MUERTOS, NO LES DEJAN ACTUAR DESDE NINGUN LUGAR, POR NO TENER NO TIENEN NI UNA SILLA PARA PODERSE SENTAR LOS REPRESENTANTES POLITICOS QUE NO SEAN DEL PSOE.
    EN TODOS LOS AYUNTAMIENTOS EXISTE UN DESPACHO PARA QUE LOS CONCEJALES PUEDAN RECIBIR A LOS VECINOS, EN TODOS MENOS EN ESTE PUEBLO. SERA PORQUE TIENEN MIEDO DE PERDER EL SITIO???????????????

    ResponderEliminar
  16. Respecte als escrits esta certificant-se que ens fa falta un poble més lliure i sense por, ja que en els pocs dies que porta este blog esta fent-se afirmacions anónimes, cosa que deguen que te que canviar, ja que hi ha que perdre la por, esperen que que canvie esta costum. Animeu-se.
    VEINAL (Veïns de l'Alcúdia)

    ResponderEliminar
  17. Referent al autobús furtat pel PP, creguen que si aquet partit politic creu que les afirmaciones del Sr. Robert, deurien de anar al jutjat, ja que ni l'alcalde pot dir lo que li vinga en gana, ni ell ni ningú. Així que si el PP els han dit lladres sense ser-ho deurien de saber que toca fer i no donar explicacions de lo que no han fet.
    VEINAL (Veïns de l'Alcúdia)

    ResponderEliminar
  18. ES cert VEINAL, la gent del poble té por i, realment, no és lliure.
    Dóna ejemple i específica qui forma part de tan sòlida assossiació.
    salutacions cordials!

    ResponderEliminar
  19. Veinal es una associació de veïns de l'Alcúdia, que es forma fa ja uns anys i en deixat pasar els anys per vore de quina manera actuaba el poble o els veïns sense tindre un lloc a on parlar amb claritat i en veu alta, sense chillar i sense insultar i per aixo en obert aquest foro. En quant a que digam qui son heu farem en el seu moment, de tota manera estem registrats en el registre de la associacións de la Generalitat i farem pública la página i VEINAL, però podies començar tu, no?

    ResponderEliminar
  20. acabe de rebre un mail amb aquesta direcció i crec que perfi algu ha tingut els suficients collons com per a expresar els seus pensaments.

    respecte a el que se comenta en la ultima publicacio, tambe m'agradaria coneixer qui forma part d'aquesta associacio,pero per altra part tambe crec que en aquest poble hi ha gent molt roin i li farien la vida impossible als creadors d'aquesta tan genial idea, o ja ens hem olvidat tots dels anonims que rebia Ximo Marti, o de la forma tan descarada amb la que se van carregar a Harry.

    es vergonyos el que passa a este poble i que per por al que et fagen els comentaris siguen de forma amonima

    ResponderEliminar
  21. Be, eixina pues tot al seu temps. Encara que si penseu publicitar-vos al BOA "752", molt d'ull perquè com podeu imaginar aquest periòdic és una ferramenta més del senyor A i el seu caciquil govern.
    Ánim!!!

    ResponderEliminar
  22. Sense presa ens donarem a coneixer promte. Volen pujar enquesta sobre l Setmana Santa, sobre l'Esglèssia, sobre els sports, sobre poltica local, autonómica i nacional, pero pujarem les coses que a la gent l'interesse i si son respetuoses. Igual fem una revista si la gent s'anima a escriure. VEINAL.
    P.D. des de l'Ajuntament ja saben qui son alguns que formen Veinal, con que de por res, tot al seu temps. Pero de segur que no anem contra ningú si no a favor dels veïns del poble nostre que no es de ningú, si no de tots.

    ResponderEliminar
  23. Per cert, una altra cosa...
    On està la pancarta gegant de, NO A LA GUERRA!!! que majestuosa penjava de la façana de l'ajuntament?.
    També està guardada als Serveis socials municipals?
    Sugerisc que li lleven la pols i la tornen a penjar, per alló d'estar, molt al contrari del que diu la Chacón i el propi ZP, en plena guerra i no en missió de pau.
    Demà més!!!

    ResponderEliminar
  24. Igual la han trsslladat al Pais Vasc?

    ResponderEliminar
  25. Ja que a Catalunya envien els diners......

    ResponderEliminar
  26. La pancarta, la deu de tindre Signes en el comedor de casa

    ResponderEliminar
  27. Y que me decis del PER encubierto realizado por Robert y su flamante equipo económico, colocando a coleguitas , simpatizantes y antiguos regidores de su partido.

    ResponderEliminar
  28. A que te refieres cuando dices PER, ya que el todo poderoso ha colocado a muchos allegados, pero no me queda claro que es el PER

    ResponderEliminar
  29. Supose, que aixó del PER deu ser el Pacte per l'empleo. Una partida presupuestaria que l'equip de govern ha destinat per a, efectivament donar treball a coneguts/des, militans i gent afí a la ideologia caciquil.

    ResponderEliminar
  30. Una altra cosa.... vos heu donat comte de qui conduix la furgoneta de "SONA LA DIPU", que la Diputació de Valencià otorgà a l'ajuntament?

    La porta fins i tot, els cap de setmana.
    .... Jo també en vullc una!!!

    ResponderEliminar
  31. No tinc el plaer de coneixer a la persona que du la furgoneta, pero si es aixó jo també en vullc una.

    Qui li paga la gasolina? supòse que aixo ho ficara de la butxaca, o per ser un vehicle "municipal" la posa l'ajuntament?

    ResponderEliminar
  32. Sugerència per a VEINAL, per què no poseu els comentaris més recients en primer lloc???
    Resulta un poc incomode tindre que baixar cada vegada per llegir els nous.
    Gràcies!

    ResponderEliminar
  33. hui per lo vist no hi han tantes ganes com anit de parlar, doncs fins dema veins

    ResponderEliminar
  34. Avui m'han comentat que des de el mes de juny o juliol de l'any passat que s'aprobaren les subvencins ed les entitats d'esports de l'Alcudia pel Consell d'Esports, l'Alcúdia C.E. que no es la EMFU, encara no els han pagat la subvenció corresponent a l'any passat, con lo cual ¿com tenem que poder iniciar els xavals la temporada d'enguany? ¿es que tenen ganes que claudiquen? L'Ajuntament tindrá que donar un descarrec? perque l'opossició no s'entera? ¿que pasa açi?
    VEINAL

    ResponderEliminar
  35. Contestacio al ordre dels comentaris, la veritat que será millor; n'em a vore com es pot fer aixó.

    ResponderEliminar
  36. Referent al que conduix la furgoneta, ens en quedat sense saber qui es; també hi ha por de dir qui es? no no es veritat? que pasa sou timids?

    ResponderEliminar
  37. Sí algú vol enviar algún correu electronic, heu podeu fer a alcudialliure@gmail.com i a vore si ens doneu els datos per afiliarse a l'associació
    VEINAL
    P.D.: la unió fa la força i esta fa perdre la por.

    ResponderEliminar
  38. No tenim por, el conductor de la furgoneta de la dipu es Berto, ex concejar del psoe i ara com ell ha tancat el negoci, per a ell hi ha faena per als altres que no son afiliats no. menuda cara no tenen.

    ResponderEliminar
  39. Enhorabuena a los promotores del Blog. Ya era hora de que alguien en este pueblo se echara el miedo a la espalda y empezara a dar caña. Pero no os preocupeis, el PSOE no tardará en poner en marcha la maquinaria para aniquilar o neutralizar el blog. Preparémonos para escuchar los tópicos de siempre: sou uns faxes, la guerra d'Irak, els trajes de Camps, capitalistes de merda, y como no: "la culpa de tot la te AZNAR"........ Afortunadamente ya estamos curados de espanto, acordaros que el PSOE tiene por costumbre echar la culpa de todo a los demás, lo hicieron en los primeros años de la democracia, culpando de todo a Franco y a Adolfo Suarez, cuando llegaron al poder siguieron culpando a Adolfo Suarez y Laeopoldo Calvo Sotelo. Después de varios años de govierno PSOE dejaron al pais hecho una piltrafa, corrupción a manta y ministros y directores generales en la carcel por corrupción y terrorismo de estado. Después de recuperar el poder, tenian la cuartada perfecta para seguir echando la culpa a los demás y vivir de renta unas cuantos años más: "LA CULPA LA TIENEN AZNAR" y siguen y siguen con la misma canción. En resumen, PSOE (y sus estómagos agradecidos) son los buenos de la película y el resto de los demócratas somos los malos de la película. Pero esto se va a acabar, ya lo creo que se va a acabar.
    Reitero mi más cordial enhorabuena al blog y a todos los bloqueros que estais participando.
    Otra cosa, espero que podamos seguir escribiendo en castellano, desgraciadamente el valenciano escrito no es mi fuerte a pesar de que tengo "el mitja", al fin y al cabo el castellano es una lengua constitucional y cooficial, eso fue lo que se acordó y votó en el estatut, o ¿ya no es así?.
    Un saludo

    ResponderEliminar
  40. Es curioso, si veis arriba en la barra Google dice: Esta página está escrita en catalán(España)¿quieres traducirla con la barra Google?.
    Los incultos como yo pensamos que aquí hablamos Valenciano y lo más importante es que el sentimiento de lengua que hemos tenido a lo largo de los siglos ha sido que hablamos y escribimos en Valenciano.
    Vaya con el catalán de Google, mira que saben eh!!!!. Lamentable.

    ResponderEliminar
  41. Vuestra dentadura poca, dice vuestra mucha edad, y es la primera verdad, que se ha visto en vuestra boca.

    ResponderEliminar
  42. explicate Zakinto, con esto que quieres decir?

    ResponderEliminar
  43. En cuanto a que nos van a intervenir este blog ya veremos, pero me parece que no va a ser asi; este blog es de una asociacion de vecinos de l'Alcudia y tendran que ir en contra de demasiada gente. Dentro ed poco nos daremos a conocer todos. Dentro de poco van a colaborar personas sentatas de l'Alcúdia. Gracias a todos los que intervienen en este blog y seguir animandose.

    ResponderEliminar
  44. Al anónimo que nos pidió por orden de más reciente a más antiguo los comentarios. no hemos podido hacerlo todavia; no sabemos demasiado de este tema pero si hay alguien que sepa hacerlo, uestro correo es alcudialliure@gmail.com

    ResponderEliminar
  45. En un principio, todo eran tinieblas. Pasaron miles de años, para que los primeros dinosaurios dibujaran en la tierra las primeras sendas. Pasaron y pasaron miles de años, hasta que surgió el primer ser humano y con él comenzó el progreso en la tierra: El fuego...las herramientas... Surgen las civilizaciones, los pueblos, sus lenguas. La humanidad se consolida, se organiza, avanza. Las calles configuran los pueblos y los pueblos se unen por caminos y carreteras... y todo sigue avanzando. Contiendas y catástrofes ensombrecen la convivencia, pero nada para el progreso en la tierra. Nada?... bueno... a finales del siglo XX, surge un tonto a las tres, un gilipollas de tres al cuarto, un soplapollas con pito... y le da por poner en las calles bandas rugosas... si si, esos obstáculos cojoneros que atraviesan nuestras calles y carreteras y ante los cuales tenemos que frenar nuestros vehículos si no queremos coger lumbago o joder los bajos del coche, y la putada de todo, es que hay subnormales que lo sufren bien. Hace muy poco, colocar obstáculos en la calzada, era un delito. DEJAD DE UNA PUTA VEZ DE JODERNOS Y DEJADNOS PROGRESAR EN PAZ.

    ResponderEliminar
  46. ¡¡¡FABULOSO!!!por fin podemos decir lo que pensamos. En primer lugar voy a hablar de las ¿ayudas? para los libros de texto; esto es un chanchullo, algo que se me va de mi entendimiento o es que soy realmente tonta?Veamos: si los libros de texto (pongamos de 3º de ESO)en el corte inglés, carrefour etc... valen 200€, en las imprentas de nuestra querida L'Alcudia valen 320; si el ayntamiento (O SEA QUE LO PAGAMOS TODOS LOS ALCUDIENCS)da ~120€, quiere decir que NO NOS DA NADA y que además los alcudiencs con niños en edad escolar lo pagamos dos veces: una en forma de impuestos y otra pagando los libros.
    Jolín, y hay quien dice: "l'alcalde ens dona diners per a llibres". Si, vi yo a su señora sacando dinero de su cuenta bancaria para pagar los libros de los niños de L'Alcudia... NO TE FASTIDIA!!!??
    Que me conteste alguien porque a veces me parece que me estoy volviendo loca soportando tanta insensatez por parte de algunos.

    ResponderEliminar
  47. si se hace con cualquiera de los papeles que dan en los colegios de l'alcúdia, refiriendose a las ayudas del ayuntamiento, vera que no tienen nada de sentido, ya que en ningún momento queda claro quien es el que da la ayuda, y si ademas usted ahora dice que el precio de los libros en las papelerias de alcudia es mas elevado que en los centros comerciales, se puede llegar a descubrir otra de las ayudas fantasmas del gobierno de nuestro pueblo, ya que unos meses antes de las elecciones al parlamento europeo, nuestro "señor"alcande prometio una ayuda a los minusválidos del pueblo, y el único requisito que se pedia era presentar un certificado de minusvalia, eso fue alla por el mes de mayo mas o menos, y todavia hay gente que esta esperando noticias de los servicios sociales municipales y del propio ayuntamiento, ¿para cuando las daran, para las próximas elecciones? son unos CARA DURAS, y nosotros los vecinos de l'Alcúdia unos bobos por permitirles seguir mangoneando a su antojo

    ResponderEliminar
  48. Vinvinguda, ja que es dona, aixi heu fa referencia ella, como a seguidora de aquest blog, aixi tenim el seu correu i ens podem posar en contacte amb ella, i li en demanat ser col.laboradora d'aquest blog. Gracies per les teues declaracions.

    ResponderEliminar
  49. Jo de vosaltres no diria quí soc, aguantaría el anonimat, ojo que hi ha molt de boig i emvetjos pel poble, podrien prendre represalies, a amagades clar, contra vosaltres. Continueu fent lo que feu es genial poder parlar clar. Gracies per estar.

    ResponderEliminar
  50. Graçies per avisar-nos de que seguim amb el anonimat però la gent que estem en aquesta historia som gent prou adulta, ja em sufrit els acosos dels que governen, d'uns i d'altres, som gent que sabem que estem fent, som gent que saben que volem, i sobre tot anem a donar la cara i pronte. No saben escriure molt bè el valencià pero si que sabem que dir i com dir-ho i sobre tot no tenim gens de por, o cel.lebrar 25 anys de democracia sense trentar el autoritarisme que hi ha es sentat? o que depen de qui es el tracten en l'Ajuntament o en la Generalitat? no, no som d'esquerres, no som de dretes, som del poble, som de la gent, som de la veritat, encara que ja sabem que tenim que esperar! ja esta bé de una vegada! No anem a fer-nos en darrere! Ara mateix en acavat de parlar en la revista 752, la que tots coneguem per a donar-mos a coneixer, no anem a estar en el anonimat, que va, volem un poble democratic com es el nostre, pero lliure i sense por, a on les entitats culturals, esportives i civiques siguen totes iguas i no dirigides i manuipulades, volem un poble a un des de la Generaitat vingues del subvencions igual que van a Valencia, a Torrent, A Alzira, a Carcaixent, a Algemesi, a Tavernes, a Guadassuar, igual que als pobles que mana el PP, aço ja pasaba quan govenava el Psoe; VOLEM UN CANVI EN ELS POLITICS, DRETA I ESQUERRA, I ESQUERRA I DRETA! que no s'equivoque ningún d'ells que esta pagina volem que siga respetuosa amb les persones sense deixar de dir la veritat! JA ESTA BÉ!!!!!!

    ResponderEliminar
  51. Bona nit!!!, crec que tinc una lleugera sospita qui és VEINAL.
    jajjaj, i crec que no m'enganye.
    ale, ale... Estem més pròxims del que pugau pensar.
    Salutacions

    ResponderEliminar
  52. Segur que estem proxims, pero geograficamnet o de pensaments , som familia

    ResponderEliminar
  53. Bon día veïns! diuen que els diumenges son per a descansar pero la veritat es que ja no puc dormir, me pasa igual que als jovens que tampoc poden dormir els dissabtes pero estos, per que estan de festa i, nosaltres, els pares a patir i aixo feia patir, per que estava pensant, algu, algún día es pegara en el cotxe en el pilo que esta al mig del carrer Joan Bta Osca (passeg)? bé, imaginatcions! Bon día!

    ResponderEliminar
  54. Per fí s'ha pogut resoldre lo dels comentaris mes recients que apareguen, del més recients als més antics; també hem posat lo de les reclamacions per si voleu que es faça alguna reclamació a algún organisme oficial en nom de l'associació liberal de veïns "VEINAL". Algú te algo que comentar respecte a les manifestacións fetes per alguns catalans per la consulta de la seua independencia?

    ResponderEliminar
  55. Algú sap que l'Ajuntament dona subvencions a les AMPAS (asociació de pares i mares)? Si, segur que tots ho sabeu.
    Algú sap que en Juny-juliol les Ampes de les Comes, Batallar i Heretats han renunciat a eixos diners diguent a l'alcalde que els utilise per a ampliar la ajuda de superZP per al carrers? A que no heu sabieu?
    pues ara ja sabeu que els dines que servixen per a material i altres coses dels nostres fills, ara están soterrats en la superinutil obra dels nostres carrers.
    Eixe tema dels super carrers es un tema molt escabrós i llarg i este cmentari ja es prou llarg

    ResponderEliminar
  56. ¿que han renunciado a la subvención? anda no jodas. ¿eso se podría probar o es solo un rumor de esos de radio macuto?. porque de ser cierto es muy fuerte.

    ResponderEliminar
  57. Per a VEINAL.
    Sent comunicar-vor que els missatjes més recients continuen eixint al final.
    Realment incòmode.

    ResponderEliminar
  58. No tenim masa coneiximent de com s'ha decidit el donar les subvencions per a altres coses i, tampoc, volem criticar el motiu si está justificat o no? peró si algu heu sap com s'ha aprovat que heu diga? Ja que creguen que igual no s'ha fet democraticament, es a dir, haguen-se reunit tots els pares per a que s'aprovara en assemblea, no? i no per la mateixa junta si es que s'ha fet aixi?

    ResponderEliminar
  59. Respecte del comentaris més antincs despré intentarem explicar-ho com es fa.

    ResponderEliminar
  60. 1. On posa suscribirse a: Entradas (Atom), picar
    2. s’obri una fonestra i en el costat dret hi ha un recuadre que posa: Mostrando i, ahí en eixe recuadre vaix posa: Ordenar por: Fecha (piques la fecha fins que la felxa es pose cap a baix i ja esta; comprova!
    A vore si te posa "Comentaris recents":

    ResponderEliminar
  61. Altra cosa: que vos pareix la consulta unilateral del poble de Catalunya "Arenys....." sobre la independencia? podien haver fet una enquesta per vore el perfil social i economic del votants, no? En una época en la que les arques municipals, de les comunitats ( en valencia, del Pais Valencia i/o dels Països Catalans "Catalonia"), del Estat i també les arques familiars i personals de la majoria dels espanyols que no son funcionaris) estos catalans de Europa i no Espanya es dediquen a crear conflictes i a provocar altra part, dreta radical, ja que ells son la esquerra radical; a les hores la majoria de valencians no son aixi, ja que de lo contrari alguns d'Alcúdia que ja sabeu tots qui son també eixirien al carrer i subvencionats per l'ajuntament de l'Alcúdia i sense demanar pareixir a la majoria.
    Les guerres venen aixi? si heu sap algú que ho explique!!!!!!

    ResponderEliminar
  62. Els drets son per a respectar-los i quan no es fa li se paga a uns funcionaris de la Justicia per a que es cumplixguen! Que pasa en este país que lo fonamental els politics s'ho tiren a l'esquena? que els pasa que algún d'ells de cada partit no es rebota? Que sera veritat el dit que en deia el meu avi: "Dame pan y llamame tonto?
    ELS VEÏNS ESTEM CANSAT DE TANTA HIPOCRESIA POLITICA, QUE NO SABEM QUE VAN JURAR QUAN ENTRAREN? LA CONSTITUCIO, NO? QU'ELS PASA QUE S'OBLIDEN DE SEGUIDA DEL SEU JURAMENT?

    ResponderEliminar
  63. UN CHISTE PARA EMPEZAR EL DÍA CON ALEGRÍA
    * LA TORTUGA EN EL POSTE*

    Un joven está paseando por una plaza de Madrid y decide tomar un descanso..
    Se sienta en un banco y al lado hay un señor de más edad y naturalmente comienzan a conversar sobre el país, el gobierno, y finalmente sobre JOSE LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO.

    El señor le dice al joven: ¿Sabe? JOSE LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO ES COMO UNA TORTUGA EN UN POSTE.

    Después de un breve lapso de tiempo el joven dice: no entiendo eso de la tortuga sobre el poste. ¿qué significa eso señor?

    El señor le responde:

    Si Ud. va caminando por el campo y ve arriba de un poste de alambrado una tortuga haciendo equilibrio encima. ¿Qué se te ocurre?

    Viendo la cara de incomprensión del muchacho joven, le explica:

    Primero: TÚ no entiendes cómo llegó ahí...
    Segundo: TÚ no puedes creer que este ahí...
    Tercero: TÚ sabes que no pudo subir allí solita..
    Cuarto: TÚ estas seguro que no debería estar allí...
    Quinto: TÚ eres consciente que no va a hacer nada ÚTIL mientras este allí....
    Entonces lo único sensato sería ayudarle a bajar de allí.

    EN LAS PRÓXIMAS ELECCIONES: SEÑORAS Y SEÑORES...

    ¡¡¡¡¡¡¡A BAJAR LA TORTUGA !!!!!!!

    Este mensaje no es para ganar dinero, ni cumplir un deseo, pero si no lo envías a tus contactos corremos el peligro de que la tortuga siga allí....

    ResponderEliminar
  64. Bona nit a tots "i totes",
    Un altre tema del que podiem parlar és la anhelada Escola Infantil al poble de L'Alcúdia.
    Poblacions menudes, i de tots els colors polítics, com BEnimodo, Alginet, Tous, Guadassuar, Beneixida (el poble de la fernández de la vega i sanz), ... Tenen aquest recurs, per a què pares i mares no tinguen que deixar els seus fills amb les abueles i tampoc tinguen que plantejar-se deixar-se el treball.
    El poble de l'alcúdia ha passat per una època de bonança econòmica que no ha segut aprofitada per els governants socialistes.
    Han preferit no construir la escoleta al poble, quedant eixina be amb 2 families pròximes a les segles del PSOE, que afavorir a tantes i tantes families.
    I ara, en època de vaques "anorèxiques", ens trobem en els terrenys, en un deute, però encara sense el servici a l'escoleta.
    Lamentable i vergonyós.
    Necessitem un canvit, però ja.
    Ànim!!

    ResponderEliminar
  65. Bona nit, si no estem equivocats l'escola infanfil es va pressupostar i concursar per a fer-la Moya Procons i una empresa de Valencia i va ser un poc més barat Moya i es queda la construcció, cosa que ens alegrem, ja que donara jornals a gent de l'Alcúdia; lo que no sabem es quina influencia tindra en les guarderies que fins ara tenem gent contractada i con ocuparan a les persones que tenem que treballar en la Escola Infantil, d'interins a poc a poc de la gent arrimaga com han fet fins ara que molta gent es interi, no trauen les plases?

    ResponderEliminar
  66. Bo com la majoria no ens coneguem el dimarts hi ha Ple de l'Ajuntamen sobre les 7,30 de la vesprada i es parlara entre altres coses del autobus de transport hospitalari; A vore si acudiu o soles escribiu? Si volem canviar coses de que d'eixir de casa. Jo acudiré. Aniré de tratje si voleu saber qui soc acudiu.

    ResponderEliminar
  67. Me pareix bé l'existència d'aquesta pàgina on poder fer comentaris de tot alló que pasa al poble. Jo en especial, si torne a escriure alguna vegada, ho faré de forma anònima, ja que sé que hi ha gent en alguns llocs o associacions capaços de fer tot el mal que puguen per tal de fer-se amb el poder i seguir aprofitan-se del diners del poble.

    ResponderEliminar
  68. Jo propose que cadascú es pose un nom fictici de manera que pugam saber les voltes que cadascu escriu i el que diu; aixó no supon que se sapia qui es ja que al igual que fica anonim pot ficar per exemple Benito Camelos je,je!,(igual de anonim es ¿no?)
    Diríem: "mira avui Benito Camelos ha canviat de opinió", o "mira que graciós està avui Benito Camelos", o "avui li han eixit les coses tortes a Benito Camelos"
    En tant de anónimo no se sap cuantes opinions hi han

    ResponderEliminar
  69. El senyor Alcalde deuria de pasar per el tunel que va al camp de futbol i vore que dona agonia el estat del asfalt, ple de clots, vergonys, pose solusions y que no diga que es diputacio qui te que pagar el asfaltat del tunel, que pasa que el tunel no es del poble, vergonya senyor Alcalde, es vergonys, no se com no li cau la cara de vergonya, sera perque no en te.

    ResponderEliminar
  70. A vore si es posible: l gent en este poble no es fia de quasi ningú; pero nosaltres som de fiar, vos hu dic jo! Si voleu que perdure aquesta pagina, no depen del mal que ens fasen, si no de nosaltres, per que? per que tenim que ser disciplinats ¿i com heu podem fer? perden un poquet de temps e inscribint-se en seguidores i encara que no se sapia qui sou, ens podem posar e contacte per correu al vostre pseudonim. DEPEN DE VOSALTRES I NO DE NINGU. AVANT!!!!!

    ResponderEliminar
  71. Han fet bando, o qué?
    El próxim dimarts, efectivament, hi ha plenari i... calentet.
    Jo també estaré, apoyant als meus, als del PP, a contracorrent, que és lo que es du a este magnífic poble.
    No sé, si aniré de tratje..., lo que si sé és que aniré per a estar en els meus.
    PD: Per a VEINAL, no em faig seguidor de ningú sen se abanç vore-li la cara, i intercanviar impressions sobre diferents temes.
    Vosaltres en canvit sabeu, sobradament, qui som els que habitualment redactem a aquest espai. Vosaltres sou els que ens envieu correus i a més els que ens heu convidat a visitar la pàgina.
    Jugueu amb ventatja.
    Voler arreglar el poble des de l'anonimat es fàcil, molt fàcil!!!
    Ànim !!!

    ResponderEliminar
  72. Referent a la construcció de l'escola infantil, efectivament, la te Moya Procons, pero no per ser més barat, no es per aixó, se van presentar 3 empreses, totes del poble, una era Carril i Mariano i l'altra Okisa, pero ell sols li donen els treballs a Moya, per que será? que tenen comisió o que? no se, no se

    ResponderEliminar
  73. Al del P.P.: Primer convidem al Ple per que la gent deu d'anar més a sovint las plens i sempre que ens enterem del plens avisarem a la gent, siga del PP, Psoe o independent i més en un Ple a on hi ha que vore qui diu mentides, jaque saber la veritat; A nés el tinc que dir que no saben de ningú dels anonims del que escriuen i respecte a que els que estem, els pocs que estem açi, per lo menys jo, sere anonim per a tu pro no per al Psoe, saben qui soc o saben molt be que tenem que anar en transparencia i en la veritat si es que s'estimen la bona convivencia de la gent. Nosaltres no volem arreglar el poble, sino informar de les coses con son, i no defenem a ningú. ni Psoe ni P.P., no defenem a persones sino defenem situacions o questions; no a nem al Ple a defendre a ningú, sino a escoltar i si hi han precs i preguntesm heu podrem fer si no esta clar lo que es debt; I te vaig a dir si els del PP acudiren com tu fius que fas, mes com tu a lo millor al PP en esre poble li aniria millor. El nostre anominat, que el meu crec que ja no es, es per altres questions de imatge de l'associacio. Sabem que l'anominat no arregla res i aixo es el nostre objetiu, que la gent es sume cada día més,i crec que heu conseguirem per que nosaltres no defendrem a ningú sino que defendrem situacions. JO personalment sentia com gent de pobles que l'alcaldia era del PP i manaba el PSOE en la Generalitat, subvencionaba menys al pobles del PP i ara la tortilla es al reves! com tenim que defendre des de açi al nostres? no defendrem la veritat, la tinga qui la tinga!!!!!!.

    ResponderEliminar
  74. Respecte a l'Escola Infantil varen concursar sols dos empreses: Moya i un altra de Valencia; Mariano i Carril, no concursa perque Carril ja no es soci pero, so intenta concursar Mariano e Hijos pero no la deixaren per que no te la acreditacióper a fer eixe tipus d'obra i repetix la mes barata fon Moya; lo que si que es posible es que Moya haja fet moltes més obres que altres, igual que un altra que esta treballant en estos moments; i vos vaig a fir Construccions Nariano e hijos ha sigut l'empresa que ha fet un obra de Plan Zp que menys personal, materials i maquines del poble ha empleat!!!!
    Con lo que els jornals donats poc van a reverti en el poble? i aço s'ha denunciat donant la cara i sense ser del PP, davant del governants encara que ells no creuien que aixo es faria. Aço es tan important con el autobus de l'Hospital. Heu traura algun partit? es dirá el dimarts. Les afirmaciones, encara que siguen anonimes, se tenen que poder demostrar, sino que anem a canviar?

    ResponderEliminar
  75. el pseudonim de necesitemuncanvitja esta bè pero no es masa optimista o realista jo haguera possat "necesitemungovernperalpoble" ja que per el canvi ja ha segut slogan del dos partits i mireu com estem, endeutats en totes les adminsitracions, municipal, comunitar i l'estat i aixo es pot fer quan hi ha treball i s'ingresen diners a casa: "entre todos la mataron y nadie se culpa? O tiene menos asesores Gallardon que Zapatero? O Esperanza Aguirre y tiene menos intereses familiares que Chavez o tuvo Zaplana? independientemente que ns guste o gobierne ejor uno que otro? Los socialistas en su primera época difundian una cosa muy sensata, decian: no importa las personas sino las ideas. Ahora el en Psoe no tiene ideas i a los del PP solo les importa las personas. I aço sols en referisc a nivell de la Comunitat i del Estat i no del poble de l'Alcúdia.

    ResponderEliminar
  76. Esta pagina no s'identifica en cap partit politic i, no anem en contra de ningú, anem a favor de tots per a millorar les nostres relacions ciutadane i anirem en contra d'aquell que utilitze les manes formes i en contra de les coses que estiguen mal fetes; son moments molt dificils no es bo tirar-ho tot per terra, si millorar i recticar lo que estiga fent-se malament; no volem dividir com els independistes, ni no sumar en gent raonable. Bona nit i fins a la vesprada.

    ResponderEliminar
  77. Bona nit, a tots i a totes!!
    Novament, discrepe des del respecte amb VEINAL. Pense, al contrari que ell o ella, que lo important no són les idees sino que són, evidentment, les persones.
    A més, vosté i tots són lliures, també jo, d'anar al plenari per al que vullguen, faltaria més!
    Apoyar al PP, com en el meu cas, apoyar al PSOE, o Eu (o com es diguen ara), o tal com diu vosté a escoltar.
    Desconec, per què si li sap tant de mal, que jo, "el del PP", diga que estaré apoyant als meus.
    Que cadascú vaja pel que vullga, que ningú tinga que dir-mos a que anem ací o allá.
    Mal escomencem pues, si vosté ens vol donar lliçons d' on anar i a què.
    I per últim, informar-li que aquest plenari és extraordinari, i per tant no dona lloc a preguntes ni precs per part del públic.
    PD: Tampoc m'agrada que vullga interferir vosté en el meu seud`nim.
    Em diré com vullga dir-me, NECESSITEM UN CANVIT JA. CANVIEM L'ALLCÚDIA O, si m'ho permet (espere que sí, perque supose que serà un demòcrata convençut: ARA PP).
    Salutacions cordials, amb respecte i bones formes.
    Ciao!!!

    ResponderEliminar
  78. Bona nit senc que tingues eixa sensació del escrit, no era la meua intenció pero be, cadasqu es lliure de interpretar els escrits com vulga; soc home i no vaig dirque no aneres al plenaris, te queden mols per anar fons que vages al que he anat i que parles més que jo ho he fet; lo que t¡ha dit que al PP li fa falta que a tots els plens vagen més gent del PP i més de EU i te vaig dir que l'Alcúdia no la canvies ni tu ni jo, fa falta més més gent cadasqu´en el lloc en que está. tu en el PP i jo en Veinal, o vols que estiga en la Farola que ja vaig estar? I crec que lo del pseudonim no esra important pero si crec que ho es donar la rao ha qui la te, les cases smpre s'han fet per la teula, les fan les persones pero en un projecte serios. Si te has ofes d'alguna interpretació meua et demane disculpes, nosaltre pensem qe ja falta un canvi pero per persones en un altre projecte, no altres persones en un altre projecte o que sols es preocupen de lo seu. O preguntali a Jose R. Serrano de qui es preocupa si del seu poble, edl PP o d'ell? tu també el defens? llisons no et donaré, perdonam pero informació i experiencia la podem comparar; NOSALTRES LLUITEREM PER PERSONES EN ELTRES PROJECTES, TU PER QUE TU ESTIMES, NOSALTRES NO LLUITAREM PER CAP SIGLA, PER AIXO JA ESTAN ELS PARTITS, AÇO ES UNA ASSOCIACIÓ; AÇI INTENTAREM EN LO QUE QUEDA DE LEGISLATURA CANVIAR ELS PROJECTES I QUAN VINGA L'EPOCA ELECTORAL IGUAL PRESENTEM UNA LLISTA ELECTORAL O EN DECANTEN PER ELS PROGRAMES I LES PERSONES MÉS DE FIAR! No sabiem que el Ple era Extraordinari, si que no hi han prec i preguntes en estos plens i també que la corporació contesta cuan vol i de la manera que vol, al igual que quan el PP demana infromacio i no li la donen, aixo es una mala manera de governar, no es trnsparent ni democratic, des de açi rebutjen aquestes actuacions despotiques pero també et dic que en altres pobles heu fa el PP; VOLEM CANVIS EN LES PERSONES, VOLEM QUE LA GENT DE L'ALCUDIA TINGA FAENA, QUE ESTA NO SIGA SEMPRE PER AL MATEIXOS NI EN L'ALCUDIA NI EN VALENCIA COMUNITAT, VOLEM INVERSIONES EN L'ALCUDIA I VOLEM INVERSIONS EN LA COMUNITAT I AÇO ES REPONSABILITAT DEL PP LO DE L'ALCUDIA I DEL PSOE EN VALENCIA COMUNITAT! I TAMPOC VOLEM QUE S'APROFITEN ELS CATALANS DE LA SITUACIÓ POLITICA DE LA MAJORIA SIMPLE QUE TE EL POSE EN ESPAÑA ¿PERQUE TEIM QUE PAGAR LA FACTURA DE LA CRISI I LA FACTURA DELS CATALANS I A MÉS VORE COM ALTRES TREBALLEN PER A L'AJUNTAMENT SENSE UNA BOLSA TOTALMENTE PUBLICA I TRANSPARENTE, PERQUE UNES EMPRESES I PERSONES ARRIMADES AL PSOE ES QUEDEN TOTS EL PROJECTES I ALTRES D'UN ALTRE SIGNE POLITIC ES QUEDEN SENSE RES? O PER QUE NO ARRIVAT PER A TOTS, I S'HAN OBLIDAT D'ALGUNA DEL PSOE I EX-CONCEJAL DEL POSE I ELS HAN TIRAT EL CARNET A LA CARA? QUE AÇO ERA UNA GARANTIA D'ALGO?
    P.D.: No pretenen donar ninguna lliço si no aclarar que volem!
    Bona nit i sort en el teu objetius.Ah i no escomeçen mal, cregem que mol bè pero entenc que aço no te la filosofia del PP, del contrari no farien falta.

    ResponderEliminar
  79. Soles volia dir a "canviemlalcudia"
    que tot el que siga un partit democratic que vullga ser espanyol i solidari amb totes les provincies espanyoles (com ho fa el PP) mereix un gran aplaudiment i apoyo; el PP a més de ser democratic es digne de molt de respecte i de una gran admiració perque el tracten de una forma indigna en una democracia com cal; que dic indigna, jo diria indignant. Donat que esta democracia del superZP es una dictadura hem de lluitar (amb les armes democràtiques que son les urnes) per a que desaparega ell i tots els que l'apoyen; com que els politics del PSOE DE L'ALCUDIA NO TENEN VERGONYA DE APOYAR-LO el que hem de fer es no enfadarmos entre nosaltres (els de este blog) perque a la fi el que volem es que hi haja justicia i este blog crec que es el que vol.Ja a fet prou el cancer Zapateroma dividint a Espanya i confrontan-mos uns en altres per a que ara tambe en esta xicoteta societat que es este blog mos tirem els plats al cap. NO!! per favor, que aixó es el que volen estos cuatreros.
    ¡¡¡¡¡Zapatero ríndete que te tenemos rodeado!!!!!
    Si volem viure en pau i amb treball per a tots ens tenir que llevar de damunt al cancer este.

    ResponderEliminar
  80. Bona nit, estic d'acord en essasoyyo, en la majoria de lo que ha dit, i a més creguen que te que haver un canvi pero, de honradez, de eficencia, de llegislació politica, de assesors que els paguen un grapat de diners de gent que s'alçaba molt mati tots els dies i ara no tenen faena i resposabilitat economiques molt grans i no saber com tirar endavant per que se li acava el paro o ja ha finalitzat este. Quan es mor, la realitat es que ja poc quer, sol plorar, velar i enterrar; el problema esta ahi, encara no ha tocat fondo i ningu te gana de renunciar a res i me referisc als que encara estan bè; Si va a collir taronja i estas dos otres díes que no rendig,al dia següent li llamen la atenció i altre el tiren, Quans politics o assesors han tirat els governants per inconpetents? Quasi cap!!!!!! Uns al mort la mort la economia i altres han segut espectadors indirectes passius de la matança! I les caixes, governades per gent de tots el partits, tampoc son culpables de la situacio, estos directes de l'enterro per lucrarse en els diners del impositors, Caixes governades per ex carrecs politics, amics dels politics i fiscalitzats per les Comunitats Autonomiques i per l'Estatals; Si vos done la rao a tots que el responsable de que no millore la situació es Zp pero altres no han ajudat tinguen també responsabilitats en escala inferior que Zp pero també son culpables o resonsables de la crisi que no havia i ara que la tenim ja estem eixint d'ella. Pero mireu: Jo a un erma que es queda sense faena o sense poder cobrar el paro li ajude economicament, li done a minjar pero fins a quan? I quan en la nevera no haja per als eus fills que? li donareu o no? Contesteuse aço. Fins a quant? I els que estn bé que son els politics perque no es fan un retall del 20% del sou fins millore aixo? I alguns diun que son tans socials que hi ha que ajudar als necessiats!!!! Perque no comença l'alcalde cobrant lo mateix que si estaguera en l'escola??? Heu sabeu, no? I este alcalde perque es el d'aci? I en d'Alzira o de Carlet o d'Algemesi, o la de Gandia, Denia, etc. NO SON TOTS IGUALS, NO, PERO LA DIFERENCIA NO ENS SOLUCIONA RES, ENS SOLUCIONA LA ACTITUD DE REBAIXER-SE EL SOU PER AL NECESITATS!!! NO defenem a ningú, defendrem actituts; l'Ajunatment de Paterna del PP, ha decidit ajudar a persones o fimlies necesitades a pagar la llet a les farmacies per a que ls xiquets no tinguen que pagar la incompetncia del politics. BONA nit. Ah la por fa perdreu tot. Hi ha que sumar i sols es pot sumar si ençeneu la llum, no la tingam apaga, ens tenen que vore la cara
    X. Cebrià

    ResponderEliminar
  81. En este poble al Sr. Alcalde i als regidors lliberats els deuria de caure la cara de vergonya per el sou que cobren de part de tots els alcudians. El alcalde deuria de cobrar el de mestre, els regidors el mateix que tenien abans de estar lliberats, un de treballador del metal i l'altre de conserje, abans eren els 2 mil euristes. Ara son....... RICS a carrec del veins del poble de L'Alcudia. QUE VERGONYA ARA MES QUE MAI QUANT HI HA GENT QUE NO POT NI MENJAR.

    ResponderEliminar
  82. Aixo que el senyor alcalde i els seus regidors diuen: "EL PP ENS FURTA L'AUTOBÚS A LA RIBERA", no es cert. Una empresa privà es va fer càrrec de aquest servici perqué la conselleria liu va aprobar, aqueste persones voldran cobrar, no? Ningú treballa per amor al arte . Ara el que no pot fer el ajuntament es deixar a este persones sense faena i sense empresa, i més ara, en tota la crisis que hi ha. Ademés el autobus no es legal, si pasara algún accident DEU NO VULLGA ens deixaira als alcudians arruinats, perque no te ni seguro perque torne a dir que es ILEGAL.

    ResponderEliminar
  83. Algú em pot dir que ha pasat en el C.E. L'Alcudia i en la EMFU?? No se suposa que Eliseu ja no te res avore?? Mana més que el alcalde.

    ResponderEliminar
  84. A poc de fer les eleccions, el sr alcalde, ens va prometer el famos internet gratis (wifi). Ni es gratis ni es Wifi, val 14 euros amb numero nou (si vols mantindre el teléfono son 14+13 de alquiler de linea a telefonica) i es wimax. Si vols ficar-te wifi has de contratar a un informatic per al que tel configure (30 euros). Cada averia 60 euros mes.... Estic esperant ue vinguen a ma casa pa que ho desistalen..
    Un altra mentida mes del gobern de Robert Martínez.

    ResponderEliminar
  85. Al que li agrada el futbol, lo que pasa en la EMFU es que esta escola es de la linea del PSOE, iguak que eres es de Falange en la dictadura i el de C.E. L'ALCUDIA son es roins, es que tenen personalitat propia i volen ser independents del PsoE i com estos no volen claudicar es putegen donan-los menys diners, mes tard, llevan-los la sede del camp de futbol, es a dir, complican-los la vida per a que deixen el club i damunt burlarse d'ells; Aço senyors es actitud democratica!!!! mentres tant el directius i pares del xiquets que son entrenadors i delegats tenen el derecho de pernata i unes compensacions personals molt interesant de cara els fills que es fanuno vore la veritat i enfrontarse entre els mateixos veÏns; la més grosa va ser que donaren mitjançant un concurs diigit, el bar al de la EMFU, QUE FUNCIONA SENSE LLICENCIA, SENSE ACTIVITAT ECONOMICA, VENEN ALCOHOL, SENSE MANIPULADORS DE ALIMENTS, SENSE PAGAR IMPOTOS, SENSE PAGAR SEGURITAT SOCIAL, etc , etc, i encara els bons son ells!!!!! No som un poble de vergonya, tenim una gent de VERGONYA O MOLT LISTA!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  86. Parlant de la falta de diners (de la crisis) , en este poble ens la xunfinfifla la gent que no te diners per a menjar, que no te faena..., m'explique: hem fet uns carrers de mármol (molt bonics, la veritat) pagant-los tots els espanyols, inclosos aquells que no tenen per a menjar; es que era precís? i, si tan precís era, si tan mal estaven els carrers, perqué no es feren molt antes? perque diners en impostos els alcudiens sempre hem pagat més que ningun poble de la ribera;
    No tenen vergonya en l'ajuntament de anunciar el "maldito" cartel del Plan E dels collons? un cartel que ens costa a tots els espanyols una fotracà de billets.
    Senc vergonya de lo que la gent de altres pobles pensarán de nosaltres: que som uns bufacaldos, uns aprofitosos, que ens burlem de la gent sense faena, que ens falta un poc de humiltat, de solidaritat i de ganes de treballar(els polítics) per a que esta greu crisis s'acabe.
    Si a açó afegim el que us vaig dir fa uns díes (que la subvenció dels ampes ha segut donada per a fer els carrers i ajudar a la ajuda del Plan E) no puc no més que aclamarme a qui puga ajudar a fer algo per este país meu que es Espanya.
    Escomencem per netejar casa (L'Alcudia)i que algú comente açó que he dit perque crec que vaig a tornarme loca de tanta fanfarronería i sinrazón

    ResponderEliminar
  87. Mira, fent l'enquesta de la pagina principal he vist lo de l'Agora i se m'han revolicat els budells.
    Si viatges per Espanya veus que en les festes xiquets, joves, menos joves i majors están junts, conviuen en totes les activitats i açó fa que JO senga envetja; envetja perque en el meu bullgut poble separem als xoves com si foren apestats, envetja perque no els ensenyem els verdaders valors socials, envetja perque els joves de altres pobles d'Espanya se creuen en tot moment amb familiars i amics, es saluden, canvien impressions; i els nostres pobrets jovens d'Alcudia están tancaets com en Guantanamo i pagant i tot els cassetons donen gracies al gran senyor de L'Alcudia per eixa llibertat que tenen per a amagarse de tots el alcudiencs i per enborraxar-se tranquillament.
    Be aixó es el que interessa al politics socialistes: que la gent no pense i que siga a cada volta mes incult; això si: amb ordenadors en classe que paguem tots els espanyol, inclosos els que están en el paro.

    ResponderEliminar
  88. Xe, ABAIXEM A EIXA TORTUGA DEL POSTE!!!! No es que m'importe si cau i es mata, no; es que estic fins als ous de vorela ahi dalt tocanse els collons.
    Lo de la tortuga es el chiste o acudit (que també conec la paraula)que vaig contar el 15 de septembre en este blog
    Be, esasoyyo per avui ja ha parlat prou, ara un altre que no bullc resultar pesà.

    ResponderEliminar
  89. Recordeu els que feu escrits d'enviar l'entrada a este Blog i al mateix temps de votar les enquestes; que quan acaven eixiran publicades.
    L¡ALCUDIA LLIURE

    ResponderEliminar
  90. donaremlacaraenalgunmoment19 de septiembre de 2009, 21:57

    He vist que ja ha entrat algú i ha donat el seu nom i s'ha implicat, enhorabona per que jo encara estic pensant-ho pero promte ho he fare.

    ResponderEliminar
  91. els PePensios.N o manipuleu informació! parleu amb claretat! sense mentides!els primers que s'equivoqueu sou vosaltres mateixos! La ignorancia es mala perque de vegades no permet a la gent assabentar-se de la realitat, però es que vosaltres a més de ignorants sou uns capsurros com la copa un pi!

    Bona nit

    ResponderEliminar
  92. Parlar d'algú sense identificarse encara no digues el teu nom a qui pertanys, despresiant en genral a algun grup es de mala educació; i no vaig a caura en el error que tu fas de menyspreciar als de Psoe perque hi han de bons, per de segur que tu si ho eres, del Psoe, no eres dels bons, eres curt, radical i mal intencionat i damunt no dones la cara quan insultes generalitzan, eres dels que provoca la gent i dels que sobren en una democracia.

    ResponderEliminar
  93. Molt be a "Veinal" per este comentari al pobre xic que parla del pepensios.
    Encara que no soc del PP em senc aludida per el que diu este pobre anónim (pobre de espíritu).
    Jo podría parlar dels Psoencos o sopencos (per fer un joc de paraules)pero no seguiré el joc a esta pobra persona.
    Pero si que, per exemple parlant de mi i després de llegir el que he escrit, li faria una pregunta: creus que jo peque de ignorant?
    Tu desde luego crec que t'en passes de listo perque per primera has conseguit el teu proposit (que a més es el proposit dels sopencos)
    que es el de alterar el ánims i no deixar que la xent s'expresse lliurement;
    fixat: a mi inclús (fins i tot)em pot interessar la teua opinió, i es per aixó que estic dedicant uns minuts de la meua vida a contestar
    a un ser que soles sap interrompre la tranquilitat de la vida cotidiana.
    Aquest anónim que parla dels pepensios es... be, un pobre xic. Per primera no sap parlar ni expresar la seua opinió, perque no te opinió; es de pinyo fijo.
    Crec que en tot moment jo, encara que baix un seudonim, fique un nom; a més els comentaris que faix están ben detallats i son comprobables (lo dels carrers, lo del Agora) i tu dius que la ignorancia no ens permet "assabentar-se" (m'has deixat pasmá amb aquesta paraula)de la realitat?; tu creus senyor anónim que parlant eixí jo m'equivoque a mí mateixa? o que soc ignorant?.Analitsat bé, mira al teu voltant i feste preguntes; no sigues CARRONYERO aprofitante del temps i de les preguntes que altres ens fem, criticant-les; no sería més intelligent contestar eixes preguntes o aclarint els dubtes que la gent que pensa tenim?
    Agarrate-ho en humor i paciencia que sino se te fará estret;
    Lo de capsurros t'ho deixarem passar perque pot ser que necessites desfogar; m'explique: els que no tenen idees i criteris propis, els que no observen i analitsen la realitat els passa que tenen que insultar; la gent que analitsem ens en donem que la gent que insulta es perque li falten moooooltes coses.
    Mira, gracies per el que has escrit perque així m'has confirmat el que ja sospitaba: que vos gasten com als bous: per a envestir i si pot ser malferir físicament.
    Si, fisicament perque psicologicament no podeu ferir perque la gent que pensem estem acostumbrats a observar, analitsar i a traure conclusions; mentre que vosaltres estiga qui estiga i faja el que faja sempre direu "si bwana"sense parar-vos a pensar.

    No soc del PP, no soc de ningú, soc del análisis i la observació.Pero el que tinc clar es que cuant per eixemple vec que en el país vasc li peguen una patada a les parts nobles de un militant del PP, es que el que l'ha pegat i els que no ho castiguen de alguna manera son uns desgenerats.
    Jolín que contentet estarás, que orgullós de la teua ignorancia i ceguera; t'hem dedicat un bon tróç i ja has tingut el teu moment de gloria eh? (palmadeta a l'esquena)¡tu t'ho mereixes xicot/a!.

    ResponderEliminar
  94. Als del Psoe de l'Alcúdia en l'Ajuntament:
    ja ha plogut!!!! Ja tenim molts carrers molt bonics!!! Encara tenim carrers en el que s'entanca l'aigüa de plutja entre cantó i cantó aigüa estancada al costat dels rastell sense desaigüar, aigüa que fa que la gent no puga pasar, aigüa que fa que els cotxes esguiten a la gent i estic referitme a l'aigüa que s'entanga després de parar de ploure; Mireu a vore si al proxim Pla Zp heu podeu arreglar???

    ResponderEliminar
  95. esasoyyo22, molt bè! m'agrada la teua forma d'expresarte!!!!

    ResponderEliminar
  96. Entenc que ens els comentaris es cometen faltes d'ortografia, jo soc el primer que a la xarxa i per costum les comet!!

    Ara en l'enquesta també jajajaja!!! Per l'amor de Deu, quines animalades, molt (mol) a més(amés) pufff..... fixeu-vos i realitzeu els canvis oportuns. Que molt de reinvidicar, però poc d'escriure bé. I es que aixÍ no anem a cap lloc.

    Per cert, jo no soc votant del psoe, però he de reconèixer que la llabor que estan dugent al nostre poble és més que bona. Si voleu o necessiteu que us diguen que fan errors, doncs clar que si. La pregunta es: qui no els fa?? L'ésser humà esta predisposat a l'error i a l'encert, i quan l'encert supera l'error sols ens queda que aplaudir, això si, si som coherents i tal volta sensats.

    Espere que la meua opinió no molesta cap persona. Adeu

    ResponderEliminar
  97. Al de les faltes d'ortografia te tinc que contestar i molt, amb faltes ortografiques pero, de seugur que sí; i també m'agradaria saber qui eres, per de les donés de sabut, i aixó eta bé, pero ser sabut exaltan els defectes dels demés que, deveritat que no sabem, pero lo menys jo, escriure bé en valencia, jo ho he reconec, pero no soc demagogic com tu, i mes exaltar els errors del demés anonimament; referent tu a qui votes a mi en dona lo mateix pero el dret d'aquest si que potser anonim, pero el de la demagogia que has fet es més gratuita que el meu mal valencia!!! Espere que me contestes i donés el teu nom i no sigues cobard!!!!

    ResponderEliminar
  98. Esta vez voy a expresarme en castellano
    Veo que el sujeto este que habla de las faltas de ortografía ha espantado a la gente que quiere usar este blog para lo que se hizo, esto es, para expresar libremente su opinión.
    NO DEJEIS QUE OS AVERGUENCE, Y EXPRESAD VUESTRA OPINIÓN, EN VALENCIANO, EN CASTELLANO, SIN FALTAS, CON FALTAS. Estoy segura que Veinal estará de acuerdo conmigo y que, como a mí, lo de las faltas está en un segundo plano.
    Vamos a hablar de la personita que está preocupada por las faltas:
    - no sabe situarse en el lugar que le corresponde
    - debe de ser un gran usuario de las faltas y está obsesionado con ellas
    - cumple la función que se le ha asignado: destruir toda idea libre que vaya saliendo
    - no sabe expresarse, porque habla de que los aciertos del ayuntamiento son mayores que los errores; pero, no enumera esos aciertos (claro es que como son tantos no le caben en el comentario) ¿porque será?
    - Tiene sentido del humor y sabe usar las onomatopeyas (jajajaja!!!, pufff.....)
    - Es un gran filósofo; cito sus palabras: “L’ésser humà esta predisposat a l'error i a l' encert”. Jolín chico, ¿has llegado tu solito a esa conclusión?
    - DICE QUE CON FALTAS NO VAMOS A NINGÚN SITIO; no voy a usar sus onomatopeyas sino que voy a ser bien explícita, y para ello le voy a dar un sabio consejo que yo personalmente suelo usar: “Donde fueres haz como vieres”. Y ahora le explico lo que eso significa: si estás en un blog en los que habla todo tipo de personas (a cual más respetable), lo que no puedes hacer es exigir tus normas (que a saber quien serás para decir las tonterías que dices) sino que debes ATENERTE a las normas de ese blog que son “expresarse libremente y con respeto”, LIBREMENTE, sin restricciones, solo con educación.
    - Definición de educación: escuchar y tratar de comprender el fondo de las palabras que se están diciendo y, si se tercia o se te pide, tratar de ayudar en lo que sea posible.
    - Está preocupado por si su opinión molesta a alguien.
    - Le respondo: no, no! No molestas! Solo te das a conocer.

    ResponderEliminar
  99. Ayer se celebró la tradicional procesión para devolver a la Virgen de Oreto a su camerino. Sin embargo, y gracias a la falta de previsión del Ayuntamiento queriendo o sin querer, dicha procesion no pudo transcurrir por su itinerario habitual ya que estaba cortado el acceso a la calle Esglesia-Plaça Paìs Valencià. Sr. Alcalde o sr. Pepe Cebriá la gente que es creyente y va a misa y a las procesiones es tan alcudiana como el que más, asi que hay que tener con ellos la misma sensibilidad y respeto que con los demás alcudianos. Seguramente mucha gente que fue a la procesión son votantes del PSOE, porque a diferencia de ustedes, la virgen de Oreto no mira la afiliación de cada alcudiano o alcudiana. Total podian haber esperado dos dias mas a levantar ese trozo de calle que impedia el paso de la procesión, pero seguramente alguién no quiso solo por fastidiar o porque la procesión le importaba bien poco.

    ResponderEliminar
  100. En un escrit, en una altra entrada, un anónim, ha fet una gran enumeració de totes les coses que han fet, el treballadors, arquitectes, fusters, etc, durant uns 30 anys, governant en majoria el Psoe, hi la veritat es que s'han fet moltes obres i serveis, ajudes a moltisimés associacions, quasi totes creades per ells o incorporant gent votant socialista, aixo es correcte pero no étic; la veritat ue cadasqú opinara de forma o manera diferent i aixó es lliure i respetable i, quan un diu que aço es una pagina del PP o contra el Psoe es que es un radical i m'he donat comte de que no han llegit els escrits anteriors, con lo que es una llastima per a ell i per a nosaltres per que ens fara perdre el temps repetim que "aço es un foro lliure i respetuós" Jo tenia un amic que vivia en la millor casa, millor mobles pero no en els millor pares" tot lo que l'anteior ánonim ha dir "tot es material" i parla com si altres pobles hagueren segut un desastre de poble ¿s'enrecordeu quan erem xicotets que les discusíon sempre eren per l'estill "jo tinc bicicleta i tu no! !jo la tinc millor! jo soc més guapo que tu! i l'altre quan estava fins als..... li contestava mal i li deia: i tu més imbécil o més fill..." en el nostre poble no se si pasara igual que en els altres pobles de similars caracteristiques que, crec que també habran fet moltes construccions, millor o paregudes, per que jo conec molt pobles que també estan molt ben dotats! pero eixa no es la discusió; la discusió es la llibertat de pensament que als de esquerres nostalgics de la guerra civil i del fanquisme, tot lo que sigua opinar lliurement i en criteri es atacar, defendre als que avui estan governant, com si no fora llegitim dir lo que pensa? dir que estan fent-ho mal en Carlet i en Guadassuar i dirho que en l'Alcudia esta mal? pues no esta mal, ni una cosa ni altra; pero dir depenent de lo que digues que un del PP conteste que si eres del Psoe o un del Psoe que si eres del PP, me sona tant despestiu que estic fins al collons, en perdo del presents, per que en l'Alcudia hi han veins en criteri i raonaments suficients per no arrivar a dir, que alguns defenen als governants o als Partits depenent del seus interessos o depenent del tracte que tenen en els que manen depenent d´on son; aÇi en este blog no califiquen al Psoe que mana en l'Alcudia o al PP que mana a la Generaltat no! así se raonen cosses concretes per a que la gent opine i seria millor qe donareu el nom; el que ha relatat tot lo de l'Alcúdia s'ha deixat el gran poligon que te Carlet, les bones instatacions deportives d'Alginet, etc.... per dir algo, ma casa no es la millor i en dona igual pero, tenim llibertat i disciplina, amor i respete i som solidaris; espere que la roxima vegada dones el nom i seguisgues enumerant, com quan erem xicotets, igual algú heu tira de menys. No tenim por, tenim amor a l'Alcudia pero més a la seua gent (excloents als radicals, als menys jo); La gent vol treball! contam algo d'aixo també!!!!!

    ResponderEliminar
  101. La gent de VEINAL ha invitat a participar en este blog a gent d'esquerres, a gent de dretes, a gent interessa i gent independent, a gent en poc senti i a gent en coneiximent; lo bonic seria que no foren anomins i aixi voriem cadasqún com es, no? Si som el millor poble de la Ribera, demostreu-ho i doneu el nom i siga-ho de manera lliure, els anonims no son lliures? O el nom del bolg esta ben posat, ALCUDIALLIURE?????

    ResponderEliminar
  102. No diré el meu nom VERDADER com demana Veinal.
    Soles demane que es llisga ben llegit el que dic i s'en donareu (es donareu compte) de que no soc del PP, tampoc del Psoe; no soc de ningú, soc meua, ama i senyora del meus pensaments; i els meus pensaments em diuen que els del psoe no son gens demócrates amb el PP; I AIXÓ EM DOL MOOOOLT; estem en democràcia o encara estem vivint en la guerra civil?????
    Parlar de que la época de Aznar va ser nefasta es ser verdaderament injust i partidaris; no ens recordem de lo legals, honrats que eren?; no ens recordem de la bona economia que teniem? que vaem anar a Irak? Si, clar que sí; pero es que no vejeu la burla de ZZZ que ens manté en la GUERRA DE AFGANISTAN? Que hi han guerres legals i guerres ilegals? que no moren persones en eixes guerres? que eixes morts de Afganistán son LEGALS?
    Per favor, OBSERVEM LA REALITAT.
    I, si, en L'Alcudia s'han fet moltes coses, pues FALTARIA MES!!!
    Faltaria més que amb el jornal que cobren, que paguem tots els alcudiencs, no es feren coses.
    PERO, que si maneren uns altres (com ara els del PP) no farien també coses????
    No es que manen uns o altres, es que es facen les coses de manera democrática i que ademés es posen en dubte les coses que fa el ser este al que jo li he ficat el nom de ZZZ (perque es que está dormint recoll...!
    Mira, ara s'en ha anat a Estats Units, DE FAENA? dons no ho sé perque de moment va de vacacions en tota la familieta (filles i senyora) i cert que no ho fa pagant dels seus diners, crec i casi posaria la ma al foc de que ho paguem tots els espanyolets (ja siga els que tenim la sort de treballar com els que tenen la desgracia de no tindre faena), TOTS A PAGARLI LES VACACIONS!!! I MUT!!! I si li preguntarem diria de la seua forma peculiar i cinica: "PORQUE YO ME LO MEREZCO, Y CHITÓN QUE SOY SOCIALISTA, Y ESO VISTE MUCHO".
    I els sindicats calladets (será perque recibeixen molts diners de part del gobern, diners que paguem tots amb impostos?
    I els sindicats calladets davant de esta sangría d'impostos que ens van a imposar. PUJADA D'IMPOSTOS!! Si, perque hi han moltes subvencions a moltS CHIQUILIQUATROS
    que se les donen d'esquerres i que soles volen xuplar del pot.

    ANALITZEM, ANALITZEM, ANALITZEM, ANALITZEM, ANALITZEM, ANALITZEM!!!!!!, no pensem de dretes o de esquerres; AIXÓ JA NO EXISTEIX!!!!

    ResponderEliminar
  103. Pel que fa al comentari de Xavi Cebrià, m'agradaria puntualitzar, també, uns quans punts. En primer lloc, tot i que a l'Alcúdia tots sabem d'on procedeix la teua filiació política (ex-regidor del PP)i, vaja per davant, del tot respectable, entenc perfectament la comparació que fas de la bicicleta i que podriem caure en l'error de les comparances. Obviament que en altres pobles s'han fet coses bé. Obviament que hi han pobles de diferent color polític al nostre que treballen bé. Però clar, és molt facil insultar i criticar. On estan les alternatives? On estan les idees? Qui és el que té la solució BONA per a què tots tingam treball? No me val això de vosté és un tal , vosté és un qual, vosté no escolta, vosté no fa bé les coses... La crisi no l'ha provocada l'Alcalde de l'Alcúdia. Per què si així fora,a Carlet , Alginet, Algemessí, Tous, Alberic, etc, no hi hauria. Tampoc l'ha provocada Camps. Per què si així fora, a Madrid, Catalunya, Galicia, etc... no hi hauria crisi. Tampoc l'ha provocada ZaPatero. Per què si així fora, a Alemanya, EEUU, Itàlia, França, etc, no hi hauria crisi i, per desgràcia, si que hi ha. És una crisi MUNDIAL. I se que als incondicionals del PP això els costa d'entendre. Per tant, com està sobradament demostrat que ningú té una solució a curt plaç, no podem fer més que exigir-li a aquells què ens governa que, almenys, fique damunt la taula possibles linies d'actuació. De ben segur què la majoria d'elles seran incorrectes, tontes, innecessàries i, fins i tot, de vegades incoherents. Però pitjor seria que no feren res. I torne a dir, de res val insultar, criticar per criticar, i dir que el que jo dic es bo i allò que diu vosté és mal. A l'Alcúdia, passa el mateix. Supose que una admimistració com és un Ajuntament, tindrà les seues competències molt limitades i podrà fer el què podrà fer. Però sols tenim que vore les mesures que s'han pres contra la crisi: S'està donant treball a GENT DEL POBLE que si li ha acavat la prestació. Això no és "material",Xavi, crec que això és pensar en les persones. No estan donant-li bicicletes, s'està donant un jornal i una posterior cotització a la Seguretat Social.
    Per altra banda, veig clarament què el millor d'un poble SEMPRE és la seua gent i crec, sincerament, que per a la gent es fan les coses. Ja siguen "materials" o "immaterials". Per què els alcudians i les alcudianes no es mereixen altra cosa que això. Lo millor. I si vols, que et diga la veritat, ningú ens tenim que avergonyir del poble què tenim, de la gent que el conformem ni des elements dels que disposem. i com sempre faig allà on vaig, presumeixc de poble i de veins. Tot des del respecte, fugint de les comparances de "lo meu es lo millor" i sabedor que sempre hi ha un millor que jo. Els alcudians no som bufons, sóm gent humil i treballadora, som gent que la majoria sabem lo que costen de guanyar els caragols i per això valorem, encara més, allò què tenim. I de moment, allò què tenim ha segut realitzat i fet baix un govern socialista. Això és irrefutable. De la mateixa forma ho diria si fora un govern del PP, d'EU, Bloc, etc....
    Podriem entrar en el debat de què aquesta cosa es podria fer d'un altra manera o un altra, passa com en el futbol. Afortnadament, tots som entrenadors i tots en sabem. Tots opinem si undavanter o dos. si l'equip "X" deuria jugar un 4-4-2 o un 4-3-3. Però finalment, decideix un. En aquest cas, el què la majoria ha triat. Tampoc podem caure en l'error de què la gent està cega, no sap el què vota,etc... Sempre pense que les decissions ratificades per un ampla majoria res té a veure en la casualitat, la xiripa o la confluència dels planetes. Clarament s'opta per una opció de govern que recull el pensar d'eixa majoria. Per tant,totalment lícit. Aquest argument és vàlid per al PSOE a l'Alcúdia, per al PP a València i per al PSOE a l'Estat espanyol. Un polìtic, o un determinat partit polític, no és suficient per a enganyar a la majoria de la població. La gent no és tonta.

    ResponderEliminar
  104. ¡¡SOCORRO, TENIM UN POBLE PLÉ DE FILOSOFOS!!. COM COLLONS SOU CAPAÇOS D'ESCRIURE EIXES PARRAFADES?. INTENTEU FER-HO MÉS CURTET QUE ENS AVORRIM DE TANT DE LLEGIR, HOME. I A MÉS, EIXES FILOSOFADES, NO US RECORDEN AL HABITANTS DEL POBLET D'AQUELLA SÉRIE ANOMENADA DOCTOR EN ALASKA?. ALLÍ TAMBÉ EREN TOTS MIG FILOSOFOS. HO RECORDEU O NO?.

    ResponderEliminar
  105. Bona nit Rosca, la meua filiació politica es la veritat i la realitat i no la disciplina de defendre les coses que els governants han fet bén fetes, en este cas en l'Alcudia (Psoe), en Valencia (PP), i on siga. Els dos pobles estan bonics i son atractius pero son millorables i a més algunes de les coses que estan fent es podrien canviar; Molts socialistes es molesta la critica, pero a soles quan es parla de l'Alcudia o del Estat, al igual que als del PP disciplinats, que no es el meu cas, també es molesta les critiques referents a la Generalitat i de seguida la practica es la confrontació; Molts alcudiencs ja estem acostumbrats!!!! Massa. Respecte a la meua filiació dius que la respetes pero sols de paraula, per que dir d'on procedix sense entrar a valorar el meu treball al front de la politica i del consistori es molt gratuita i, dejar-ho caure con ho has fet demagógic per que donés a pensar cadasquú el que vullga; De tota manera jo no estat inscrit ni en Falange ni els del Psoe m'han dedicat un carrer, tampoc m'han regalat res com a molts incondicionals o d'afilicio socialista l tampoc els del PP, igual per aixó done el nom i puc parlar; Jo parle er mi i "tire de menys un Ajuntament més dialogant i seriós que els de les anterios llegislatures, en menys mentides i demane que siguen que les administracioms siguen més transparents i més equitatives en els ciutadans, tire de menys sentir als sindicats que diguen algo en esta época que sols diuen "hi ha que garantir els treball" i ja esta? Aixó per als que son funcionaris es molt facil, per l'empresari ja no ho es tan!!!!
    Acavé parla un poc de mi i després la disertació que siga per buscar solucions a Zp i a la crisi! Ah els carrrers fent molt bonics, molt faena han donat (pero als forasters en altres pobles del Psoe no s'han fet aixi) i després de ploure un monto de albellons sense des-aigüar. Després de la meua filiació o que diria trajectoria parla un poquet de la de molt ex-concejals del Psoe.
    Bon nit i bon profit.
    P.D. de moment encara no m'he venut!!!!!!!!!!!!!!! I poseu els noms collons que a Franco no el resusita ni Garzón!!! I me senc lliberal, saps!!!

    ResponderEliminar
  106. Sabeu qui hi han molst negocis que els del Psoe i l'Ajuntament no compren??? ¿Sabeu que la majoria democratica te predilecció per les empreses de gent d'esquerres? ¿Rosca tu que heu saps quasi tot parla-mos un ratet d'aço, va. Dis-mos que Robert es el millor alcalde que tenim! i que es una persona molt educada, el millor!.
    En les obres del PLAN E sps qui s'ha beneficiat?

    ResponderEliminar
  107. Bona nit, aquest blog, "Alcudia lliure" esta resultant un éxit, ja que escriuen de diferents politiques i més rotund l'exit per que sols defenen el pasat, no defenen el present ni el futur, sols parlen de que son els millor, cadasqún d'on esta, aço es conformisme. Algú sap si s'han fet oposicions per a treballadors laborals o s'ha fet algún examen per a entrar a treballar en l'ajuntament? A vore que parlen els psoe com a governants i els del PP com oposició? Va que tenim ganes de saber-ho? ¿a vore rosca si saps quans del Psoe treballent a l'Ajuntament sense plaça i en plaça?

    ResponderEliminar
  108. Bona nit Esasoyyo22! tu saps lo que pregunta Veinal? Per que creguem que no va a dir-ho ningú!
    Enhorabona a la valentia de l'unic que ha donat el seu nom, Xavi, al Blog "Alcudia Lliure ens agradaria que foren les intervencions nominals! Algún dia heu vorem???
    A Roscà; Tu creus que la gent escriu els anonims per por o heu veus normal a l'Alcúdia? ¿ o en aixo no som els millors?

    ResponderEliminar
  109. Jo si que ha vist Doctor en Alaska. I em semblava un sèrie amb una gent i un poble molt simpàtics. Com el nostre.
    També estic d'acord en que els comentaris resulten massa largs i farragosos.
    Ara bé, respecte a la reacció a la petició (amb prou mala pata, tot siga dit) sobre el que tingam una miqueta de precaució gramatical, tampoc crec que siga per a tant.
    Que collons tindran que vore -em pregunte jo- les normes gramaticals (tant valencianes com castellanes) amb tot això de la llibertat, la destrucció d'idees, i no sé que més he llegit per ahí.
    ¡¡Redeu, es que si algú se'n ix de "la onda" l'acribilleu en un moment!!.

    A mi, realment més que aquella sèrie americana, tot açò em recorda a una pel.licula espanyola: La Escopeta Nacional. Sobretot l'escena on en un sopar José Sazatornil aclaria a tots els presents allò de "ojo, que yo soy apolitico de derechas de toda la vida, como mi padre".
    Tot siga dit carinyosament.
    Bona nit.

    ResponderEliminar
  110. Hola Veinal! No acabe d'entendre el que em demanes; es sobre la gent que està a l'ajuntament treballant?
    sols et puc dir que analitsant els curriculums que una volta apareixien per a les llistes electorals, casi em vaig caure de tòs (d'esquena)quan vaig llegir que una persona declaraba ser membre de l'Ampa, ser membre de una cofradia de Semana Santa, ser membre de una asociació esportiva.
    Pero Senyor!!! que no haguera quedat millor diguent que era alcudià de pura cepa, que no tenia estudis pero que no els creuia necesaris per a fer tot el que fora necesari per el seu poble?
    Calia fer el ridicul presentant unes funcions que no li importaen a ningú? Com si haguera vullgut dir que ell gastaba el calçotets de marca abanderado! No te joroba!!
    Pues aixó es el que tenim.
    Hi ha que parlar, parlar, parlar; pero cuidadet, també hi ha que disimular, disimular, disimular...

    Una volta vaig sentir un comentari que dia el que seguix: "a nosaltres ens interesa tindre a gent que no cause problemes, que faja el que se li diu sense plantejarse res més".

    O siga que aci en L'Alcudia (que es el que jo conec) no es busca l'inteligencia ni gent que pense i tinga idees, ni gent que alardetje tranquilament de que no te estudis pero que te ganes de treballar per a servir al poble, de la forma que siga, encara que siga a base de ajudar a canviar coses que no li agraden; es busca el acatar lo que diu el "jefe"; els caps pensants, els independents que fiquen en dubte algunes coses mal fetes, no tenen lloc en este poble.
    Sols volen persones que ho vejen tot bonic, tot ben fet, que no critiquen res.
    No poden vore que les critiques (CONSTRUCTIVES, ES CLAR) son mooolt mes importants que les palmadetes a l'esquena?
    T'he contestat a lo que demanaves?

    ResponderEliminar
  111. Teniu raó. Per la meua part, intentaré ser més breu en les meues intervencions. En primer lloc, a la pregunta de VEINAL de si crec que la gent escriu els anònims per por, dir-li que crec què la gent fa el que li dona la gana. I em pareix bé. Cadascú que decideixca fer el que vulga. SOM LLIURES. No preteneu obligar a ningú a fer res. I menys en un blog!!!! i si en això no som els millors, tenim que esforçar-mos en ser-ho. Això és,entre altres coses, en ser els millors en tolerància, respecte. Pel altra banda, pel que fa a la pregunta si se quants del PSOE treballen en plaça o sense plaça, obviament, no et puc respondre. No treballe a l'Ajuntament. Supose que eixa informació és pública i pots anar quan vulgues a enterar-te. Si vols, podem parlar dels càrregs a dit (sense oposició) que la Generalitat nomena cada dia. Per no parlar dels favors econòmics a amics i empreses afins. No em feu parlar de favoritisme d'empreses que, desgraciadament, a València tenim un grapat d'exemples. ¿Parlem de Gurtel? Tot i això, si és veritat que algú té alguna sospita de contractació irregular que no parle tant i que actue. Que no se li vaja la força per la boca. Si les sospites són fundades que vaja i DENUNCIE!! Torne a dir que tirar la pedra i amagar la mà és molt fàcil. Fàcil i cobard a la vegada. Ara, si el joc va d'acusar sense fonament o fer cas a rumors malintencionats de... m'han dit, l'amic del meu amic m'ha dit que, he sentitpel carrer què... SIGAM SERIOS! Qui realment tinga proves d'això que ho denuncie. Ara, si allò que es pretén és fer demagògia barata, criticar per criticar, insultar per insultar i amb mentires traure alguna vertitat... Doncs bé, a eixe joc tots sabem jugar. No té ningún mèrit. Els xiquets, quan no tenen arguments, també es comporten així.És una opció. Opció a laquè malauradament, la dreta ens té prou acostumats en els últims temps. Llàstima!!

    ResponderEliminar
  112. ¡Ay Roscà que ja se t'ha vist el plumero!!!!
    Soles han preguntat si sabiem d'algú! no hi ha que denunciar res ni ningú! si no ho saps dius que no i prou!
    Pero clar, no saps d'Alcudia (i dius que en ves de atacar en el blog que es denuncie i en pau)pero escomences a dir que si Veinal vol que parlem de favoritisme d'empreses podem paerlar de Gurtel... pero si que saps de que la generalitat contrata gent etc...; que trevalles en l'ajuntament de valencia? Bé, no contestes perque tan se val.
    Has parlat del cas gurtel?
    Podries també parlar del cas del Lino que va fer la vida imposible a gent del PP i després vaen ser "absueltos" i amb res en contra d'ells perque va ser tot una patranya per a desgastar a este partit?
    El cas Gurtel, ¡¡¡¡qué vergonya!!!
    que vergonya per a la imagen demócrata de Espanya!, que vergonya!!, ENS TRAUEN A LA GENT DEL PP EN LA TELE AMB LES MANS NUGAES (com en les pelicules policiaques) quan encara no els han jusgat, quan encara no han ni declarat;
    ¡QUÉ VERGONYA QUE EL PSOE ES VALGA D'AÇÒ (de una mentira) per amagar els seus NOMBROSSOS ASSUMPTES LLETJOS (jusgats i demostrats), la crisis i altres.
    I tu parles de demagogia? demagogia eres tu.
    I tu parles de criticar per criticar, de insultar per insultar?.
    Pensava que eres una persona neutral pero t'has deixat en evidencia parlant de una cosa de la que encara no ha eixit la sentencia i de la que es parla molt per a que la gent s'entretinga sense por a fer mal psicologicament a la gent implicada en esta patranya

    ResponderEliminar
  113. Bé anònim. Disculpa si he ferit la teua sensibilitat. Però independentment d'on treballe, no parle de rumors, no parle de sospites, no parle de "xismes" de carrer. Parle de fets contrastats, d'un cas on hi ha gent IMPUTADA i s'ha obligat a declarar en el jutjat. Vaja per davant que independentment de sentències, el cas està als tribunals per què algú els ha denunciat i no s'ha limitat a criticar, parlar per parlar, insultar i a perdre la força per la boca. Això és el que hi ha que fer. Per altra banda, coincideix amb tu: és una vergonya per a l'espanya democràtica d'Espanya que tinguen que engrilletar a càrrecs polítics. La classe política deuria de ser la primera en predicar en transparècnia i honradesa. Siga del color polític que siga. Ara li ha tocat al PP. Cal deixar fer als jutges i a la policia. Per altra banda, dius que se m'ha vist el plumero. Possiblement un plumero diferent als de la majoria d'aquest blog. Ahí està la gràcia. Tinc la sort ( almenys encara ho pense així) de poder contrastar el color del meu plumero amb el d'altres. Fins i tot el teu. Intentaré ser coherent en les meues afirmacions i no ser demàgog com tu em dius. I finalment, dir-te què no tenien cap mal psicològic quan aquells què (presuntament) s'omplien les butxaques en els diners de tots els valencians i valencianes i què ara es veuen imputats en això que tu dius "patranya".

    ResponderEliminar
  114. No, no l'avies ferit; pero ara sí perque no entens lo que dic de la vergonya per la democràcia quant veig les mans engrillades,

    - NO ES EL FET DE VORE LES MANS ENGRILLADES,

    - ES EL FET DE QUE ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ES PRESTEN A AIXÒ

    - ES EL FET DE QUE EL GOVERN HO CONSENTISGA QUANT, QUAN SON DEL PSOE S'HO TENEN MOLT CALLADET (i haberlas hailas, denuncies dic)

    - ES EL FET DE QUE QUANT ES GENT QUE HA MATAT A ALGÚ SE LI TAPA LA CARA.

    - ES EL FET DE QUE QUANT ES GENT QUE HA MATAT FINS I TOT POT SER QUE NO L'ENGRILLEN

    - ES EL FET DE QUE QUANT ELS TRAGUEREN ENGRILLATS ELS ACABABEN DE TRAURE DE CASA

    - ES EL FET DE QUE SI ELS ACABABEN DE TRAURE DE CASA ES QUE ENCARA NO ESTAEN IMPUTATS (com tu dius)

    - ES EL FET DE QUE DIGUES QUE SI EL CAS ESTÀ EN ELS TRIBUNAL ES QUE ALGÚ ELS HA DENUNCIAT; si, algú que no te cap escrupul de ficarlos davant d'unes camares amb les mans nugades; no, els que ho han denunciat no han perdut la força per la boca com dius tu que fem en este blog; el que si que han fet es ABUSAR DEL CONTROL QUE MANTENEN, FER QUE ES FAJA UN JUIT PARALLELO I QUE LA GENT NO PENSE EN LA GREU CRISIS;
    ES DONAR CARNAÇA PER ANAR FENT BOCA

    - ES EL FET DE QUE LA GENT QUE PENSA COM TU SAP "enturbiar las aguas para que parezcan más profundas", o siga MAREXAR AL PERSONAL, pero si analitses (com molt be diu esasoyo) com jo acabe de fer ara es TROVA QUE TOT ES BURUMBALLA.

    Jo si que et demane que sigam seriosos; i vejes si entens que a este blog no hi han plumeros de diferents colors; QUE SABRÁS TU DEL COLOR QUE PORTE EN EL MEU PLUMERO!!!????

    Mira, el que crec que he entens es que en este blog es preten parlar dels problemes, delles opinions que cadascú puga tindre i ajudarnos en el que es puga;

    pero d'ahi a admetre coses inadmisibles i ben clares com es esta de les mans nugaes i de que tu ho vejes normal, aixó no te passe.
    Dime un, UNO SOLES, politic del Psoe que haja aparegut en la tele en les mans nugaes.
    Per favor, un poc de vergonya i de memoria histórica a l'hora de criticar (cuanta corrupsió hi havia en la época de Felipe?) (cuanta ara en ZP?); I UN POQUET MENYS D'IRONIA DIGUENT QUE ARA LI HA TOCAT AL PP.

    ResponderEliminar
  115. Bé, sembla que no m'expresse amb amb la suficient claretat.

    1.- Em dona igual el color del teu plumero. Provablement sabré del teu color igual que tu saps del meu. Et recorde que la frase és TEUA i has començat tu dient-me que se me veia el plumero. No vulgues ara sentir-te tant ofés/a quan tu has tirat la primera pedra.

    2.-Probablement, aquell qui denuncia no és el que està aguantant la càmera que filma, ni el mateix que li fica els grillets al detés. D'ahí a dir que el govern està "permitint" això..., pense que és exagerar o, com tu dius, enturbiar. Perdona, però eixa afirmació em fa somriure. Per cert, em recorda a la la famosa teoria de la conspiració de l'11-M. Per favor!
    4.- Per desgràcia, per a tots, a l'època de Felipe hi havia corrupció, si. Es condemnà a gent, càrrecs socialistes inclús. I si vols que et diga la veritat, ho aplaudeixc. Torne a repetir que cap polític deuria ser corrupte.
    És més, alguna cosa es deuria fer per tal d'evitar-ho. SIGA DEL COLOR QUE SIGA. Espere que coincidiràs amb mi.
    5.- Continue pensant que a aquest blog si hi ha gent de diversos colors polítics. I torne a reiterar què la gràcia està precissament en això. En la varietat.
    6.- No estic irònic quan dic que ARA li ha tocat al PP. És que és així. ARA, en estos dies, saps que està instruïnt-se el cas Gurtel. Això no ho dic jo. Igual que en altres temps estigué el cas Roldàn i molts més. La justicia dictà sentència i els responsables pagaren.
    7.- Per al debat: ¿Què es podria fer per a evitar que de tant en tant apareguera un "espabilat" que volguera enriquir-se a través d'ocupar un càrreg?

    ResponderEliminar
  116. Davant l'última pregunta que plantetges, podries preguntar-li als teus, estic segura, amics regidors lliberats i al SR. A. Ells et podràn contestar.
    Salutacions cordials.

    PD. Sabem algo ja, de la pancarta de NO A LA GUERRA?

    ResponderEliminar
  117. Parece ser que el debate está servido, aunque me da la impresión de que estamos saliéndonos de madre, no obstante que cada cual diga lo que quiera y como quiera, con respeto y educación claro.
    Roscà me sigue gustando tu forma de expresarte aunque no comparta muchas de tus opiniones, pero las respeto como no podría ser de otra forma.
    Cuando planteé en el anterior escrito una batería de preguntas referentes al Ayuntamiento es posible que no me expresara bien o tal vez no hayas entendido el sentido de las preguntas. Es cierto, que yo sepa, que no ha habido ninguna ilegalidad que haya sido denunciada con repercusiones penales para algún concejal. Pero yo no hablaba de “ilegalidad” sino de “licito” que no es lo mismo. Por ejemplo, no es ilegal que haya personas afines al PSOE que sepan de terrenos colindantes que van a ser reparcelados, pero es ílicito que lo sepan antes de que se haga público. Es completamente legal que para rehabilitar una vivienda del casco antiguo de l’Alcudia pida (el Ayuntamiento) por tres veces el proyecto de rehabilitación de la fachada “que no se iba a tocar” y en cambio no es licito que a otros afiliados al PSOE no tenga inconveniente en dejarlos derribar la casa y hacerla de nuevo sin que tenga nada que ver con la anterior. Es legal e incluso legítimo que la mayoría empleados del Ayuntamiento tienen el carnet del PSOE pero déjame que no lo atribuya solo a la competencia profesional de esas personas sino que además piense que puede ser casualidad. Es legal pero no es lícito que en la mayoría de las fotografias de las revista del Ayuntamiento las fotos siempre sean del mismo partido y si en alguna de las fotos pueden aparecer miembros de la oposición son eliminados con el “photoshop” o se ponen otras fotos en las que no aparezcan. Es legal pero es ilícito y más en los tiempos que corren que exista una jefa de prensa/protocolo en nómina para un pueblo de 12.000 habitantes mal contados como el nuestro… Así a bote pronto te he enumerado algunas de las cosas que me han venido a la cabeza sin demasiado esfuerzo pero hay más mucho más.
    Otra cosa Roscà, no me ha gustado el tono en el que te has referido a Xavi : “tots sabem d'on procedeix la teua filiació política (ex-regidor del PP), aunque en la frase siguiente lo quieras arreglar. Ya sabemos que los del PP nacen con pecado original implícito, y que no hay bautismo para eso. En cambio se da por hecho que los del PSOE nacen limpios como una patena. Esa frase o mejor ese tono es caduco y rancio, la estigmatización política en este país ha sido un arma verbal acomplejadora y marginadora que ya no convence ni acompleja a nadie, más si me apuras, cuando precisamente viene de donde viene, por eso quiero solidarizarme con Xavi y decirle que hoy yo también soy del PP. Por último quiero decirte que el PSOE no es precisamente el partido político mejor situado para dar lecciones de honradez, aquel famoso lema de 100 AÑOS DE HONRADEZ lo liquidaron en un par de legislaturas, si quieres puedes llevar a debate el caso Gurtel pero antes analiza bien la situación histórica del PSOE (e incluso la actual). Si lo sacas a debate, sacamos todo lo de todos, lo dejo a tu criterio.
    No quiero extenderme más porque ciertamente los comentarios y las opiniones se hacen extensas e incluso cansinas.
    Seguiremos hablando
    Un saludo

    ResponderEliminar
  118. No, si expresarte t'expreses i s'enten el que dius; pero el teu problema es que tu no entens el que jo dic:

    - Dic que es vergonyós les formes en que traten a la gent corrupta del PP (amb les mans nugaes, pitjor que si foren criminals ja jutgats)

    - En cap moment defenc els corruptes.

    - DEFENC LA PRESUNCIÓ D'INOCENCIA
    FINS QUE ES DECLARE EL CONTRARI

    - Si no actuem eixí pasará com en el cas del Lino, en que un montó de gent del PP va ser inculpada, pegantlos bacs morals i psicologics durant dos o tres anys i a la fi va ser tot una treta del Psoe, resultant inocents de tots els carrecs; el Psoe encara no ha demanat perdó; i es més, ara torna a escomençar amb el cas Gurtel.

    - Tu, i tot els que mos parlem a través del blog, que penseu d'açó que estic diguent?

    ResponderEliminar
  119. jo crec que esteu tots un poquet rallats la veritat. Vec comentaris i m'adone que teniu molt de temps lliure. Que igual podieu dedicar-lo a llegir i aprendre algo de trellat. I deixar-se de tantes tonteries "internetiques" i si s'ha de plantejar algo de forma directa i donant la cara senyors anònims. Un beset.

    ResponderEliminar
  120. Bona nit: seria dificil que gent d'esquerres i gent de dretes s'entengueren? no ho esperaba pero lo que si que espere en que en algunes coses ens possen d'acord, temps al temps. Roscà diu que la meua filiació es del PP (ex-regidor) i es veritat i la experiencia va tindre coses positives i negatives pero mai m'ha repentit de la meua decisió, ja que me senc de dretes fins al ultim dit dels peus; pero fer referencia a la mateixa de la manera que ho es fas, no fa mal si no que crec que dificil ens posarem d'acord tu i jo, pero bé; Jo no defenc a la gent d'esquerres ni la de dretes, defenc a la bona gent. En el meus anys de regidor el meu treball ahi esta escrit en les actes i les propostes del meu grup, la majoria d'elles les ha fet el Psoe ja, menys les de les persones lliberades que no estaven d'acord, pero si tens memoria que jo se que sí en tens, sabras qui son i perque s'han eixiren de la politica i també sabras que fan ara mateix. Jo a més de dretes i bona persona, soc empreari regularet des de l'any 1982 i la cosa no h segut facil i avui es quasi imposible pagar el gastos entre ells les nomines dels treballadors. Algúns ens pensaven que ser empresari era facil! pregunta als ex-regidors? En els primer anys vaig viure com gent d'esquerres ens comparaven als empresaris com lladres i aprofitosos, uns any després per ser del PP, com a "facha" i molta gent i esta comprovat no me parlaven i criticaven a la gent del Psoe que heu feia, de la gent de esquerra unida no; També es veritat que no tots els Psoe eren igual; lo millor d'aço es que ha segut una experiencia de inmadurez politica i de rencors; Jo no tinc rencor ni al Psoe ni a ningú pero no vaig a dixar que ningú en prenga el pel, ni del Psoe ni del PP, ja que la vida m'han ensenyat que la gent, la majoria, lo que defen es el seu "status politic, social o economic per damunt de la raó". Jo no vullc res, o per lo menys espere respete! soc de dretes com quasi tots el americans o com es poc d'esquerres de Rusia, si hi han pero reflexat per la honradez, tolerancia, la amistad i la familiaritat; coses que algu estara llegint i dirá que diu este? hem perdut coses basiques que no s'ensenyet ni el l'escola o els xiquets pasent del mestre que heu fa; Senc no entrar qui son mals i bons, encara que el Psoe es el menys autoritzat a parlar d'aço.
    Espere que no tinga que escriure a la proxima el meu curriculum de agresions a la meua persona des de l'any 1989.

    ResponderEliminar
  121. XAVIER CEBRIA MARQUES23 de septiembre de 2009, 23:23

    Ah! soc de dretes pero no vaig participar en ninguna guerra civil ni vaig matar a ningú, ni he cantat el cara el sol, ni la internacional, sols " a cruz de la escuela", ni me senc un facha, ni comunismte i menys radical; A ma casa les banderes democratiques i sense vergonya ni por! A vore si l'esquerra de este pais després del abort a les menors fa alguna cosa de puta mare i posa la pena de mort a ETA!

    ResponderEliminar
  122. Per les coses ben fetes!!!! Aigüa per a tots!!!!!

    ResponderEliminar
  123. Bé Xavi, deixem els curriculums a banda. Per sort, al poble, tots ens coneixem i sabem qui som cadascú i allò que fem i què hem fet. Podia entendre la teua intervenció al tall què anava llegint-la, però clar una persona que es sent democràtica que acave el seu escrit fent apologia de la pena de mort...Perdona però em revolica la panxa, això.
    Nosaltres, i em refereixc a tota l'espècie humana, entenc que no som ningú per llevar-li la vida a un altre. Per que si ficat el cas, s'implantara la pena de mort i es condemanara a mort a un individu per matar un altre (per exemple, com tu dius, als etarres), en el moment d'executar-lo, aquell encarregat d'apretar el botó també deuria ser condemnat a mort. No?
    O clar com està complint "la llei", estaria fent allò què toca. També opine, que si es fera eixa "llei" aquells que l'aprovaren podrien ser catalogats com assassins "legals". No?
    Per altra banda, als estats on està implantada la pena de mort, està sobradament demostrat que això no funciona. Continuen tenint alts índex de criminalitat i violència. De repent em ve a la memòria EEUU: Està implantada la pena de mort i tots van en na pistola en la butxaca.
    En la meua opinió, Xavi, crec que a Espanya s'hauria d'endurir més el còdig penal. Però deu ser molt complicat, ja què a tots els partits polítics han hagut víctimes, a més de guàrdies civils,policies,juristes, i gent d'apeu. Sense voler excusar ningu, sóc de l'opinió d'endurir, i molt, les penens. Però d'ahí a voler instaurar la pena de mort....
    A veinal, dir-li que quan les coses estan INACABADES és normal que no funcionen bé. Espere que penjes fotos quan l'Avinguda estiga acavada i desaigüe com sempre. Per cert, si vas a fer fotos a la nova escola de 0-3 anys, tin en compte què tampoc està acabada. Ho dic per si et trobes que hi ha alguna paret a mig fer, encara no hi han finestres i portes, no hi ha llum, etc....
    Per últim, contestant-li a l'anònim del plumero(ho dic sense acritut i de bon rotllo. Més que res per a diferenciar-lo dels demés anònims) vull dir-li que pel que fa al perdó....
    Estic esperant les disculpes dels què ens governaven quan ens clavaren, sense escoltar la veu dels espanyols, en una guerra, la guerra d'Irak. I no es depuraren responsabilitats polítiques.
    Estic esperant les disculpes quan estava enfonsant-se un petrolier a les costes gallegues, omplint-les de xapapote i passaren del tema. I no es depuraren responsabilitats polítiques.
    Estic esperant le diculpes de com volgueren enganayar, de nou, a tots els espanyols dient que havia segut ETA i no el terrorisme islamista.I no es depuraren responsabilitats políques
    Estic esperant a que ens demanen disculpes per l'accident d'aviació del YAK soterrant les victimes amb molta pressa i enganyany els familiars. I no es depuraren responsabilitats polítiques.
    Estic esperant a que ens demanen disculpes per l'accident de metro de València, el més greu ocurrit mai en Espanya i que es cobrà 42 víctimes valencianes. I no es depuraren responsabilitats polítiques.
    Vosté em parla de bacs morals i psicològics. Que li pareixen pocs aquests? Qui li torna als familiars totes estes víctimes? COm es reparen estos "bacs psicològics"?Em parla de demanar perdó? Doncs comencem!
    Estic esperant

    ResponderEliminar
  124. Mira Roscà, estic llegit el "dueto" que s'hau montat tu i el/la del plumero que tu dius i ja no puc aguantar més. Amb les enumeracions que fas contestant al anonim del plumero (després t'en parlaré) i el que dius a Xavi (que de tot el que diuen t'agarres a una tatxa al roig viu) te diré per a que et servixga de informació (perque veig que t'en falta molta o es que soles veus amb ulls del psoe? Hi ha que observar i sentir noticies de varies fonts i no tan sols del grupo de la 6ª):

    1. Irak?.., pense que va ser un error de part de Aznar, pero tu l'in veus altres?, jo no. Pero te deixes Afganistan... Que fa ZP en EEUU? esperant en la llengua fora (com un gosset cara al amo) a averiguar el nº de soldadets que Obama li mana enviar a Afganistan.
    Que dius d'açó Roscà? Em pots dir que es una guerra legal i jo te preguntaria: ¿que els soldats espanyol que ja han mort a Afganistan son morts legals? entonces (aleshores) els familiars no es deuen de plorar perque a la fí el que feien era legal

    2. El chapapote de Galicia que venía del petroler "Prestige": quantes dades tenim ¿NO?. DONCS NO EN TENIM CAP DEL PETROLER QUE S'AFONÀ EN LES COSTES D'ANDALUCIA!!
    Perqué? perque ja s'encarregaren de tindre-ho ben amagat.

    ¡¡¡I ES MÉS!!! JA HA EIXIT LA SENTENCIA, I ELS DEL PP NO TENIEN CAP RESPONSABILITAT POLITICA!
    ¿HAN DEMANAT PERDÓ ELS DEL pSOE PER EL GRAN ESPECTACUL MEDIATIC QUE MONTAREN???? Eixes disculpes no les esperes?

    3. Jolin, es que no t'en deixes una! Ara lo del 11M, ¡¡¡una gran desgracia NACIONAL!!!; ¡¡que collons volien enganyar xe!! Tots, en aquells terrorifics moments, ens creiem aixó, que era ETA; Acebes, com tots els espanyol, estaba asustat per la gran cantitat de morts i jo et puc dir que cuant estic aterroritsada ni dic mentides ni veritats, dic el que me eix del cor; o es que tu tens la sang tan gelada per a pararte a pensar i dir mentires. Doncs jo crec que Acebes actúa com a esser humà i no com a polític.
    El que si que em dol de eixa data i la corresponent desgracia nacional es que EL DIA DE REFLEXIÓ DEMOCRÀTICA, PER A MI COM PER A MOLTS DEMÓCRATES, SEGUÉ COM EL TERROR DE ROBESPIERRE, SOLES ENS FALTABA LA GUILLOTINA PER A TALLAR-LI EL COLL A ACEBES I ALS DEL PP; els deien assassins, mentirossos: calía tot aixó? no haguerem pogut fer el dia dde reflexió i que les urnes hagueren parlat com a bons demócrates que som?
    RESUMEN: EL DIA DESPUÉS DEL 11M: ¡¡¡OTRO ESPECTÁCULO MEDIÁTICO!!!
    Qui demana perdó de eixos espectaculs gratuits e ilegals? O es que tu ho consideres normal en un dia de reflexió democrática?

    4. El metro de Valencia i les desgraciades 42 victimes i els seus familiars: QUÉ COLLONS TÉ QUE VORE LA POLÍTICA! Doncs si, es de veres, als del Psoe de Valencia que no es mentjen una rosca perque son NEFASTOS (Alarte, el clan Pajin...)els interessa molt clavar mal on no hi ha; pero fixat bé que les urnes han parlat; i han parlat BEN CLARET; el espectácul mediatic que han montat amb el malograt accident del metro no els ha eixit com volien.
    I tu vols que se demane perdó de una cosa que no s'ha fet?
    ¿Qué? que tu vols seguir amb la mentira del trenet? Estás esperant les disculpes? o es simplement que diguent tu eixes mentires maretjarás l'assumpte? ¡¡¡¡¡Ja está bé de tanta MENTIRA!!!!!

    5. Ara el YAK (Ens sabem hasta el nom del avió gracies als espectacles mediatics que monta el Psoe): Ha parlat la justicia i l'assumpte no té CAP INCULPACIÓ POLÍTICA. ¡¡¡¿¿¿Com demanes que te demanen perdó xé!!!??
    ¿¿Ha demanat perdó acás la Madalena Alvarez del accident en l'aeroport de Madrid on moriren, antes de despegar , tots els que anaen en l'avió??
    ¿¿Ha demanat perdó el ZZZ quant a la bomba de la T4?
    ¿Ha demanat perdó el ZZZ quant ens presentaba als de la ETA com GENT DE PAU????
    Açó no son "Bacs morals i psicológic?

    Vec que et posses molt gallito amb l'anonim que "T'ha vist el plumero" diguent: Em parla de demanar perdó? Doncs comencem!
    Donc, abaixa els humos, toca terra i analitza.

    ResponderEliminar
  125. Ah! i del que dius de Xavi, pues dir-te que t'ha dit cosses molt sensates, ¡¡¡¡moltes!!!!
    Pero tu (com fas sempre en els escrits que he llegit)t'agarres, no ha alabar el que está bé, no, t'agarres a lo que pot donar més joc dialectic, o CARNAÇA (parlant més clarament); la pena de mort, doncs xic, jo analitzant puc arribar a pensar que Xavi ho ha dit comparant amb l'abort, que també es mata a un esser viu; I crec que Xavi está en contra tant d'una cosa com de l'altra.
    I ARA SEGURET QUE TU EM CONTESTES PARLANT DE L'ABORT.
    Un consell: ahorrate-ho. Es un tema molt intim.

    Has acabat diguent: ¡¡estic esperant!!
    Doncs bé, has rebut el que volies amb la meua intervenció?
    Un altre consell: analitsa-ho TOT, no sigues partidiste, no faces mala sang ni et posses gallito perque haurás vist que hi han diversos punts de vista en quant se parla de un tema; qui té la raó?
    ¿TOTS? NO!!!,
    Al meu entendre la té el que, basant-se en molts punts de vista, sap possarlos tots damunt la taula i que cadascú entenga be el que passa.
    NO TÉ MAI RAÓ aquell que pataletja demanant perdó per varios fets ja passats i jusgats, fent creure als demés (amb paraules patétiques) que tenen raó o no donant la verdadera informació -AMAGANT la VERITAT (que son els diferent punts numerats que jo te he presentat)-

    ResponderEliminar
  126. I ara al que ens insulta diguent que estem rallats i que mos deixem de tanta tontería internética.

    Ens conselles que llegim i aprengam algo de trellat, te parle:

    ¿que fas tu llegint les tonteries internétiques que diguem a este blog? Es que te fan aprendre algo de trellat?

    Doncs m'alegraría molt perque veig que trellat es el que et falta a tu.

    ResponderEliminar
  127. xe ixa soc jo, perque no agarres i te compres un amic, que pot ser et console totes les decepcions amoroses que has tingut en esta vida i igual fins i tot les sexuals, que de ben segur que també n'has tingut! i deixes de dir mamaes i de anar de important. Que lo millor que pots fer es callar o com diuen per dalt llegir algo de trellat. Que en majuscula ja sabem tots que saps escriure i el de analitzar també sabem que tenim de fer-ho. i tu sas?

    ResponderEliminar
  128. Bona nit. li acoselle a esasoyyo22 no contestar al mal-educat que t'acostentat, no se si seras de dretes o d'esquerres pero de segur que eres un mal educadat, no et dic més per que eixiria un part de mi que es la animal i quedaria davant de tots com has quedat tu! I per lo que veig, es veu que tu entres poc a internat pero crec que t'has equivocat, así no es el cibersexo que et fa falta a tu!

    ResponderEliminar
  129. Roscá que te molesta que l'aigua es perda en el mar o no t'ha agraden les fotos d'aigüa? Espere que contestes sobre les llistes de la gent del Psoe que treballa a l'ajuntament, i tots els que están a dit? contestes a tot menys aço?
    Tu eres una persona molt forma i espavilada i com jo no soc del Psoe no els conec pero igual tu sí.

    ResponderEliminar
  130. I qué més dona que siga d'esquerres o de dretes? El que és, efectivament, és un maleducat. Desgraciadament, hi han molts, a este mig, i en general, a la vida real.
    Ho vaig poder comprovar, novament, al plenari celebrat dimarts passat. Tal com vaig, adelantar en un altre comentari vaig estar per apojar, "als meus", i Deu Meu... alló sembalva Benidorm.
    Insults del tipo: lladres, fills de..., i un llarg, etc.
    Precisament d'aquells que s'anomenen "tolerants, progressistes, ...".
    Apabullant.
    Algú més ho va comprovar?
    PD: La Pancarta de NO A LA GUERRA, seguix sen se apareixer. Pregue que la tornen a penjar.
    Salutacions cordials!

    ResponderEliminar
  131. XAVIER CEBRIA MARQUES24 de septiembre de 2009, 21:23

    Vullc contestarte al participa. Jo personalment i la Junta Cenral de Confraries respecte a les subvencions a les Confraries que, no se si tu heu saps? son zero euros. Li se subvenciona a la Junta Central pero no a les Confraries, que son les associacions més grandsque hi han, que son les úniques que tenen locals propis, local que tenen que pagar de netetjar, que tenen que pagar la llum, que tenem que pagar l'aigüa, que tenen que pagar la contribució, la hipoteca, etc; saps per a que servix el Participa; per a vendre a la gent que participa en els pressupostos i que tu i uns quants venguen que es aixi i vos traten molt bè per la contribució prestada; els anys pasat pero les formes de protegir al cartero han segut sempre igual.

    ResponderEliminar
  132. Jo tampoc sóc del PSOE però els conec, més que res perquè quasi tots han anat a les llistes electorals o són familiars directes d'altres que sí han estat.
    Comencem:
    - Andrés Boix.
    - Sandra Grau.
    - Berto (no sé que)
    - Pino.
    - El Mollo
    - Rafa (el sin...)
    - El pare de Sandra Grau (que cobra en hores extres al mes el que altres no guanyen ni en tres mesos).
    - El Galerer (desconec les seues funcions)
    - La germana de Berto.
    - Carmen Valls.
    - Ribera (tampoc sé molt be que fa, aixó si, passa moltes hores al bar de la cultura)
    - Avellan
    - Eleuterio.
    - El fill d'Eleuterio.
    - .... ací falten tots els i les joves que han entrat a treballar amb la Dipu te beca, este estiu a l'ajuntament. Un verdades escandol!!! (filles, fills, nebots, amics, ...)
    Continuaré donant noms.
    PD: Sols falta posar en nòmina a la primera dama.
    Salutacions cordials!

    ResponderEliminar
  133. XAVIER CEBRIA MARQUES24 de septiembre de 2009, 21:33

    També es popular el que l'Ajuntament es gasta molts diners en el Cotif, diuen una barbaritat, ningú sap mai quants diners, pero venen a sopar i dinar en mantel i, dormir en hotels; Després el participa servix per a que explique l'alcalde que estem en maa época i ja que retallar precis els pressupostos totes les associacions! I ens uns dies tirem a polvora de rei els diners dels alcudiens que avui ni tenen perque ens falta el treball; Pero si al veïns es pareix bé, a mi no; m'aguante com a fet sempre i ja esta, pero no hi ha mal que 100 anys duré i tot arriva, el pobre es fa ric i este arriva a perdre tot; Anem mal gastan en el Cotif........ SEGUR QUE EN EL PARTICIPA, no parlarem de lo que costa!

    ResponderEliminar
  134. El que ha posat la llista es veu que es molt jove per que s'en a deixat la meitat? Ajuda'l Roscà!!!!!!!
    SON MOLTS MES.....

    ResponderEliminar
  135. XAVIER CEBRIA MARQUES24 de septiembre de 2009, 21:41

    També posat algú sap els patis colindants al poble de qui son?????????? Qui tenia acces a eixa informació???????? Era el mateix que pagava propaganda directamente al Psoe i al Cofif????? Aixo Rosca, es una quasualitat, any darrere any? Vos que parle jo de Gurtel, be parlaré si tu m'expliques aço? Intentau-ho!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  136. Ajudam tú a completar la llista, deixem constància del abús de poder que s'ha dut a terme durant els 30 anys de govern socialista al poble.çI sobretot canviem l'alcúdia JA.

    ResponderEliminar
  137. Ah! i probablement a la llista falta el nom de ROCA, que també deu ser un agraciat per l'equip de govern.

    ResponderEliminar
  138. L'Alcúdia es bonica!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  139. vull dirli a xavi cebria que es molt lleig gastarse els diners del poble en un negoci com es el cotif ,com ell diu.¿pero li pregunte jo?que et pareix xavi que el meu fill per qe xua en el CE L'ALCUDIA no a rebut cap ajuda a l'escola de futbol,damunt te que entrenar en un tros de camp i si pot¿AIXO ES DEMOCRACIA,TOLERANCIA...?esta pregunta es per a xavi i per al rosca tan sabut

    ResponderEliminar
  140. Hola Roscà
    Mira tu por donde, estaba convencido la primera vez que te leí que podias ser un excelente conversador aportando desde tu posición y tus ideas otra visión de la realidad local. Però lamentablemente has vuelto a recurrir a los mismos argumentos caducos y trasnochados del PSOE de siempre. Te dije que me gustaba tu forma de opinar precisamente porque no estabas utilizando estos recursos y mira tu por donde se te agotaron los argumentos y sacaste de la recámara (oxidada y rancia) los tópicos, ya sabes Aznar, Busch, la guerra de Irak, el Yac 42, etc. Ya te lo advertí en un anterior escrito. Decepcionante.
    Para Essasiyyo22, enhorabuena chica, se puede decir más alto pero más claro H2O. Enhorabuena, estoy contigo. Y del mal educat, pues mira igual es un mal producte de la LOGSE. Pasem d'estos indeseables enrabietats, però ademés sen se despentinarmos.
    Saludos

    ResponderEliminar
  141. Xe anónim "guarrete"(o pot ser no tan anónim perque uno que escriu molt ací encara no ha dit res i açó em fa sospitar); soles contestar que ja voldría tota Espanya que ZZZ haguera tingut algún desengany amorós o que estaguera menys satisfet sexualment i així ens diría coses interesants que pugueren fernos sentir envetja per la seua inteligencia, aixina com lo unic que sentim es "vergüenza ajena" (la última de ZZZ es que LA CRISIS ES CAUSADA PER EL CANVI CLIMÀTIC) ¡¡¡¡¡¡Haaaayyyy que jooood..se!!!!!!;
    i "vergüenza ajena" es el que senc amb lo que tu dius; i por també, por perque la gent que no té argoments envestix com els bous amb el que siga. Y tu deus ser un bou dels bravos perque hi ha que vore amb quina rabia emvesteixes, hi ha que vore els POQUÌSSIMS ARGOMENTS que tens.
    Soles has conseguit donarte a coneixer a tu i a tots els que son com tu, que s'acoquinen davant dels argoments i ataquen com si foreu ESQUIZOFRÈNICS.
    Pero senc defraudarte perque no m'han supossat cap trauma les teus guarres paraules, paraules fora de lloc.
    Senc defraudarte perque a més de intelligencia vaig naixer amb un bon físic i amb un carácter agradable que fa que no hem faça falta comprarme cap amic ni amiga perque me plouen els amics ; EL QUE ES LADRÓN CREE QUE TODOS LO SON: es que tu n'has comprat molts en la teua mísera existència? ¿amb diners o amb favors?
    I sapies que si tornes a escriure alguna burrada no te contestaré i, haurás comprobat que per por o per falta de paraules no serà.

    ResponderEliminar
  142. Això que ningú sap mai quants diners.... Qui no ho sap és per què no vol. Supose que estará contemplat en els pressupostos municipals i eixa indfromació crec que la pot consultar qualsevol veí. I si vols que et siga sincer, prefereixc que es gasten en el Cotif, que almenys provoca que es parle BÉ del nostre poble, que no en bous.

    Pel que fa a l'anònm "guarrete", em solidaritze amb esasoyyo22. EL millor que es pot fer és no fer-li cas. No contestar-li.

    Pel que fa al pare que te el fill jugant al CE L'Alccúdia, dir-li qué es una putada. Però llegint les paraules del concejal d'esports en una entrevista del 752, crec que primer te que entrenar l'escola municipal i despres els altres. Si el CE l'Alcúdia no ha volgut estar en l'escola municipal es per que no han volgut.

    Continuaré parlant. Per mal que a algú li sente.......

    ResponderEliminar
  143. Ja que VEINAL no fà la pregunta, (sorprenentment perque en fà moltes, això si totes en la mateixa direcció), la fare jo: QUE OPINEU DE L'INFORME POLICIAL QUE HA REBUTJAT TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA, ON (PRESUMPTAMENT) S'IMPLICA A COSTA, RAMBLA, ETC.DE FINANCIACIÓ IL.LEGAL DEL P.P.?.
    I posats a preguntar en faig un altra: DE SER VERITAT, QUE PENSEU DEURIA FER CAMPS?. Y RAJOY?

    P.D: un consell, abans de respondre caldria llegirse detingudament EL MUNDO, si ho he dit bé EL MUNDO (no EL PAIS).

    ResponderEliminar
  144. Bé, el que hi ha esta ahí. Com sempre dic, cal deixar treballar la justicia i la policia. jo confie en ells. Si fora veritat, ja què tot aquest cas fou denunciat pels mateixos càrregs del PP, crec que fa temps que Rajoy (pel seu bé), hauria d'haver obligat a dimitir a Camps, Costa, Rambla i companyia. Els valencians no ens mereixem tindre a gent imputada(que no culpables. La sentència ja eixirà...)en el govern.

    Per altra banda, quan parleu d'abús de poder socialista, esteu menyspreant l'opinió i la inteligència de la gran majoria (majoria absoluta) de veins i veines del nostre poble. Trenta anys de gestió avalen els diferents equips socialistes que ha tingut el nostre Ajuntament. La gent vota a qui millor creu que ho va a fer, a qui compleix les seues promeses. Els resultats estan ahí.
    Xavi, no se a qui et refereixes quan dius això dels patis i d'aquell que pagava la propaganda al Cotif i al PSOE. No et puc explicar allò que no se Tu ho saps? Doncs, dis-ho. I si ho saps és per què ho podràs demostrar amb proves palpables. I fins i tot anar a denunciar-ho. Ara, si son rumors...ves amb compte que rumors hi han de molts tipus.... Fins i tot de gent del PP que comprava vots amb cuixots, recordes?. Jo, com són rumors, no li done cap credibilitat. Ni als rumors ni als què els escampa.

    ResponderEliminar
  145. Referent a que VEINAL va sempre en la mateixa direcció es veritat, sempre va en la mateixa, pero probablemente no en la teua, encara que ens alegraria; Aço es una associació de Veïns de poble; i als veins lo primer que ens interesa es el treball i les coses locals i també les d'estat, pero les primordials les qe tenen que ore en arrivar a final de més i referent a les formes; pero no vaig a elludir la pregunta, crec que quan els tribunals dictaminen que els condenen, ja esta bé de que els menys desprotegits son els que més perden. Siga Rajoy, Camps i Costa (que per sert en cau mal igual que Blanco); De moment no veigen masa els diaris i no ens agrada parlar de lo que no sabén i hi ha que donar la oportunidad de la inocencia; el PP en la Comunitat fa també coses mal fetes que es poden parlar açi, nosaltres en tenim prou i molt interesant pero vindran quan siga.

    ResponderEliminar
  146. FRANCESC XAVIER CEBRIA MARQUES25 de septiembre de 2009, 15:23

    Roscà, els patis estan en el registre la propietat i les publicitats son públiques i tu que lliges cosa que jo faig poc heu deuries de saber i qui finaça els programes del Psoe igual heu saps tu, que jo aixo no perque no son publics, els comptes del Psoe i els del PP, tindriem que començar que heu foren; Jo no te he parlat de rumors, tu si, al igual que tu eres un rumor, ja que no has donat el teu nom cosa que jo sí, per si algú vol constestarme personalmente a lo que dic, cosa que ja has fet i de mala manera, per que en l'epoca que era president de la creu roja, o tenien cuixtots, jo no en vaig comprar per en aquella epoca estva sense faena, l'any 90 (t'enrecordes qui manava i qe pasa a Espanya i al Pais valencia? O aço va ser també rumors, si vols de pase lesdades economiques i socials dels diaris del Levante que llegia tots els dies; Els cuixtots, els fills.......que heu deient, eres socialistes i deien que s'els donaba als chitanos per a que me votaren, en la candidatura del PP, al unic que endigueren que heu va dir vaig anar a sa casa a vore si m'heu deia amb testics, jo de moment escrit i es fa constancia así sense ser anonim per si vols denunciarme ja que esta en el seu dret. La sorpresa, que si la saps i no l'has dit es per que eres un sirvenguenza que no crec, pero per si de cas!, va ser que tots els ays el Psoe anava a per els chitanos acompanyarlos per a que els votaren i jo eixe any sense cuixtots ja havien votat, que ridicul feu el Partit Socialiste Obrer Espanyol en bandera quatribarra! que ridicul que tinguen que anar tots els anys a per ells i acompanyarlos a que voten vaig promeses i diguent-los que si manaven nosaltres els tirarien fins del poble? I no soc raciste, gens, tinc fins amic de raza gitana; Ridicul i de mal gust e Psoe i la teua intervenció pero gracies per a poder tindre l'aocasió de explicars rumors de gent que la democracia no li agrada, per que sense llibertat ni hi ha democracia efectiva, 30 anys sense ella! I donar cuixots haguera segut menys mal que promeses per a sobornar el vot!.
    I que te conste a tu i amols, que jo personalment no vullc que perda el Psoe si no que guanye la democracia i en cada lloc en qui garantitze eixe dret que ens furten els politics d'esquerres i de drets, ja que heu fan en molts pobles de diferent signe. De la pena de mort te parlaré en un altre moment. Se qui eres pero mai diré qui eres, de xicotet mon pare m'ensenya a respetar encara que me insulten amb rumors! Vixca la llibertat! Ja vaig discutir en un del PP per que lo que jo intente es que canvie la gent, les seues actituds que els debils no diuen per la por de que no tingen a on deixar-se caure! Alguns que son funcionaris no tenen por ni a dir lo que pensen i altres a dir "rumors mal intencionats per fer mal i fer-me callar, cosa que ni conseguirás tu ni ningú, ja he estat masa temps callat.

    ResponderEliminar
  147. HOLA ROSCA SABUT soc el pare del xiquet que xua en el CE ALCUDIA,em dius que es una putadai aixo que es el meu fill,figurat si fora el teu diries que eixos actes son dels que feien antes els facistes.Que sapia jo en carlet feren lo mateix que esta fent asi l'ajuntament obligar a xuar a futbol on dicte ell aixo no es democratic ni así ni en carlet , em dius que llisga l'escrit del regidors de esports que diu mes mentires que paraules te el escrit , et pregunte ROSCA SABUT ¿qui son els facistes?¿ tu i els que pensen com tu ?¿o els que manen en carlet?jo crec que igual de dictaors sou els del PSOE que es del PP la unica diferencia es de si maneu o no maneu visca la democracia de veritat no la que imposeu els partits

    ResponderEliminar
  148. Xavi, ¿tu callat? Però si no calles ni vaig l'aigua.... (t'ho dic sense voler faltar-te el respecte, no t'ho prengues mal)De totes formes, em sembla perfecte que no calles! Que tot no tenen que ser palmadetes en l'esquena als que manen. Però també pense que tampoc tenen que ser brancaes, com fan molts d'aquest blog. No entenc quin problema tens en la quatri-barrada. ¿Podem ser capacos de respectar a aquells que pensen diferent? Vull que guanye la democràcia, com tu. Però ací,en aquest blog, no veig més que crítiques, rumors mal-intencionats,... Fins i tot reconec haver caigut en aquest joc! Espere que aquest blog siga el blog de les ALTERNATIVES, dels aplaudiments d'allò que es fa bé i de les crítiques d'allò que es fa mal.Encara no he vist res d'això... De moment, potser tinga que ser el primer en practicar amb l'exemple:
    -No fa bé el nostre Ajuntament en les beques de llibres?No fa be el nostre Ajuntament amb les beques de transport? No fa bé el nostre ajuntament ficant a la gent en l'ajuda a domici?No fa be el nostre ajuntament ficant-se al costat del veí que necessita de l'autobús de la Ribera?No fa bé el nostre Ajuntament ficant l'escoleta de 0-3 anys?No fa bé el nostre Ajuntament contractant a gent que està a l'atur?No fa bé el nostre Ajuntament amb organitzant la Fira gastronòmica? Probablement la majoria dels blogger d'ací, continuareu en la mateixa linia de sempre:Criticant per criticar, fent mal per fer mal. Si això ho feu (esteu en el vostre dret), cal ser el suficientment madur per a acompanyar-ho de possibles solucions.

    Pel que fa a l'anònim que es dedica a dir dictadors a uns i a altres (PSOE i PP), vull aclarir-li què:
    1.-No he vist mai cap dicatador en ninguna de les files d'ambdós
    partits
    2.-Per sort, els actes què feien
    abans els feixistes i els nazis, res tenen a vore en acò.
    3.-Que és per a tu la democràcia de veritat?La que et beneficia quan vols?La d'arrimar-te al sol que més calfa?La de la llei de l'embut?
    4.- He seguit de prop el tema del futbol, tinc familia que hi juga, i el que está fent el Club, es de jutjat de guàrdia!

    Ah Xavi, si dius que em coneixes, cosa que dubte, pots dir qui soc.

    ResponderEliminar
  149. Per favorrr!!!!, hon està la bona voluntat pel poble, fets per favor, no raons, açò està posant-se molt malament, la gent de l'ajuntament per qué esta ahi? si tenen la seua feina, qui la te, se suposa que per ajudar al poble i la seua gent, ajudeu al parat DE CUALSEVOL COLOR, que es nota un poc masa la tendencia i els favoritismes, i no me vingau en que sempre s'ha fet aixi, pos entonces es hora de comprendre les verdaderes necesitats i no canviar carrers per on es circulaba perfectament, això sona a bufoneria. Jo soc del poble, de tota la vida i vaig cara als 50 anys, he tingut que eixir del poble per a que un altre hem donara feina, pero jo continue seguent i bullguent l'alcudia com sempre, pero això si mirant-la de reull. Mentres se continue amb la mateixa actitut no farem res. Deixeu els colors a banda i empaticeu amb el que pasa necesitats (no sols econòmiques clar). Aps, que hem perdone el mestre de les lletres per les meues faltes d'ortografía, sentirìa molt ferir-li les seues virginals retines.

    ResponderEliminar
  150. I reprenent lo que s'ha dit de que zp no ha fet la crisi, això es deveres, pero el que tampoc ha fet es traure-mos de la mateixa ja que som el unic paìs que continua en recesió i això ho sabeu. No soc de dretes, tampoc d'esquerres (com diu la majorìa del blog, i que serà deveres) però tinc la meua inclinaciò naturalment, pero segurísim que no vote al Zp que mos està duent a la roina. Este tio no està xens bè del cap (abortament als 16 anys sense autoritzaciò dels pares, pildora día después en les farmacies i a tot hom, 2.500 euros a les parteres per parir, 420 per açi, ordinadors per enllà, noves planificacions sense trellat, Ministeris hasta pa pòndre....) en q'estará pensant???, a qu'espera???. Molt molt fort.I Per cert, habeu vist la foto familiar amb Obama, aiiii senyor, s'els ha mort algu? sense comentaris.

    ResponderEliminar
  151. Si voleu vorela foto ahi vos envie l'adreça

    http://www.lanacion.es/espana/2009092419259/diarioabiertoes-la-ofrece

    Com s'atreveixen a vestirles de eixa manera??

    ResponderEliminar
  152. XAVIER CEBRIA MARQUES25 de septiembre de 2009, 21:53

    Roscà no tinc cap problema en la quatribarra, a no ser que els que voldrien que fora la bandera valenciana no es donara tanta pena la bandera espanyola, la cremen, no la vorem vore, crtiquen als que la posen i estan prop del radicalisme nacional. Mirasi en dona poca pena que en tinc una dins de una botellena dins del despatx, els que me donen pena son els idealistes radicals, com per eixample els etarres, els catalans radicals i el valencins radicals. Si que estic d'acord que es important que hi hagen propostes, jo ja en he donat alguna; Respecte a Veinal es una qüestió de l'associació con vajan madurant igual ens sorpren i fan una llisa electoral i un programa, crec que no poden criticarlos encara per que res han fet, menys este blog que en pareix de "puta mare"; Esta nit estic més conten per que ja tenim en comu una cosa; si saps qui et digue lo dels cuixots m'heu dius per que m'agradaria saber qui es i tirar-lo al jutjat! Bona nit

    ResponderEliminar
  153. CLUB DE FANS DE LAS HIJAS DE ZAPATERO:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=169352246468&ref=search&sid=1076441163.2844367442..1

    La opinión no soy quien para ponerla pero dado que estas fotos corren por la red pues oye las miramos ¿no? Algunas son de mal gusto pero otras SON GENIALES Y ALUCINAS DE VER LA IMAGINACIÓN QUE HA DESPERTADO LA DICHOSA FOTO

    "Zapatero nos deja en pelotaZ":
    http://medianaranja.fr/zapatero-nous-a-mis-a-poil/

    Esto es una publicidad que aparece en un periódico francés sobre Zapatero. MUY GRAFICA.

    La foto sin censura:
    http://www.20minutes.fr/article/350369/Monde-Zapatero-ne-parvient-pas-a-censurer-la-publication-d-une-photo-de-ses-filles.php

    ResponderEliminar
  154. HOLA! BON DIA A TOTS I TOTES

    VOLIA DIR QUE TANTS DINES QUE S'HAN GASTAT ALZANT CARRERS(FINS I TOT UN PER EQUIVOCACIO,QUE YA HEU NOTAREU A LA CONTRIBUCIO , ON ALCUDIA ES ES EL POBLE ON MES ES PAGA)HAURIEN D'HAVER MIRAT ALTRES COSES MES NECESSARIES .COM PER EIXEMPLE LES "ACERES" DE LA PORTA DE INSTITUT IES ELS EVOLS QUE DESPUES DE LES ULTIMES PLUTJES ELS ALUMNES HAVIEN DE RODAR PER PODER EIXIR DE CENTRE.

    UN ABRAÇ

    ResponderEliminar
  155. roscà sabut, la contestació teua de que no veus cap dictador en el psoe de l'alcudia ni en el pp de carlet es perque tu estas dins dels dictadors de l'alcudia ,segur que els del pp de l'alcudia i el psoe de carlet pensen lo mateix que yo i molta gent perque ya te he dit que la diferencia entre els dos partits es el que esta en el poder i la gent a tragar i pobret del que no traga.
    Em dius que yo m'arrime al sol que mes calfa i que vull la llei de l'embut, justament el contrari dels meus ideals yo crec que has descrit els teus que a banda de ixos per a tu la democracia es dominaro tot i que la gent siga,sega ,sorda i muda pero que puguen merejar el coll per a pegarvos la cabota.
    Dius que as geguit de prop el tema del futbol i lo que esta fent el ce l'alcudia es de jutjat de guardia¿no seras el regidor d'esports bici a pinyo fijo? vaig començar a escriure en este blog queixantme que el meu fill juga a futbol perque li agrada xua en els amics el CE L'ALCUDIA ,jo page els impostos com a cualsevol bon veí , lo que me pareix injust es que l'ajuntament puteje al meu fill perque vullga xuar en el CE L'ALCUDIA i parle en singular perque parle per mi mateix
    1-No es just que les escoles esportives reben ajuda economica per part de l'ajuntament i el meu fill no la reba
    2-No es just que el meu fill tinga un troset de camp de futbol per a entrenar i si el te, quan fa dos anys habien entre l'emfu i el ce l'alcudia mes equips que hi han ara i sobraba lloc per a tots,lo que pasa es que es molt facil que el que mane puteje als que no volen fer el que volen ells(AIXO ES ANTIDEMOCRATIC asi en carlet i on siga)
    3-Tu dius que lo que fa el ce l'alcudia es de jutjat de guardia sense donar ninguna explicacio ,jo en canvi te he dit perque vos tracte de dictadors i aso seria per al tribunal suprem en proves.
    Per ultim dirte que no vaig a dirigirme mes a tu en este blog ,perque es com jugar a fronto pero sense paretó i cada volta que tires la pilota sen va fora i en costa anar a arreplegala a mi,visca la democracia,tolerancia i la llibertat,i tu seguix dins del circul viciós ,vull dirli a tots els roscans menys a este ultim que la ultima millor cosa que ha fet l'ajuntament es llevar la ubicacio de la fira gastronomica(perque jo si que se distinguir entre el blanc iel negre.

    ResponderEliminar
  156. roscà sabut, la contestació teua de que no veus cap dictador en el psoe de l'alcudia ni en el pp de carlet es perque tu estas dins dels dictadors de l'alcudia ,segur que els del pp de l'alcudia i el psoe de carlet pensen lo mateix que yo i molta gent perque ya te he dit que la diferencia entre els dos partits es el que esta en el poder i la gent a tragar i pobret del que no traga.
    Em dius que yo m'arrime al sol que mes calfa i que vull la llei de l'embut, justament el contrari dels meus ideals yo crec que has descrit els teus que a banda de ixos per a tu la democracia es dominaro tot i que la gent siga,sega ,sorda i muda pero que puguen merejar el coll per a pegarvos la cabota.
    Dius que as geguit de prop el tema del futbol i lo que esta fent el ce l'alcudia es de jutjat de guardia¿no seras el regidor d'esports bici a pinyo fijo? vaig començar a escriure en este blog queixantme que el meu fill juga a futbol perque li agrada xua en els amics el CE L'ALCUDIA ,jo page els impostos com a cualsevol bon veí , lo que me pareix injust es que l'ajuntament puteje al meu fill perque vullga xuar en el CE L'ALCUDIA i parle en singular perque parle per mi mateix
    1-No es just que les escoles esportives reben ajuda economica per part de l'ajuntament i el meu fill no la reba
    2-No es just que el meu fill tinga un troset de camp de futbol per a entrenar i si el te, quan fa dos anys habien entre l'emfu i el ce l'alcudia mes equips que hi han ara i sobraba lloc per a tots,lo que pasa es que es molt facil que el que mane puteje als que no volen fer el que volen ells(AIXO ES ANTIDEMOCRATIC asi en carlet i on siga)
    3-Tu dius que lo que fa el ce l'alcudia es de jutjat de guardia sense donar ninguna explicacio ,jo en canvi te he dit perque vos tracte de dictadors i aso seria per al tribunal suprem en proves.
    Per ultim dirte que no vaig a dirigirme mes a tu en este blog ,perque es com jugar a fronto pero sense paretó i cada volta que tires la pilota sen va fora i en costa anar a arreplegala a mi,visca la democracia,tolerancia i la llibertat,i tu seguix dins del circul viciós ,vull dirli a tots els roscans menys a este ultim que la ultima millor cosa que ha fet l'ajuntament es llevar la ubicacio de la fira gastronomica(perque jo si que se distinguir entre el blanc iel negre.

    ResponderEliminar
  157. disculpeu que sense voler he publicat el mateix escrit dos vegades

    ResponderEliminar
  158. jajja, jo també aposte per la teoria de l'últim anònim, és a dir ROSCÁ és el "flamant" regidor d'esports i joventut.
    Desconec on treballa este magnífic ROSCÀ, espere que no per a l'administració, i ho dic perquè si vos fixeu este personatje sols escriu en horari laboral.
    Entonces (aleshores per a ROSCA) una de dos o està aturat (gràcies al seu amic ZP) o té més cara que esquena.
    PD: espere que ens done una constestació.

    ResponderEliminar
  159. Pues mira Xavi i Roscà, jo tampoco tengo ningún inconveniente ni nada de nada contra una bandera como es la "quatribarrà", entre otras cosas porque considero que es una bandera que tiene una representación geográfica delimitada dentro del Estado (osea de España) y que esa delimitación geográfica no es otra que Cataluña. Ahora bien, estareis conmigo que quien la quiera considerar su bandera en nuestro territorio que lo haga a título particular simplemente por una cuestión de principios es decir que en su dia se pactó por parte del PP y del PSOE ( y otros)que la bandera representativa de nuestra COMUNICAD era la de la franja azul, nos guste o no nos guste, como tambien se pactò que la denominción del territorio era "COMUNITAT" y no Pais o Reino. Por lo tanto en actos propios que el PSOE se pongsa la bandera que quiera y donde quiera pero no es admisible ni lícito que en la fachada del Ayuntamiento o en un acto Institucional se ponga otra bandera que no sea la Senyera o la bandera del estado, o sea de España. Un pacto es un pacto y además de firmarlo, por encima de eso debe estar la firme voluntat de respetarlo.
    Por último y acabo, me parece de muy mal gusto especular e incluso atreverse a desvelar la identidad de un usuario de este blog que al igual que yo y otros blogeros no pretendemos, de momento, que se sepa por los motivos que sea nuestra identidad.
    Saludos

    ResponderEliminar
  160. Xe Rosca, no et queixarás, eh?
    Tots roscà per ací, Roscà per allà;
    ara entenc perque encara no has dit res de la llarga enumeració del Prestige, del Yak, de la guerra d'Irak... que et vaig fer donant una clara explicació de lo gallito i altaner que eres diguent que estaves esperant que demanaren perdó (24-09-09 a les 13'38) per unes coses de les que el PP no era culpable;
    ¿Que no he sigut prou clara i no ho entens?
    O pot ser que estiga tan clar que no tens paraules per a refutar el que t'he dit?
    "sé valiente i cuentame..." (com la cançó"
    El 25-09-09 a les 16'35 ja tornes una altra volta a enumerar, ara coses bones de l'Ajuntament (et reconec una cosa positiva: saps enumerar tant coses positives del Psoe, com coses negatives -que no son veritat- del PP)
    1. El que dius de les beques dels llibres te compte: EM PAREIX UNA BURLA QUE ES DONE BECA ALS REPETIDORS (de aquesta manera la gent no s'esforçara xe!!); i amb eixos diners (si verdaderament es una beca) se deuria de poder anar on vullgueres; i a més perque la beca o ajuda es per a gent que va a escola a Alcudia i no es dona als que van a Carlet, algemesi, guadasuar etc.., que eixes persones no son d'Alcudia? que no paguen els impostos que toca?

    2. l'ajuda a domicili, bé, com no va a estar bé? pero no es per a anar alardetjant perque son coses que toca fer.

    3. L'autobus de la Ribera, cite el que dius: "No fa be el nostre ajuntament ficant-se al costat del veí que necessita de l'autobús de la Ribera?"
    ET conteste: NO; NO FA BÉ, l'ajuntament està valent-se de una cosa ilegal (dit autobús no paga els impostos) per a posar a la gent en contra de l'oposició.
    Un consell: poseu un autobus que no vatja en contra dels beneficis de una empresa que paga els seus impostos per a fer eixe servici; dit de un'altra manera que es contracte eixa empresa (que paga els impostos)per a dur als alcudians a l'hospital; ja estaria tot solucionat; PERO NO, ACÍ FEM LES COSES PER COLLONS, i contratem el autobús que mos dona la gana encara que siga IL.LEGAL.

    4. L'escoleta de 0 a 3 anys ¡¡¡¡¡PER FAVOR, QUINA MANERA D'INSULTAR L'INTELLIGENCIA DELS ALCUDIANS!!!!
    ¿¿¿¿ QUANTS ANYS FA QUE ESTÁ FETA !!!!
    Recorde fa moooolts anys (no recorde quants pero segur que més de 15), quant s'arrimaven unes eleccions, ja dien que anava a obrirse, que seria un servici inmillorable per als pares (i mares) treballadors; i patatín i patatán; pasaren les eleccions i l'escoleta (que el diminutiu ja em sone a "recochineo") no s'obria, pasaren els anys i l'escoleta no s'obria; i ara t'atrevixes a parlar d'ella com un exit?
    Xe per favor!!!!

    5. Que l'ajuntament contracta gent que està a l'atur? doncs clar, que vols que contrate a gent trevallant?

    I dius: "cal ser el suficientment madur per a acompanyar-ho de possibles solucions"
    Com si el ser madur a este poble fora una cosa imposible

    Posa tu que eres tan madur les solucions si no et pareixen be les que t'acave de ficar; o dit de una altra manera, si creus que no soc el suficientment madura.

    ResponderEliminar
  161. Com a alcudià la veritat que pense que el poble progresa i evoluciona i damunt d'una manera bona. Igual no tinc tants coneixements ni se tantes dades com alguns de vosaltres (altres inventen i parlen per parlar), però crec que el dia a dia em serveix per poder parlar lliurement.

    En primer lloc he de dir que poc a poc però sense pausa el poble millora notablement les seues infraestructures, tanatori, camps de futbol amb gespa artificial, pista d'atletisme, l'altra pista de futbet, dues pistes d'esquaix, les remodelacions com per exemple al parc de la florida, el canvi de rasant de l'avinguda així com els carrers peatonals, entre altres...

    A més hem de sumar allò que ja tenim com la casa de la cultura (eu vist la dels altres pobles), els parcs per a gossos, l'agora jove, la ludoteca, l'espai jove etc

    Encara més, podem parlar també de l'oferta cultura (algú es digna a llegir el gaudir?) de veritat que es bona. o per exemple el congres d'educació, o quan va venir vicente del bosque (seleccionador nacional), o ara també amb la fira gastronomic.

    ResponderEliminar
  162. Bona nit, jo soc funcionari i empresari i l'hora meua d'escriure mai es en hores de treball. En primer lloc dir-li a la ultima persona que parla de l'Alcúdia que visite altres pobles i que reconega les coses que s'han fet abans i millor que en l'Alcúdia; en l'Alcúdia s'han fet moltes coses i ben fetes i per aixó la gent a valorat la gestió i a votat a les persones que portaven endavant la gestió; Ara estem en un moment en que s'estan fen coses sense parar i que tenim que anar valorant fins a les properes eleccions i que me parlen del passat es com si no vullgures que vegerem el present; Dir-te que cada vegada que es critica algo, es critica una cosa en concret i no si la gestió del Psoe es bona o mala, no! es crtica un fet en concret i es fa donan raonalments; fins ara tots els que han parlat des-criticant als que ho han fet han utilitzat raonaments pasats, no actuals, no han donat cap raonament desmentint o raonament en un altre punt distint que faça vore als lectors que no es deu de fer critica o deuncia si no defendre l'actuació; NO HEU DONAT CAP RAONAMENT, SOLS FEU DEFENSA DEL PARTIT QUE GOVERNA.

    ResponderEliminar
  163. Jo no dire qui es el que escriu en cap anonim, pero crec que el Roscà no es el Concjal d'Esports. Crec que es una persona mes adulta i molta formació educativa; per a mi no es lo més important qui es si no lo que diu i aixó cadasqu que opine lo que crega.

    ResponderEliminar
  164. Mireu esta nit vaig a parlar del carrer del passeig, Joan Baptiste Osca, este va sr el primer carrer que seva començar a l'Alcúdia del Plan E (per a paliar el paro a l'Alcúdia)
    Entre els acerts de este carrer de canviar-lo ha estat el fer el millorament de la acometuda de l'aigüa potable; també el que esteticament siga més bonics que es de la resta del poble que no s'han tocat (aço crea diferencias entre els demés) i la ultima que anava a fer disminuir l'atur.
    Entre les que crec, al meu entendre que no s'han fet bé esta que l'empresa que ha fet esta obra no ha disminuit l'atur de la gent, ja que en la majoria de l'obra, ha estat sub-contratda per gent de fora; l'atur no esta sols en la contrucció esta també en el comerços i di els jornals hagueren segut donat a gent del poble estos a la vegada hagueren repercutit en ells; esta empresa sols ha pensat en ella i no per a que es feia este Plan; Aço es va dir en una reunió davant de l'Alcalde; segon, ja que s'alça el paviment, es debia d'haver canviat l'alcanterillat fent-lo més gran i nou, ja que este es molt vell; tercer, debien d'haver posat un tuvo de pvc, per si algun dia es vol posar llum amb faroles en el carrer, i seguix seguen un carrer en poca il.lumicació; en quan a si va ser peatonal, no potat haver més inseguritat en la decisió de la corporació ja que a les hores de hui encara estan pensant-ho; Ara els del carrer Nou, han firmat una protesta per a que s'obriga el carrer del Passeig perque pasa tota la circulació per el carrer Nou que es més estret i estan aparcant els cotxes dalt de les voreres i no deixen els cotxes poder entrar a casa, ni sentarse a la porta de casa; en el passeig esta la senyal de la "incertidumbre de no se sap que va a ser" i els pilons que separen les voreres dels carrer no estan posant-se ni en este carrer ni en ningún; Sap algú perque??????
    Este carrer no es pot fer peatonal, a no ser que es canvien els sentits de direcció del carrer Verge dels Dolors i es faça peatonal fins a l'Espai Jove; Comerços en contra de que siga peatonal, veins que volen peatonal, altres que no pase tot el transit per el carrrer nou, l'ajuntament(psoe) sense saber que decidir i sense portar-ho a comissió informativa dels diferents partits politics, i la festa de la pilarica ahi damunt, que tindran que tancar el carrer els dies 10-12 d'octubre. L'Alcalde que reuní als veis dl carrer per a proposar-los que volien, decidi davant de tots un cosa i al dia següent informa que es feis un altra i després digue que aixó ell no ho havia dit, com altres vegades ha fet! Després que no diguen que la resta de concejals no participen o el veis no participen ni quan no tenen les coses clares no demanen opinió o no fan cas quan els se la donen!!!!
    ESTE CARRER NO HA DONAT FEINA PER LA EMPRESA CONTRUCCIONS MARIANO A LA GENT DE L'ALCUDIA i per la falta de previsió de l'ajuntament de lo que podia pasar; es a dir que en diners de nosaltres donem feina als forartes abans que als de l'Alcúdia!!!!! AÇO ES SOLIDARITAT????? AÇO HA SEGUT PREVISIÓ??????

    Per favor si algú contesta que parle del obra del carrer i no començe de quan era alcalde Celio o Paco Signes.

    ResponderEliminar
  165. La rotonda que s'ha fet a la avenguda va molt bè per la circulació de poble, aço es aplaudit, l'ampliació de la vorera de Apetece i Gaudim - Buixarri també esta bé; la construcció de la segon escoleta infantil també. La pista de atletime, que deuria haver estat feta ja fa anys també esta be; la piscina coberta també esta be (de fa alguns programes electorals anteriors).
    Dema més que es ja tard.

    ResponderEliminar
  166. xe posan-mos a criticar,com critiqueu alguns en aquest blog dels enchufes que hi han , jo tinc un negoci en el poble , desde fa temps en crida l'atenció vore els vehicles de l'ajuntament de neteja , obres , etc , amb el lletreret en la matricula"TALLERS ADELINO" jo em pensava que l'enchufe era a 220W perque la cuñada de adelino es regidora ,pero ha resultat que l'enchufe es 380W perque m'assabentat que el fill de adelino i la filla de l'alcalde ven junts " que morro" jo tambe canvie oli, filtres i fins i tot faig reparacions de vehicles de gasolina i gasoil i puc aconseguir tambe vehicles d'ocasió , PERO TINC UN PROBLEMA, NO TINC CAP FILLA PER EMPARELLAR AMB EL FILL QUE LI QUEDA .
    Ara si vos pareix em digeu que soc de pp,he votat sempre al psoe(era morrongo com diuen)i dic era i he votat,perque lo que tinc clar es que mai mes votare al psoe.¡ha i quan es critique que siga en proves com he dit jo!

    ResponderEliminar
  167. Bon dia a tots!La veritat és que no se per on començar...´
    En primer lloc, no tinc res a dir del comentari què em dedica l'anònim que té un fill que juga al futbol. Ara tinc clar l'educació,talant i maduresa d'eixa persona. Crec que no es pot anar per ahí així. No se qui és però tampoc m'importa.
    Per altra banda, al comentari d'esasoyyo, dir-li que no és que em calle per falta d'arguments (me'n sobren a cabassos), si no per què crec que la finalitat d'aquest blog no és eixa.
    Tammateix, referent a les beques, pense que estan ben orientades. Les beques(parle de les què dona l'Ajuntament) són per a potenciar que la gent estudie a les escoles del seu poble i, a més, potenciar què els diners es queden ací. Al poble.
    Pel que fa al tema de l'autobús...si la juanita cobrira tota la demanda horària dels usuaris (cosa que no fa) i no haguera volgut aprofitar-se del nostre poble cobrant un canon de 60.000€anuals per ficar tres viatges més (al llarg del dia), així com cobrar-li el bitllet a aquell què puja, doncs no hauria fet falta ficar un autobús. Dit d'altra manera, si la Generalitat obligara a l'empresa a fer allò que li toca, això és, prestar el servei com cal, acò ja estaria solucionat.

    ResponderEliminar
  168. El que vullga anar al hospital que eu pague, igual que yo pague per anar a valencia. En el nostre partit no es va en tonteries de que si este ma dit aso o allo, y si en un moment de calentura en un pleno un dels nostres ha insultat a este que tenim de alcalde, pues será per algo ¿o no?. Al´guns diuen que com no em gobernat mai, pues.., per que no miren el fantastic funcionament de la nostra cooperativa, amb llibertat de espresio y a on no se discrimina a ningun siutada de l'alcudia, y despues ens acusen de rasistes, que miren cuans moros treballen en els camps de mosatros. En lo del futbol, yo arrancaria isa brosa y faria un camp de carlotes, i agarraria a tots el clubs y els desfaria. aixina vorieu com chugarien tots chunts una atra volta. Perdoneu per les posibles faltes, pero aixina es com yo parle y aixina eu escric.

    ResponderEliminar
  169. te pareix normal tot el que has dit??? mare meua tot una animala!aixina es com eu arregleu en la coperativa?perque si es així....

    lo primer del autobus un benefici que es per al poble, que tothom podem utilitzar i a més sense ningu cost. Que la teua mare( deu no vuiga) el pot utilitzar sinó el utilitza ja.

    per lo dels insults em pareix a part de una falta de respete i de civisme.una calamitat que per part dels que parlenn de democracia i de llibertat i després com no tenen ni puta idea de per on ixir, insulten i desprecien a l'alcalde que em elegit tots i entre tots.

    I en lo del camp de futbol a part de plantar carlotes podiem plantar marihuana que segur que tambe te pareix licit, o no? la coperativa podria guanyar mes diners. Era coña pero es que en la resposta que ha donat no ma donat per a una altra contestació. El que haurien de fer en la meua opinió juntar-se amb dialeg i llevant els dirigents que hi han (perque no hi haja confrontació de partits) i pagar a un llicenciat en ciencies de l'activitat física que dirixca i administre el futbol al nostre poble! Que mantindre tres amateurs pareix que no pero es car (que les fitxes no les regalen). Jo crec que es posible. Però tinc entes que per la part del club açò que ja s'ha intentat ells no van voler.

    ResponderEliminar
  170. Donant-li voltes al tema de l'autobús a l'Hospital, he pensat una cosa que també estaria bé per a la gent necessitada del poble que no pot desplaçar-se a un saló de bellesa o de massatges perquè li “arreglen o li reparen” el seu estat de bellesa (lifting, reafirmant, arrugues d'expresió, drenaje linfatic,depilació, etc). Què vos pareix si l'Ajuntament monta un servici Gratuït d'estètica, bellesa i massatges per a la gent impedida o sense mitjans econòmics per a això?. I una vegada posats també podria subvencionar els productes cosmètics. O és que la gent major o malalta prostrada que no pot eixir de casa, que no pot desplaçar-se, no té també dret a tindre una imatge digna?. Una altra solució seria que l'Ajuntament arribara a un acord amb algun centre d'estética y belleza de l'Alcudia que volguera quedar-se l'exclusiva per un mòdic preu clar, simbòlic diria jo, no se, és una idea.........

    ResponderEliminar
  171. es una forma ironica de rebutjar l'autobus que duu a la gent a un centre sanitari quan no pot anar de un altra manera?perque si es així es realment una barbaritat

    ResponderEliminar
  172. No anonim, jo no rebutxe res. Torna a llegir el meu escrit, es purament irònic o no te dones conte.

    ResponderEliminar
  173. MOLT PERO QUE MOLT GRACIÒS EL QUE PARLA DE LA ESTÉTICA; el que no entenga que això estava dit en sentit irónic, doncs...; xe! pos ZZZ deia que amb pesimisme no s'anava a ninguna part!;
    Estic en este anònim que parla de la estética; aixì es, perque amb tant d'autobus il.legal, tant de Pajins, Blancos i otros seres rebuznantes ja vamos arreglaos!!!
    I si no ens ho agarrem aixina, MAL VAMOS!!

    ResponderEliminar
  174. yo lo unic q vuic dirvos es q alcudia mes mal no pot anar votant al PSOE...i dirvos a tots q...VIVA ESPAÑAAA!!!! I VIVA EL PP!!!!

    ResponderEliminar
  175. Y LOLA FLORES, APAÑAOS VAMOS!!!!! VIVA LOS POLITICOS!!!!!!!

    ResponderEliminar
  176. SI GAMA EL PP LAS PROXIMAS ELECCIONES QUIEN SERA EL ALCALDE, DON PACO EL CURA¿¿¿¿¿¿ ALGUIEN DEL PP QUE NOS CONTESTE, POR FAVOR!!!!!!!

    ResponderEliminar
  177. Si algú vol enviar una foto per a penjarla en este blog podeu fer-ho envian-la a alcudialliure@gmail.com

    ResponderEliminar
  178. si el PP te que fer que vaja bè l'Alcúdia i heu fa com va el PP en l'Alcúdia funciona organicament, anem bè; primer anirem a la comunio, després al Ajuntament i després con no fan ni reunions entre els afiliats i el simpaatizants, sols quqn bè algú de Valencia, anirem i li preguntarem al retor lo que tenim que fer!! I que ens arme este algúna con les a provocat sempre; per eixemple l'entrada de la Mare de Deu de l'any pasat!!! Estem bons en l'Alcúdia!!!!!!! QUE MOS AMPARE ALGÚ!!!!!!!! ENCARA TORNARA PACO SIGNES, OJALA!!!

    ResponderEliminar
  179. Hola a tots, canviant de tema, sóc una membre dl Grup de Dansa de L'Alcúdia. Avui he entrat en la web el nostre poble i he vist que en cap lloc es trova l'actuació que hem previst per al dissabte, m'he qudat capgirada al vore el la importància que tenim nosaltres per al poble i això que tenim a gent qe treballa en l'ajuntament però bé esperem vinga algú de públic a banda dels nostres pares i mares.

    ResponderEliminar
  180. Per què no ho dius a l'Ajuntament?. En la web del nostre poble tens un fum d'adreces en les quals pots comentar qualsevol cosa. Jo els he suggerit varies coses de la web, i sempre m'han contestat immediatament. Sempre ho he fet a departament.informatica@lalcudia.com.
    Pense que és el que deuries fer abans de dir-ho per llocs on no s'enteraran els que toca enterar-se.

    ResponderEliminar
  181. GRÀCIES, ho faré sinó tornarà a pasar.

    ResponderEliminar
  182. Per al que diu que viva els politics:
    1. segur que estas referinte als del psoe
    2. Tu molta crisis no tindrás (o molta conciencia de crisis)perque sino cada vegada que veus a essers com la Pajin que no sap fer la o en un canut se te revolicaria l'estomac; es que no saps que esta interplanetaria cobra 20.000€ al mes? ¡¡¡VAYA SOCIALISTA!!!
    La última que ha dit (ahir mateixa) es demanar a tots els socialistes que eixguen al carrer i que vajen diguent quant precís i bò es que es pujen els impostos. ¡¡¡MANDAN COJONES!!!
    Ara que, mentres hi haja gent que se rasgue las vestiduras a la primera paraula que diga un esser com eixe que no es ningú i que sols vol cobrar (o robar???) eixa cantitat de diners al mes;
    lo mal es que fastidien a tota España.

    ResponderEliminar
  183. Cite el que diu l'anonim del 27-09 a les 19'24: "lo primer del autobus un benefici que es per al poble, que tothom podem utilitzar i a més sense ningu cost. Que la teua mare( deu no vuiga) el pot utilitzar sinó el utilitza ja";

    Això de "sense ningún cost" me pareix un insult i una desinformació: ¡¡¡¡QUE NO ES GRATIS!!!!, ¡¡¡¡QUE EL PAGUEM TOTS ELS ALCUDIANS!!!!
    SOLUCIÓ: que es cobren menys impostos a este poble i amb eixe ahorro la gent podrà pagarse 1€ que pot valdre l'autobus.
    En esta España estem (bueno alguns) molt acostumbraets a que ens subvencionen.
    Una altra solució: gastar menys en el COTIF, i amb eixos diners podrem fins i tot pagar a la empresa LEGAL que faria el servici si no vullguerem, a este poble, fer les coses per collons.

    ResponderEliminar
  184. Tú el de la llisteta!!, eres patètic.
    Que vas de Risto de l'Alcúdia?
    Que coneixes l'enxufisme? tú no coneixes ni la teua identitat, amb aquestes afirmacions només ens dones a entendre que eres un COVARD!!!. Per a fer aquest tipus d'acusacions primerament hi ha que tindre un parell d'ous i posar el TEU NOM, i després si cal algun tipus de prova de què la gent que estás anomenant amb NOMS PROPIS i que estan en inferioritat de condicions no van entrar a treballar de manera legítima a l'Ajuntament, o és que tu et quedares fora d'alguna oposició i estàs rabiós?.
    Per què no utilitzares en cadascuna de les oposicions de cadascuna de les persones que arrastres els seus noms públicament les al·legacions oportunes?.
    No tens cap tipus de prova ni motiu, i acabes de vulnerar l'intimitat de persones baix el teu anonimat "COVARD", paraula que espere resone per les nits en la teua cabota sense descans.

    Tú imaginat TROÇ DE BURRO (perdoneu però es que no m'he pogut contindre) si jo començara a posar noms, qualificatius i falàcies de tots el col·lectius, grups, simpatitzants i altres que hi ha al poble, cosa que no faré, perquè per damunt de la política hi ha altres valors molt més importants en la vida.

    Per exemple EL RESPECTE.

    Em dona vergonya pensar que existeix al meu poble una persona tant despreciable com tú, a la qual li val tot, qualsevol tipus d'agressió, qualsevol tipus d'arma, sense limitació, ah!! però sempre amagadet en la barrera.

    En l'Alcúdia hi ha militants del PP pels quals donaria la meua sang, però hi ha del PSOE que també ho faria.

    Li has llevat pense, a aquest lloc de conversa tot el possible valor o utilitat que podria haver tingut.

    Per cert, m'estic donant compte de que estic perdent un temps preciós donant explicacions que realment no mereixes.

    Salutacions a tots els altres.

    ResponderEliminar
  185. que se meta la lista por el culo!!y luego que se la de a comer a rajoy! l'alcúldia es meravellosa!

    ResponderEliminar
  186. Com voleu que guanye el PP a les eleccions locals presentant a Puri?
    Perque una persona que no sap defendre's a un debat públic, jo no la vuic com alcaldessa...perque "vaya tela" el espectacle de tele ribera...Preferixc a Leonardo Dantés, Paco Porras, Carmen de Mairena o el Dioni abans que ella. Vixca Montortal!!

    ResponderEliminar
  187. Bona nit a tots (i totes)!
    Puc comprovar que esta nit el tema està calentet. Encara que en defensa del anònim que transcriu el llistat de les persones que estàn treballant per a l'administració local, tinc que dir que la majoria d'ells (sino tots i totes) no han entrat per oposició.
    Si fora eixina fariem mutis per el foro, el que passa es que totes elles han estat treballant, unes més que altres, per trifàssic (és a dir, via digital).
    Per tant, i tinguent en compte que els salaris que cobren els paguem les persones que habitem en este "meravellós" poble, by the face, podriem considerar que són públics i per tant la publicació dels seus noms no és, en absolut, algo digne de rebutjar.
    Eixina pues, i amb solidaritat amb l'anònim que ha fet l'ejercici de memoria, que reconec m'ha fet d'alló més gràcia, molt d'ànim i a per totes.
    Salutacions cordials

    ResponderEliminar
  188. Per altra banda i contestant a l'altre anònim que compara Puri, portaveu del PP a l'ajuntament, amb personatjes ridículs, dir-li que ja vullguera ell o ella, arribar-li a la sola de la sabata.
    Puri ha donat la cara, cosa que tu no faràs ni has fet en la vida, i l'ha donat en un poble on ser del PP, és anar contra corrent, on suposa que tantes i tantes persones et giren la cara per no tindre que saludar-te, i un llarg etc, tot per el poble, per donar una altra opció.
    Per tant i recordant... Molt d'ànim Puri, i amb tu.. L'alcúdia que tots volem.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  189. ojalà no arribe mai al mateix nivell que Puri i que tu perque seria patètic

    ResponderEliminar
  190. a Puri l'han gastada de diana, i això es una obvietat, que tothom sabem com parla!que no sap defendre ni els seus cognoms!!però bé per a com ho fan els altres....

    ResponderEliminar
  191. a Puri l'han gastada de diana, i això es una obvietat, que tothom sabem com parla!que no sap defendre ni els seus cognoms!!però bé per a com ho fan els altres....

    ResponderEliminar
  192. Bona nit, el fet de utilitzar adjetius a les persones que treballen a l'ajuntament no es gens étic ni cordial, i demanen per favor que deixen de fer-ho; en que se enumere la gent que treballa a l'ajuntament i que es lo que pensa de la manera que han entrat i estan entran, es licit que es puga dir i si algú posa el nom més millor.

    ResponderEliminar
  193. Avui a escrit un article en l'Alcudia 752 "de tots" que es titula "COTIF: diners i jugadrs alcudins" per Ximo Martin Coné, val la pena llegir-ho, no te desperdici!!!!!! Enhorabona, un altre que dona el nom i la cara.

    ResponderEliminar
  194. El que ha fet la llista dels que treballen a l'ajuntament es veu que es un poc major, ja que la llista es més gran encara, en falten més, hi han familiars de la concejala de Socials en la netetja, dona de un cosi germà, Manolo Amat. Que no es perda la por que el Psoe també se tapa moltes vegades en les fulles del partit i que me digueu de les associcions que domina el Psoe perque te militans en quasi totes elles i en les que no en te no les ajuden com les demes!!!!! Roscà no desaparegues que estic d'acord que vixguen en el millor poble de la Ribera pero, també en el poble de major presió politica mediatica d'Espanya, si no que explicació te que en unes eleccions europees traga més de un 50% dels vots???????
    Ara els del Psoe dirán que soc tonto i es per que tenien el resaldo de la gestió de Paco Signes i que a les properes millorarn gracies a la efectivitat del super "ZP".

    ResponderEliminar
  195. Bona nit, no puc deixar pasar la ocasió sense dir que Puri es una persona integra i que ella lliurement aceptá ser candidata per el PP a la alcaldia cosa que una gran majoria no acaptaria i aixó la dignifica com a persona i més en un partit politic en perpectives de güanyar menguades; El seu treball en l'Ajuntament al igual que els demes regidors el desconec i no puc parlar d'ell, pero si que vos puc dir per que quan vaig ser concejal des de l'any 1990-1994 lo millor que me podia haber pasat haguera segut acobardirme per que així no haguera arrivat a la conclusió de que el poder pensa en els veins pero pensa masa en el poder, en continuar en el poder fent i tinguen actituds despotiques que ells mateixa les denuncien en altres administracions; De moment a Puri no li se pot acusar de ningun interes particular de dedicarse a la politica costant-li diners de la butxaca! Aixó te molt de mérit!!!

    ResponderEliminar
  196. El que tinga fills i vullga vore un video de un jutge de menors interesant ara es l'hora! VAL LA PENA ESCOLTAR-HO!!!!

    http://video.google.com/videoplay?docid=7879225676519382402

    ResponderEliminar
  197. Pegue un comentari de algú al que li agrada pegar patades i després m'explique:
    "Com voleu que guanye el PP a les eleccions locals presentant a Puri?
    Perque una persona que no sap defendre's a un debat públic, jo no la vuic com alcaldessa...perque "vaya tela" el espectacle de tele ribera...Preferixc a Leonardo Dantés, Paco Porras, Carmen de Mairena o el Dioni abans que ella. Vixca Montortal!!

    28 de septiembre de 2009 20:48"

    A ESTA PERSONA? LI AGRADA QUE ELS SEUS POLITICS ATAQUEN, COM PER EXEMPLE COM FEREN AMB AQUELLA PERSONA DEL PAIS VASC QUE LI PEGAREN UNA PATADA A LES PARTS NOBLES; LI AGRADA QUE TRAGUEN DOWERMANS EN UNA PATÉTICA I MANIPULADORA GANA DE FER MAL AL PP;
    LI AGRADEN LES MENTIRES PERQUE SON UN BON ATAC A LES PERSONES QUE NO EN DIUEN (COM PURI QUE ES LEGAL I PERSONA DE DIR LA VERITAT);
    LES PERSONES QUE NO DIUEN MENTIRES Y QUE NO ESPEREN QUE EN LA TV SE TINGA L'ESTOMAC DE DIRNE UNA D'ARRERE L'ALTRA, NO TENEN PREPARA UNA DEFENSA; NO TENEN PREPARAT UN BON ATACAT COM ELS DEL PSOE SEMPRE TENEN PREPARAT.
    MOLT BÉ PER PURI!! EN AQUELL MOMENT VA DEMOSTRAR QUE ES UNA PERSONA NORMAL DEL CARRER (COM JO PER EXEMPLE) QUE VOL EL BÉ DEL SEU POBLE, VOL QUE EL SEU POBLE VISGA EN DEMOCRÀCIA I NO SABÍA ATACAR NI S'ESPERABA QUE SE PUGUERA JUGAR NET FENT-HO;
    PERFECTE PURI; ESTIC SEGURA QUE A LA PRÓXIMA HO FARÁS MILLOR (ATACARÁS, QUE RAONS PER A FER-HO NO TEN FALTEN)
    I AL QUE PARLA AIXINA D'ELLA DIRLI QUE PER A LO MAL QUE HO VA FER, (SEGONS TU) VA TRAURE MÉS VOTS QUE MAI A L'ALCUDIA.
    I TU MATEIXA, VALENT, T´HAS DEFINIT
    ¡¡¡QUE PERSONA MES POBRA DE ESPIRITU I MÉS POC DEMÓCRATA ERES (PACO PORRAS, XE!!!!
    PERO MIRA, LES PERSONES COM TU A ESTE BLOG TENIU EL VOSTRE MOMENTET DE GLORIA PERQUE VOS CONTESTEM.
    SINO FORA AIXINA COM TINDRIEU EL VOSTRE MOMENTET DE GLORIA? DE SEGUR QUE NO VOS FA CAS NI LA DONA/HOME, PARE/MARE.
    TINGAU UN POQUET DE DIGNITAT I ENSENYEU-SE A DIALOGAR, A RAONAR I A RESPECTAR ALS QUE ENCARA NO HAN FET RES MAL NI CRITICABLE.

    ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡VIXCA PURI, VIXCA LA SEUA ENTERESSA, VIXCA LA SEUA ALEGRIA, VIXCA LA SEUA HONORABILITAT, VIXCA LA SEUA HONRADESSA, VIXCA LA SEUA GANA DE FER COSES PER EL SEU POBLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  198. Estic d'acord en tot el que has dit de Puri, però no penses que seria millor tindre a un alcalde/essa amb un mínim d'estudis? perque com tu has dit Puri es una persona normal i encara que defenga el poble i tot això, seguixc pensant que no està lo suficientment qualificada per estar al cap de tots els alcudians/es

    ResponderEliminar

Comentaris recents

Fotos

Instal·lació WIMAX del Ajuntament

Instal·lació WIMAX del Ajuntament
Instal·lació ben feta (una antena per a tots els usuari) del WIFI local d'un edifici de protecció oficial a l'Alcúdia. Som tots iguals?????, crec que no, cadascú que opine...