ROBERT, DES DEL DISSABTE ES EL ALCALDE DE UNA NOVA CORPORACIO MUNICIPAL

Robert es va proclamar nou Alcalde de l'Alcùdia, en minoria, ja que Paco Sanz, de Compromís, no es presentà com a candidat a l'Alcadia i s'abstengueren a la votació. Robert es Alcalde en sols els seus 9 vots del Psoe i la abstenció de Compromís. Oreto Segura obtinguè els 8 vots del seu grup.

¿Paco Sanz (Compromis) presentará en el Primer Ple de l'Ajuntament una modificació pressupuestaria que afectarìa a molts temes, dels que la majoría de veïns i veïnes han dit que ja esta bè?







RESULTATS DE LES ENQÜESTES:

1. A la gent li pareix MAL que Internet no siga gratuït, en un 70%.
2. En un 82% a als votants els funciona mal Internet del poble.
3. A la gent li pareix MAL el gasto que es fa en el COTIF, en un 77%.
4. La gent, majoritariament vol que S’APARQUE en el Passeig en un 68% i que siga PEATONAL els cap de setmana en un 51%.
5. La gent, els votants, no aproven a Robert com alcalde, en un 64%.
6. Un 49% creu que l’Ajuntament vol acabar amb el C.E. L’Alcudia, un 28% creu que no es Aixa i, un 22% no ho heu sap.
7. A un 60% de gent li ha paregut MAL les normes d’Agora en les Festes del Poble.
8. A un 66% SI que li han paregut bè les Festes d’enguany.
9. A la majoria de la gent 60%) li agradarian que tornaren les “cordaes”, un 11% no ho heu saben i la resta diu que no.
10. Referent a les obres en l’Alcúdia del Plan Zp, a un 51% NO li pariesen encertades, un 6% no ho heu sap i un 12% agüeren fet altres obres i, la resta esta d’acord.
11. Un 71% dels veins del poble pensen que les Berbenes del Poble derruyen d’esser més populars, un 18% que deurien d’esser com sempre, un 7% que no heu sap i un 3% diferents.
12. Un 92% pensa que deuria d’haver un Pediatra per la vesprada i un metge d’exterior per a les Uregencies.
13. A un 54% dels veïns No volem que l’Ajuntament ajude a que es fasen bous a l’Alcúdia, un 43% si que volen que ajuden i 3% no saben que dir.
14. I finalment, al gent pensa en un 46% que el PP que esta fent MOLT MALA oposició, MAL en un 20%, BONA en un 16% i MOLT BONA en un 18%.
En esta enqüesta han votat aproximadament uns 200 veïns i es podrà votar fins al 31-12-09

Volem zona mixta que es puga aparcar i peatonal el cap de setmana

¡JUSTICIA!

Per a escriure un comentari o vore els comentaris més recents en els foros d'opinió s'ha de polsar damunt "enlaces a esta entrada".

Peatonals i Obres del poble

70 comentarios:

  1. els carrers peatonals son una roina per als comerços,no han pensat xens en els treballadors que nian mols mes de 100 persones se veuen afectades per el dixos plan de la m... i a estos els dona lo mateix perque com som autonomos no entrem en les llistes del paro. El despilfarro en que ens trobem es una vergonya i de tindre mol poc de seny

    ResponderEliminar
  2. Hola de nou, soc el CHIHUAHUA o el COPIA I PEGA tant famos!
    Esque no e pogut fer mes de les meues perque estava torcanme la merda que tenia en els calsotets o les bragues(esq es depen del que me fique cadia dia, manies) de la denuncia que mavieu ficat. Buf enserio que bo a sigut aixo de la denuncia,sas x on meu pase?pos si no eu sas teu penses. Ademés jo quant faig una cosa la faig bé i no patisques que no em pasara res JAVIER CEBRIA(ara si,no?)q no sas ni fer un blog i te lan tingut q fer... Que llastima dones... pobre xic...que si ip i tonteries.Si vols li preguntes al teu germà(pobre germà , xcert,ta tocat a tu, pos mira, mala sort)si es pot fer alguna cosa en la ip.
    Mira si, cuant tu conseguisgues saber qui soc mitjançant la meua ip vosaltres(PP) guanyareu les eleccions locals! JAJAJAJAJA!!
    Bé, perdoneume aquells seguidors meus, estava torcanme la merda, perdoneu... però yo continue...
    Sigues solidari i fes un copia i pega.Sugeriu frases que vos agraden.
    Gràcies!

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  5. XAVIER CEBRIA MARQUES8 de octubre de 2009, 18:17

    Ja vorem que riu l'ultim!!! Referent al meu germá o la meua familia ves espai, no t'en pases, per que quan descubrisgua qui eres heu vas a lamentar.
    Tu no se si portaras bragues o que pero de segur que poc persona eres, a no ser que gastes los dos coses!!!

    Tens poca personalitat!!!!!!
    Si vols que ens vegam estic a la teua disposició!!!!!

    ResponderEliminar
  6. XAVIER CEBRIA MARQUES8 de octubre de 2009, 19:43

    Copia i pega, el teu treball es en Heretats i anaes en la llista que posa algú que es com tu, cobard i es molt probable que siga del mateix partit que tu que no li donareu lo que volia i per supost, si jo el diguera algo heu faria en nom i cognoms. Ara no contestaras perque saps a on estas, no?

    ResponderEliminar
  7. XAVIER CEBRIA MARQUES8 de octubre de 2009, 20:31

    Tens clar qui eres o que? Tens clar que vens de la inauguració de la Fira? Bè, la IP m'ha dit d'un col.lege o d'un edifici públic. Si busques qui es el que ha escrit la llisteta que estas tu i l'altra, es o ha segut del Psoe. Sou tan listos/es que no conegueu als camarades amb qui s'ajuntaveu!!!
    Ah! essasoyyo22, no te res que vore en la llista, es més dona que tu, de bon tros! Igual m'equivoque i treballes en l'Ajuntament de fa no molts anys!!
    També creus que haguera posat a les empreses?????
    Ni soc cobard ni m'emboratxe!!!!
    Ja s'acabat la traca i el castell???
    Les tissores tornales!!!!!
    Ah! com va quedar la festa independista d'entrada lliure (pero sense deixar entrar als alcudiens) i pagant-ho nosaltres?
    Quasi segur que d'aci si que vaig a fer una llisteta! Dime si te tinc que posar en els Maulets o en el Samaruc?????

    ResponderEliminar
  8. Aquest comentari va dirigit per a esa soy yo2.... mira reina de les llibertats, com parles de llibertat si ni tan sols saps el que és? et creus molt sabia i molt original no? doncs mira, t'he de dir una cosa, una persona és lliure fins que els seus actes no repercutixquen malament en una altra persona...per a que ho entengues bé, amb els comentaris que feu insultant a la gent, com eixe que definiu de manera pejorativa a quasi tots els membres de l'ajuntament, posiblement per embeja per què ja voldires tú ocupar algún dels seus càrrecs...així que no crec que vosté siga la més digna de parlar de llibertat d'acord?

    i percert, es queixen de les obres d'Alcúdia que han donat feia a tanta gent, i no s'indignen amb els politics que tenen a la seua comunitat? ets deprorable! així també hem dedicava jo a la politica...si m'ho paguen tot i a més a més hem regalen tratges....de luxe!!

    espere que la teua ignorància algun dia es convertisca en coneixement i canvies d'opiniò!

    adew!

    ResponderEliminar
  9. a p48 ara estic llegint que eres un autónomo i que están fente mal els carrers peatonals.
    Doncs en una altra entrada en que preguntaves que era pitjor si lo mal o lo bobo, i donat que estava contestant al chihuahua rabiós i estic un pot cansada d'ell-a i la seua obsesió en que s'acabe este blog, pot ser que haja contestat malament, ho senc pero no entenía de veritat la pregunta i he contestat en ironia.
    No t'ho prengues a mal i je, je, je, m'ha servit per a ironitzar un poc a favor de lo que jo pretenc que es abaixar a la tortuga del poste.
    A vore si conseguim fer eixos carrers transitables pero es que com son uns dictadors seguidors de les calamitats que fa el jefe Zopencus Permanentis ho tenim moooolt dificil.
    Espere tornarte a llegir prompte.

    ResponderEliminar
  10. ¿Perqué no fem una manifestació en contra de eixos carrers peatonals SENSE SENTIT?

    No ho he vist pero m'han dit que una casa del passeig té un lletrero en el que demana el carrer peatonal;
    si dona, tu ahi tan ricamente i els demés mortals del poble a pegarmos cabotaes contra la pared per a poder anar a casa; o per a que altres carrers estiguen plens de circulació;
    I eixa persona dirà que es socialista; bueno jo donaré la definició de lo que eixa persona creu que es socialisme: "LO MEU PA MI I LO DELS DEMÉS..... TAMBÉ".

    ResponderEliminar
  11. XAVIER CEBRIA MARQUES16 de octubre de 2009, 0:16

    Bona nit a tots, d'uns i d'altres i segons Veinal deurin d'unir-mos el sentir llogic de les coses i amb llogica sería bonic que el carrer de Joan Baptiste Osca fora peatonal i en eixe criteri perque no quasi tots? pero la veritat, la llogica i el respecte ens diu que "lo que no vullgues per a tu no ho deixes a ningú" I en exia premisa tancar este carrer als vehicles i que tingues que pasar tots el cotxes per un carrer més estret, com es Rector Muñoz o El carrer Nou, no es respetuós, si fora una avenida o un carrer més ample encara, encara; No entenc com l'Ajuntament no posa cartes en el asunt ja, com deixa que els veïns del carrer no tinguen vorera, com els cotxes tenen que aparcar sense respectar les aixides de les cases, posen una senyal que infringix quasi tot el mon i no denuncien a ningú? será per la pasivitat del Alcalde que encara no sapque fer??? Jo crec que si!!! Un carrer que es fe per a paliar el paro dels treballadors de l'Aludia i sols a servit per a gent treballadora de fora ja que l'empresa de ha fet l'obra han contratat la gran part de gent de fora del poble, quan es diners son de nosaltres, ni de Zp, ni de Camps, ni de Robert, son nostres i s'els gasten mal!!! MOLT MALT!!! AÇO NO ES NI D'ESQUERRES NI DE DRETES!!!! SOLS ES QUE ESTA MAL.

    ResponderEliminar
  12. XAVIER CEBRIA MARQUES16 de octubre de 2009, 0:23

    Bé, i com diu el meu germà que diu que en el terme mig esta la virtud, jo pense que aquest carrer podia ser les dos coses: peatonal i amb circulació i aparcament; peatonal els dissabtes per la vesprada i els diumengues, circulació de dilluns a divendres i dissabtes de mati i poder aparcar gratis en temps limitad en les hores de horari de bancs, tendes i negocis.
    Aixi sería la manera de que la gent en la seua majoria estaguera el maxim contenta o el minim descontenta.
    Bona nit

    ResponderEliminar
  13. Bon dia a tots.
    Xavi, lo que dius em pareix molt just i coherent; a vore el que es farà.

    ResponderEliminar
  14. tens molta rao xavi pero encara faltaria una cosa, que fora zona blava perque de eixa manera sempre auria puesto per aparcar i de pas donarien faena a algun parat.salutaçions p48

    ResponderEliminar
  15. Si volen donar un servei com cal al centre del poble i que no es quede mort, haurien de fer el que diu xavi i un poquet més,com fer zona blava i si li tenen fòbia al color, vinga va que siga rogeta sempre tindríem lloc per aparcar i de pas li donen faena a algun parat o del partit que igual em dóna, la qüestió és que activen el centre.
    ¿sabeu què? la mala sort que té el centre és que no l'han fet ells, l'ajuntament, com l'avinguda o els voltants de la casa de la cultura, si no voríeu, açò seria el no va més. En els diners de tots es fan moltes coses i moltes barbaritats també.

    ResponderEliminar
  16. Recordant los viejos tiempos pose el que digué el chihuahua rabiós:

    Hola de nou, soc el CHIHUAHUA o el COPIA I PEGA tant famos!
    Esque no e pogut fer mes de les meues perque estava torcanme la merda que tenia en els calsotets o les bragues(esq es depen del que me fique cadia dia, manies) de la denuncia que mavieu ficat. Buf enserio que bo a sigut aixo de la denuncia,sas x on meu pase?pos si no eu sas teu penses. Ademés jo quant faig una cosa la faig bé i no patisques que no em pasara res JAVIER CEBRIA(ara si,no?)
    Mira si, cuant tu conseguisgues saber qui soc mitjançant la meua ip vosaltres(PP) guanyareu les eleccions locals! JAJAJAJAJA!!
    Bé, perdoneume aquells seguidors meus, estava torcanme la merda, perdoneu... però yo continue...
    Sigues solidari i fes un copia i pega.Sugeriu frases que vos agraden.
    Gràcies!



    Quines grosseries:
    - calssotets i bragues en merda;
    - sas x on meu pase?
    Quina xuleria:


    El que no sap (perque clar es un chihuahua) es que te un amo que es el que mana i li ha dit que ja estava bé que el Psoe de l'Alcudia estava perdent dignitat i poder en tant de lladrid.

    Bé també hi ha que mirar que això es el que li habia ensenyat el amo (que estava tranquilament asentat en sa casa perque hasta el moment no s'habia fet cap de curset monogràfic del chihuahua);

    I bé es va fer el curset i enteniem el que deia el chihuahua; el chihuahua es torna boig i va escomençar a lladrar de contínuo fent que tot el poble estaguera fijanse en ell i en els amos;
    I clar, l'amo el va fer callar.

    Ja se sap el gosset obedeix als amos (ara calladet també està obedint)

    Ah! ahir vaig anar a la meua 3ª classe; ja vos en parlaré en un altre moment; fou una DELICIA!!!!.

    Un saludets a tots.

    ResponderEliminar
  17. torne arrere perque em faltaven algunes coses per a completar lo que estava diguent:

    Quines grosseries:
    - calssotets i bragues en merda;
    - sas x on meu pase?
    - estava torcanme la merda

    Quina xuleria:
    - Ademés jo quant faig una cosa la faig bé i no patisques que no em pasara res

    - Mira si, cuant tu conseguisgues saber qui soc mitjançant la meua ip vosaltres(PP) guanyareu les eleccions locals! JAJAJAJAJA!!

    ResponderEliminar
  18. Que poc i roïn diu aquest blog de vosaltres...

    Ai fins a quin punt han caigut de baix el valencianitos estos... i com que no tenen res a fer, ja que no tenen estudis (segueixen el model del cap de partit, en aquest cas LA, com si foren una secta, en cap moment he dit que no ho siga) i no estan per a eixir de casa degut a que la seva incultura els deixaria en evidència davant les papereres del poble, es dediquen a insultar al personal, simplement a base de mentides infundades que ni tan sols es creuen ells, però com que són tan submisos i tenen tan poc sentit crític, s'ofusquen en les seves paranoies mentals i no volen assumir que tot allò que estan fent no té ni caps ni peus, doncs es divertixen d'aquesta manera.
    A tots aquestos blavencians, el més sincer desprèci de part meva.

    D'altra banda, em sembla patètic el que està fent el PP, no sols a nivell local, sinó també a nivell del País Valencià, per a alguns també conegut com "Comunidad Valenciana" i a nivell d'Espanya (irònic voler manar a un país que no existeix i que ha quedat en una simple idea mal aplicada de unificació plurinacional opressora). El Partit P... vaig a evitar la segona paraula, partit de dretes, ells mateixos ho diuen, no he descobert res nou, no, no cal que em corregiu, intenta fer creure a la població que ells són els que es preocupen pels ciutadans, quan és evident que NO és així, les dretes, com hem pogut comprovar a València, volen manar per a tenir poder, i amb ell obtenir-ne diners (alguns de més "pijos", algun traje que altre, o bolsos, per a que desprès no diguen que discrimine) i els ciutadans, ignorants, i submisos creuen en el seu discurs, un discurs fals, perquè a l'hora de la veritat, on està a València les ajudes socials, on estan els diners destinats a l'educació? on estan els diners destinats a la llei de dependència? No ho sabem, o potser si, segurament Paco Camps, que "SÍ" que és un home que pensa en nosaltres, ens ha posat barracons a les escoles per estalviar diners i dintre d'uns anys posar-nos unes instal·lacions al·lucinants, on tot siguen materials de primera qualitat i no falten mestres, i tingam una educació publica, gratuïta i de qualitat, i evidentment, en la nostra llengua, però... i si no ha sigut així? si ha decidit gastar els diners per a l'educació en un meravellós circuit de F1 per la preciosa ciutat de València perfectament decorada amb els més cars edificis com la Ciutat de les Arts i de les Ciències, que en realitat resulta ser un insult a la ciència perquè dins no hi ha RES!
    Pensem, que passa quan hi ha un govern mentider i corrupte, que limitant-se a dir quatre paraules en C9 té a més de la meitat dels valencians manipulats ja que no poden realment analitzar la situació perquè hi ha una educació pèssima en la que no es creen persones intel·ligents i amb capacitat d'analitzar? Doncs sí, el PP guanya les eleccions, amb un gran ajut de la oposició, que està desapareguda en combat. I ací, el perquè d'aquesta merda d'educació que tenim al País Valencià.

    Continua al següent.

    ResponderEliminar
  19. O per exemple, algú d'aquest blog em pot explicar quin era el pla anticrisi de Camps? si realment hi havia, perquè jo no he vist per cap lloc absolutament res d'aquest. Potser, com que som un poble que mana l'esquerra no hem rebut ni un cèntim, imagineu que s'hagueren invertit diners en cultura o alguna cosa per l'estil? Hagés sigut el caos, no siga cosa que les lletres inspiren la revolta racional i cultural que aquest poble necessita. Açò que acabe de dir em recorda que a Carlet van haver a l'institut una aula plena d'ordinadors de la Generalitat en desús quan a l'Alcúdia es funcionava amb ordinadors de l'any 95 si mal no recorde, que és quan es va inaugurar el centre, per cert, crec, això sí, no estic del tot segur, els ordinadors nous, els ha pagat l'ajuntament.

    Podria fer aquest comentari que ocupara deu fulles, però jo crec que ja hi ha prou, espere que vos servisca com a reflexió i que deixeu de ser tan submisos al cap de llista del vostre partit, vos convide a tindre unes ideologies pròpies de vosaltres i que no estiguen influenciades ni manipulades per ningú, vos convide, però em tem que no acceptareu la meva invitació.

    Un salut.

    ResponderEliminar
  20. al que vol saber del pla anticrisis de Camps, dirli que, encara que tenim menys cultura que ell, EL PLA EL TE QUE TINDRE ZP DESDE FA JA 2 ANYS, quant antes de les últimes eleccions deia que no hi habia crisis.

    Ah carinyet ves a l'entrada de POLITICA GENERAL QUE VEINAL T'HA CONTESTAT (Ensenyat a manejar un blog. Se parla de politica general en la entrada de politica general i no en la de peatonals del poble)

    ResponderEliminar
  21. XAVIER CEBRIA MARQUES20 de octubre de 2009, 23:35

    Bona nit a vore si hi ha algun comercial i ens poden dir com va quedar las reunió amb el Alcalde que tingueren en els comerciants de la zona centre. Queda bé?

    ResponderEliminar
  22. XAVIER CEBRIA MARQUES20 de octubre de 2009, 23:38

    En tan de listo que hi ha per ahi, no podia algú explicar lo del Misteri del Ministeri de Agricultura!!!!! a essasoyyo22

    ResponderEliminar
  23. Bé, ja practicament s'han acavat les obres de la vorera de la escola infantil de les antigues monges, ja que des de fa ja molts anys l'aigüa es queda en la mateixa fent dificil el pas per ella, ja que al mateix temps s'alçaven els taulells i era perillós per a les persones majors. També s'ha arreglat per fi l'alcanterillat entre la tasca i espai jove.
    Ara queda el desaigüe de les pluges en tota la part de la vorera del parc davant de espai jove que esta en el carrer Calvo Acaci i les voreres que també es queda l'aigüa quan plou.
    Aplaudim els arreglos fets!!!!!

    ResponderEliminar
  24. A Xavier Cebria,pues no, no em quedat xens be.
    Estos fan com el (perro del hortelano)ni menxen ni deixen menxar.

    No atengueren a raons per moltes soluçions que els donaem no va haver res a fer.

    ResponderEliminar
  25. ¿que vos pareix parlar de les viviendes construides davant l'institut el evols? Bé, més que viviendes jo diría un poble senser.
    ¿Aixó es creixement sostenible?

    ResponderEliminar
  26. I que me digueu del carrer de l'esglesia, han sampat un macetero de co... per a qué, per a qu'el racó que queda de la hervoristería al cantó de Gral. Albert serveixca d'aparcament privat per als veins deixes cases?, i jo com entre a ma casa per a carregar o descarregar?, reculant el cotxe? me molesta molt, per qué no el posem a la porta de casa d'algú per vore si es trenca els morros?, algú m'ajuda per favor???, el centro no te vida, ho senc molt, bonic, si, pero l'han mort.

    ResponderEliminar
  27. NO, NO I NO a la peatonalització total del centre. Sóc una persona afectada, tinc un comerç a eixa zona i realment ho hem notat, encara que el senyor alcalde pense que no, clar ell té el jornal assegurat tots els mesos! però nosaltres que?. Mengem i vivim del centre, d'aquells clients que pasen amb cotxe i compren! Senyors sigau realistes la gent utilitza el cotxe per a tot, fins a vostè senyor alcalde que per anar a l'ajuntament va amb ell. Em pareix bé que ho faça però que deixe als demés utilitzar-lo per anar a comprar el que vullga i on vullga! Ara van a plantar-nos mobiliari urbà, per a que? per a que no es puga aparcar clar, el que estan fent a estos carrers és acoso i derribo als nostres comerços. Obriu els ulls som un centenar de gent que volem treballar al centre, per què ens agrada, per què la majoria estem anys i anys a eixa zona, i a l'alcúdia li aneu a matar eixa vida que totes les botigues creen. El més trist de tot és que anem a cansar-nos de dir que no volem zona peatonal, Robert, Cebria i Paulí van a pinyo fijo o es fa el que dic jo o és fa, quina democracia és eixa!!!! No senyors esteu fent una dictadura ho escoltat al poble i no ho fet cas, no som poquets som moltíssima gent que tenen el futur penjant d'un fil i vostés estan jugant amb ell. RESPECTEU EL TREBALL DELS DEMÉS I DEIXEU-NOS TREBALLAR AL CENTRE, ÉS UN DRET!!!!!!!
    Per acabar vull que tots els lectors del blog sapigau que als nostres carrers van a haver represalies, ja veureu ja, maseteros, bancs, papeleres...... TOT EL POSSIBLE PER A QUE NO PUGUEN ELS COTXES APARCAR.

    ResponderEliminar
  28. algú de este blog va proposar que es fera una manifestació contra l'idea dictadora de fer el centre del poble peatonal; es clar que esta manifestació no es fará perque hi ha molta represió en este poble.
    jo em solidaritse en este ultim anonim que es trova asoles davant una injusticia i una imposició fascista.
    fem eixa manifestació, sigam valents i que deixen ja de fotre i seguir les inutilitats i maldats de Zparo.

    ResponderEliminar
  29. Pel que he pogut observar als carrers del centre ja no hi ha obrers, ja hauran acabat? jajajaja! de segur que ve la xica de l'spray verd a senyalar aquells foradets que li agraden, clar perquè estan quasi tots foradats, si volen arreglar-los deurien d'arrancar tots els taulells. Que barbaritat!! porten 8 mesos en obres i ara tapant foradets i sabeu que? AL FINAL ENS TAPARAN EL NOSTRE FORAT!!!!!!! Senyors actueu i escolteu als comerciants, ja està bé! lleveu-mos la senyal que hi ha a l'entrada del Calvo Acació i deixeu a la gent treballar!!!! Mireu si passa poca gent que l'altre dia em va donar temps a llavar el piso del meu estableciment i que es secarà sense que ningú me'l xafara. QUE TRIST, tots els dies quan m'alce em pregunte si el senyor alcalde i comitiva hauran decidit el que van a fer, però el més trist és que estic convençuda de que ja ho saben i que no van arreglar-nos la situació.
    A Xavier Cebria, quanta rao tens "I com diu el meu germà en el terme mig està la virtud", jo tambè pense que els carrers podrien ser les dues coses, transitables i amb llocs d'aparcament i peatonal dissabtes i festius.
    Què cregueu que passarà?

    ResponderEliminar
  30. XAVIER CEBRIÀ MARQUES30 de octubre de 2009, 22:57

    Bè, a mi personalment m'agradaria que fora peatonal el carrer, seria més bonic per a pasetjar, per a fer-me una orxata sense soroll, pero després de pensar-ho crec que tinc que ser solidari, amb la gent que te comerços, amb la gent que li pasaránles motos i tindrá que aguantar el soroll, amb la gent en la els cotxes li pasarán tots els que no pasen per el passeig, etc. Bè anem a fer alguna cosa de profit: anem a fer un escrit de solidaritat, en el que al final sigua, no vullgues per a ningú lo que no vullgues per a tu!!!! A vore la gent que parla d'aquest problemes si va fent anar al seu cerbell (no sé si en "v" o en "b" pero si que se que vos vaig a apoyar" Avant

    ResponderEliminar
  31. XAVIER CEBRIA MARQUES30 de octubre de 2009, 23:50

    Per a la vostra informació referent al Alcalde de Santa Coloma de Gramanet, el Sindic de comptes de Catalunya envia un informe referent a aquest cas al parlament català i tots el parlamentaris al.legaren que hi havia masa punts de l'ordre del día i no es trata, ni eixe día ni les darreres sessions!!! Com es posible que el Sindic avisará de les il.ligalitats d'aquest poble i no feren cas??? Segur que tots penseu per que, no???? Be, fins ara els corruptes eren els del PP i tots contra ells, ara com hi han tants del Psoe estan més callats i, fins els de Convergencia!!!!
    Per si algú no ho sap, demà a la plaça de Sant Agustí, i sense dir qui convoca, hi ha una manifestació contra els CORRUPTES, que justet, SOLS EN VALENCIA!!! l'esquerra convoca per acavar en el govern del PP. Que vergonya!!! Que s'acave la corrupció pero no el govern del PP fins a les eleccions! Aneu i voreu com la gent que va es gent en algún interes!!! No será la gent que no te encara tratje en l'armari?????

    Ja esta bè, hi ha que llegislar contra tots els politics corruptes i per a que no es puga furtar com es fa!!!!!
    tv en v

    ResponderEliminar
  32. Açó és real com la vida mateixa i va dedicat per als 4 gats que es manifestaren el passat dissabte contra la corrupció, per a ells amb "afecte":

    Adivina, adivinanza: ¿Qué Ilustre Dama ocupa todos estos bien pagados
    cargos?


    - Concejala de Urbanismo del Ayuntamiento de Sant Just Desvern
    - 1ª Teniente de Alcalde del Ayuntamiento de Sant Just Desvern.
    - Presidenta de PROMUSA. Ojito: PROMUSA es una de las empresas
    relacionadas con la trama del caso PRETORIA...
    - Presidenta de PROECSA.
    - Gerente del Consorcio de la Colonia Güell.
    - Consejera del Consorcio del Parc Agrari del Baix Llobregat de la
    Diputación de Barcelona.
    - Consejera de Fomento de Ciutat Vella de la Diputación de Barcelona.
    - Consejera del Tunel del Cadí, Concesionaria S.A.
    - Consejera de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Viària.
    - Delegada del Area d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la
    Diputación de Barcelona.
    - Consejera de La Caixa.
    - Consejera del Consell Comarcal del Baix Llobregat.
    - Vocal del Consorcio Sanitario Integral.
    - Vocal de la Fundació Caviga.
    - Consejera del Area de Salut del Area Metropolitana de Barcelona


    ¿Es un pájaro? ¿Es un avión? Nooooo...
    Es Ana Hernández Bonancia ¿Y quién es esta Ana Hernández Bonancia que
    ostenta tantos cargos públicos y no públicos? Pues Ana Hernández Bonancia
    es nada más y nada menos que la esposa del Molt Honorable President de la
    Generalitat, D. José Montilla Aguilera.

    Y hasta aquí puedo leer.




    A ver quien tiene contactos y se lo envia a Garzon o a la Fiscalia anticorrupcion.

    ResponderEliminar
  33. "bonitos ingresos" tendrá la Señora ¡ seguro que NO es, mil/eurista.

    ResponderEliminar
  34. no, no es mil-eurista, no; ES SOCIALISTA babosa, sin criterio propio. Solo sigue los mandatos de su jefe (indigente intelectual) y recibe sus dádivas en agradecimiento a su sumisa y rastrera actuación.
    Hay que ver donde estamos metidos; y los españolitos calladitos porque los sindicatos (untados con las dádivas de ZP) están muy cómodos yendo a comer al Bulli y similares.
    Nos tenemos que poner en marcha sin contar con estos sindicatos vendidos a ZP; si no lo hacemos así España se hunde y los culpables lo seremos todos los españoles, sin excepción ninguna. Porque el que calla otorga.
    No podemos otorgar hasta las próximas elecciones; quedan muy lejos y el tio ZpÁNGANO este no tiene escrúpulos ni amor a su país.
    Y en este blog, que nos podría unir a todos, la gente ya no se atreve a escribir. Y lo entiendo, porque con lo de las escuchas ilegales de Rubalcava este nuestra España se está convirtiendo en una Rusia Bolchevique llena de espías y espiados.
    ánimo, escribamos. Por qué debemos escribir? porque no insultamos a nadie y porque el escribir nos ayuda a igualar criterios, nos une; y... en la unión está la fuerza.
    ANIMO A TODOS.

    ResponderEliminar
  35. Bona nit a tots i totes!
    Simplement, volia aprofitar este Blog per a deixar constància del estat en el que m'ha deixat les últimes novetats dels carrers semi peatonals. Em referisc als "flamants pilots" que han colocat als carrers Sant Antoni, Joan Bautista Osca, Major, etc..
    Deu meu!!! però quina cosa més lletja. I ademés por mis coj... , per els del Sr. A. clar!
    Em pregunte qui ho haurà triat, i d'on seràn (quina empresa les haurà disenyat, les males llengues diuen que és una empresa de fora de la Comunitat.
    Peró és que a la nostra població no hi han empresaes capacitades per a fer-ho? Siga Imecal, Hercor, Taldec, Metalcudia, Aceral, Tecnomac, no ho sé, no ho sé. No hi han???
    O tal vegada és que el nostre poble ja té el pleno empleo???
    Indignada, estafada i amb vergonya ajena estic... Sols falta que el Sr.A ens venga la moto i ens diga que es tracta de l'últim disseny importat de jo que sé on.
    En fi, una vegada més este equip de govern demostra el seu sentit comú, la seua capacitat de dialeg i, sobretot, el seu "bon Gust" per lo estètic.
    Sen se ningún dubte necessitem un canvit però jaaaaaaaa!!!

    ResponderEliminar
  36. Hola a todos:
    hace mucho tiempo que no escribo, ni tan siquiera abría esta página.
    la he abierto porque he recibido en mi casa el anuncio de la inauguración de las calles del centro histórico.
    Al leer todo lo que poneis, me he sentido avergonzada por no haber escrito antes; me da mucha lástima que mi pueblo sea tan fascista como lo es el gobierno de zzzz, cuyo lema es: "¿SI O SI?"; ¿Quereis que arreglemos las calles aunque están en perfecto estado? ¿si o si? A ver que opción nos dan!!!!

    NO TENEMOS OPCIÓN NI EN NUESTRO QUERIDO PUEBLO NI EN NUESTRA QUERIDA ESPAÑA. El dinero que ganamos los pocos que trabajamos va directamente a subvenciones, a pagos a piratas, a creación de embajadas por parte de los catalanes, a cursillos de masturbación (en Extremadura), a anticonceptivos gratis, a abortos, A PAGAR UNA DIETA A LOS QUE ACUDAN A LA MANIFESTACIÓN CONTRA LOS EMPRESARIOS.... a multitud de sinrazones que vuelven loco al más cuerdo.

    El acto de inauguración finalizará con una "picadeta". ¿hale venga, alegria pal cuerpo, que lo paga pueblo currante!!!!

    QUE BURLA ES ESTA POR DIOS!!!!!

    ah!! el final del anuncio (QUE NOS HA COSTADO UNA PASTA A LOS ALCUDIANOS, en gasto de papel, imprenta y distribución) no tiene despredicio:
    " esteu tots convidats a la inauguració d’unes obres que són patrimoni de tots els alcudians i alcudianes!”; senyor alcalde no fa falta que ens diga que estem tots convidats;
    1º i principal perquè vostè no es l’amo de este poble
    2º perquè son paraules gratuïtes, si hi ha algun acte públic es clar que anirà qui vullga sense cap necessitat de que ens conviden ¡FALTARIA MÉS!
    3º AQUEST ACTE ES INNECESARI AMB LA CRISIS EN LA QUE ESTEM, eixos diners ens els podríem estalviar.
    4º ens a demanat permís per a fer eixa inauguració?
    5º Ens ha demanat permís per a ficar eixos pilons horrorosos que ha manat fer a una empresa de fora del poble?

    SI EL POBLE TINGUERA UN POC DE DIGNITAT NO ANIRÍA NINGÚ A EIXA INAUGURACIÓ.
    Si voleu saber qui soc, passeu llista i voreu que jo no estaré.
    No m’agrada que ningú es burle de ningú.

    A més a més está el soparet que s’han montat en l’agora per el final de any.
    Aixó no es robar clients als locals que paguen impostos? Y que eixe dia es podrien guanyar dignament uns diners que ara tanta falta fan?
    Aixó no es denunciable?

    En quant al que se diu (Lluis Ribera) de que no se pase la revisió sanitària a REVISALUT em pareix TOT UN FESTIVAL DE FASCISME.

    Faig una crida a tots els alcudians per a que vagen a revisalud encara que siga per a donar-li ànims perquè el que està fent aquest ajuntament es una persecució fascista contra un alcudià (JAVI CEBRIÀ) que té una empresa, que es molt treballador i que diguent com diu de forma clara el que pensa no fa mal a ningú perqué el que vol es un mon just.

    Demane socorro 40 milions de vegades!!!! Açó no pot seguir aixina!!!!

    ResponderEliminar
  37. Me pareix molt be el que es renovaren alguns del carrers de L´ALcudia.
    Pero el que e vist estos dies es de escandalo i de mal gust.
    Este ajuntament, o qui trie els pilons de metal (marronet) que no pega ni en cola,es per fer-li un monument.
    Que menys que negres.
    Pero no queda tot hay,no,fiquen florers per tot arreu i segons e vist hui.
    Nose si encara no les han ficat o no pensen ficar-les,i son les "Papeleres".
    Pareix tindre una explicacio.
    No caven,clar despres de llevar,els aparcaments,fer que casi no pugen aparcar els amos dels Guals,i ficar "Floritures en forma de florer" com van a ficar "Papeleres".

    Mare meua.

    Soc nou en el blog pero seguire informant.

    ResponderEliminar
  38. Bona vesprada!!

    Efectivament, tal com vaig avançar en un altre escrit els pilons, bancs, i Floripondios que han sanpat als carrers són d'una empresa de Barcelona.

    Quina poca vergonya!... No sé com seu pendrán els empresaris, treballadors i treballadores del poble, que francament ho estàn passant realment mal. Davant este despropòssit jo em pregunte si açó no será per indicació del govern de ZP, que tenen que pagar el deute als seus benvolguts votants de Catalonia (It's not Spain).
    Per una altra banda, em tinc que solidaritzar amb els comerços del Centre del poble, que al contrari del que es deuria fer, estàn sent asfixiats per l'equip de govern del PSPV, al capdavan el Sr. A, que al pas que va el trauran a gorraes del poble.
    Eixina pues, per ells per tots demà que tinguen agaper per a 300 (que efectivament em pagat tots i totes) per a rato, i per amolts anys.
    Ale, fins l'altra

    ResponderEliminar
  39. quina cosa mes lletja lo dels floripondios cuadrats que han posat en els carrers; D'ion han tret la brossa que han possat? de la marjal? quin mal gust, que lletj. Pero que mes dona, el cas es fotre al poble, i els fabricants dels susodichjos son catalans. ¡¡¡HAY QUE JODERSE!!!!

    ResponderEliminar
  40. Vaya con las consignas del PP!! Ahora toca colgar pancartas!Pues venga, adornemos el centro para Navidad. ¿Realmente pensais que la gente nos creemos que el centro va a dismunir su volumen de negocio?¿ Es que antes, cuando los coches aparcaban en doble o triple fila, los clientes no preferían ir a comprar andando?¿No nos acordamos lo lejos que se tenía que aparcar? Ahora por lo menos, se camina tranquilamente, sin temor al coche que te viene por detrás.¿acaso Valenciam Játiva,Gandia, Denia,etc... han cerrado las tiendas del centro? todo lo contrario, los comeerciantes quieren mas zonas peatonales. Pasearos por el centro de Alcoi, Valencia, Granada, Madrid,........ dejaros de hipocresia i consignas baratas. De todas formas, es cuestión de tiempo. La calle para el vecino, no para el coche. Un vecino.

    ResponderEliminar
  41. Bon dia! M'indigna l'escrit que acabe de llegir.
    Vull dir-li al vei que ha escrit a dalt de mi, que les pancartes que es penjaren no tenen res a veure amb la POLITICA (que mania de polititzar ho tot JODER!)tenen a veure amb el pa que cada dia mengem els comerciants. A qui li pica es rasca siga del PP del PSOE, D'ESSQUERRES o de Pepito de los Palotes. Heu vist mès afluència de gent al carrer? doncs no, no i no, si és cert que a Gandia, Alcoi, Valencia... funcionen els carrers peatonals però clar són zones molt turístiques i com es clar el turisme passetja i no va en cotxe i per tant es desplacen a peu, però ací senyors, Quin turisme hi ha?. Realment penseu que vindran agarradets del "braseo" com abans es feia a passejar?, si anem a comprar una colxa, una caixa de paquets,una aspiradora, una caixa de llet...., ho farieu a peu o agafarieu el cotxe? jo crec que agafarieu el cotxe. Vull remarcar que els comerços no estan en contra de les obres, estan en contra de que no han deixat llocs d'APARCAMENTS, els pilons, flors, bancs, arbres.... em poden agradar o no, se m'infot, el que volem és ZONES D'APARCAMENT!!!!! Reiteradament se'ls demanà a l'Ajuntament zones d'aparcament, tindriem com 3 o 4 reunions amb l'Ajuntament, i que han fet, passar-se per la torera el que es demanà.
    M'agradaria també dir-li al vei que tot açò no s'ha montat per capritx sino que ha segut una reacció de defensa i de donar a saber el que estan fent amb nosaltres,i espere que mai necessite deixar el seu cotxe, si en tè, o el d'algun familiar a la porta de sa casa (per carregar o descarregar algo) perquè no podrà, el tindrà que deixar al mig del carrer i els demès cotxes es tindran que esperar! és això el que vol, doncs ahí ho tè!!!!!

    Un comerciant indignat.

    ResponderEliminar
  42. Estic de acuerdo amb el veí q diu lo de la consigna del PP. Nomes teniu que mirar on estan penajes i el tipo de lletra.si tindre puesto pa aparcar es aparcar en doble o triple fila com antes. Si que estem aviats.ara, cuan vaja a comprar al estanc o a consum, o atraure dines del banc, o a druni o a acra puc estar tranquil de q no tindre que esperar a q em lleven el coche per poder eixir i pedre temps. Per a mi, i supose que per a molts, no canvia en res, ja anava a peu a la frmacia i a les botigues del centre. podre pasejar tranquilament en els meus fills, parame a vore els escaparates. ademes, ants també tenien que esperarse els coches a que sen anaren els de doble fila. com diu el veí, deixeu de fer cas a les consignes dels del pp, que les vostres botigues san revalorisat.no vullgeu fer creure lo q no es. en tots el puestos q han ficat el centre peatonal han pujat la quantitat de botigues.No conec cap de ciutat, poble que no tinga botigues en el centro i totes funcionen molt be. O es que en l'Alcudia va a ser diferent? si tantes ganes teniu de vendre, pq tancareu les botigues el disabte? ¿per protestar? va per favor!no eu feu tant descarat!
    un parat.

    ResponderEliminar
  43. Bon dia: dirlos als anonims que diuen que les pancartes son una conigna del pp vull dirli.
    1ª soc comerciant afectat i ningu ni del pp ni de ningun partit ens han dit res,i els que em estat peleant per aso no ho aberem consentit.
    2ªon estan penjades son comerciants que tenen el sue dret de protestar cuant ens pareix que lo que es fa esta mal fet.
    3ªsi aso sa fet perque s'aparcaba en doble o triple fila, perque no uan fet asta l'olivera perque tame s'aparca en doble fila o no.
    4ª tancarem les botigues en protesta ¿ o no el pareix be ? i si abera zona blava en horari comercial no te faria falta esperar que te llevaren ningun coche per eixir
    i5º i ultim supose que tu deus ser del psoe que te pareix que el disabte anava la policia local fen fotos on estaven penjats el cartells ¿que van agarrar represalies? per favor ya esta be, aso eu fea estalin.

    ResponderEliminar
  44. QUE BARBARITAT! Amb el tema de la consigna del PP!!!!! Com voleu que ho digam que no hem segut manipulats per cap partit polític!!! Som la veu del poble i de ningun partit, la gent té opinió siga del PSOE, EU o del PP, i tots els partits fan coses bé i coses mal. Jo no em case en ningú i si està vegada el senyor alcalde la CAGAT doncs li ho tindrem que dir! O es que som inutils i no tenim dret a donar la nostra opinió!!!!!!!!! Per a que ho sapiguen tots els veïns de l'Alcúdia els comerços es reuniren amb l'ajuntament per tal d'arrivar a una situació que ens afavorirà a tots però que ha passat HA FET EL QUE LI HA DONAT LA GANA, doncs nosaltres també ens hem manifestat com ens HA DONAT LA GANA!!!! que ha passat açò els a molestat perque es pensaven que anavem a callar la boca i a tragar doncs noooooooo que sapiga el poble que l'alcalda es passa per ahí....... el que pense un sector del poble. I sabeu com quedarà açò "con camot" a tragar que "con la iglesia hemos topado" jajajajajaj

    ResponderEliminar
  45. De la mateixa manera que alguns diuen que hi han consignes del PP,podriem dir els lectors de esta gent que ells tenen consignes del PSOE per ficar mal en aquest blog.
    Mireu,jo soc votant del PSOE,de moment.
    I per que alguna gent pense algo diferent a mi,per aixo nomes no son els meus contrincants i tinc que estar a males.

    Pareix ser que en la politica de España,el que no opina el mateix que u,es contrincant i no li tindriem que donar ni pa,pues no es aixi.
    Som alcudiencs i amics,ens coneguem tots i totes mes o menys i el bon rollo tindria que anar davant de la politica.

    En altre ordre,dir que estic en contra del floripondios com diu algu mes dalt i fan falta papeleres com tambe e llegit amunt.

    Si fora comerciant del centre tambe ficaria pancarta en la meua casa.

    Una pregunta: Hon ficara les taules este estiu el de la Jijonenca,per que lo que es "acera" no ente casi, o res.
    A vore qui contesta,per favor.

    ResponderEliminar
  46. Soc fascista aficionat del poble de l'Alcúdia, colombicultor i llenyataire, de vegades tinc impuls d'anar a missa, a vore al retor i a la seua camarilla. M'agraden molt les guerres, els bolsos, els trajes i emborratxar-me en setmana santa. L'última camisa que em vaig comprar posa E2000 i me la regala la meua novia. No duc bigot pero m'agradava el de Francisco. Sols fume puro i me'l enxufe en furgadents, com el Tio Fredo. De jove, acostumava a eixir de festa, feia la ruta de dalt a baix, recorde dixar a Ximo Bayo que me clavara la punteta, que bo i que bonico era(i no es penseu que no la tenia grosseta).Ara ja soc més major i me la dixe clavar sencereta. En estiu, en la playa, el banyaor per les mamelles, arrepretant els dos ouets fent forma de visera. La gaviota es l'insignia de ma casa, la tinc en la mesita i en la muntanya. Res més dir-vos amics meus, demà esteu tots convidats a missa 11, no falteu, furteu vi i menjeu bona cosa de pastanaga, que el senyor estiga en vosaltres. QUE NO VOS ENGANYEN!! I FOLLEU MOLT (penseu que el tamany no es important) Un besset. Atentament la vostra sombra.

    ResponderEliminar
  47. Un Ajuntament deu d'estar al servei del seu poble, el defen, vela per ell, per tots els colectius d'eixe poble, busca l'equilibri, no enfrontaments, en aquest poble el nostre Ajuntament ha fet el contrari, es capaç de sacrificar un colectiu de comerços del centre, a cambit de la MENTIRA que ens ha venut, de la remodelacio del casc antic, per cert ha fallat en tot. Es pot ser mes negat?. Rectificar seria de savis.

    ResponderEliminar
  48. Estaba legint este mati la revista 752 de tots i he vist la portada ,al senyor alcalde, nomes li falta el cavall i dir "esta alcudia es mia"com feia Franco dalt del seu cavall quan dia "esta España es mia".Bo i aixo de que la revista 752 de tots ,siga de tots deixa molt que desitjar perque pareix que aquest diari i el seu director Fernando Carbonell tinga la boca agraïda (visca la democracia i la llibertat).

    ResponderEliminar
  49. Parlant sobre la remodelació del casc antic, jo no em clave de si l'ajuntament es d'un partit o d'un altre, al final son tots iguals, sols miren la seua butxaca.

    El que no em pareix be, es que compre el maceteros a una empresa de Barna haguent empreses del sector del ferro al poble. I damunt oxidats, que ja estan tots els carrers bruts del robell que solten el maceters.

    Els diners que els haurà costat eixe marbre, per a que ara un maceters oxidat deixe la seua marca al carrer. QUINA LLÀSTIMA!!!!

    Una altra reforma que s'ha fet al poble i cre que ningú a comentat, es la reforma del carrer Santa Bàrbera, si el que va cap al pas a nivell i cap a l'estació. Un carrer ample, l'han convertit en un carrer estret, tan sols per a fer una cera enorme que no servix per a res, perque que jo sàpiga, la gent no va a passejar per eixe carrer.

    I girar amb el cotxe cap a l'estació, quasi res, no es pot quasi ni girar, i si et ve un cotxe de cara oblidat. Per no parlar tampoc de la muntanya que ens arreat davant del Bar el Pavo. Senyor alcalde, ens pagarà vosté les reparacións del amortiguadors o baixos dels cotxes????

    Es la primera vegada que escric ací, i no crec que siga la última.

    Salutacions per a tots i bones festes.

    ResponderEliminar
  50. Xe mante, q no eu veus? que no te dones conter? q no veus q aci esta tot dirigit per la cupula del pp? q no veus q el nom d esasoyyo el gasta mes de una persona per a escriure? q no veus q con la iglesia hemos topao? no vullgues clavar el calu per la cabota... per molt q vullguen disfrasarho,es veu clarament a q es vol jugar aci. Si aixo no es nou!! la cuestio es q pague el pato zp i el psoe. Eixa es la consigna. encara q no sigues del psoe no pots dir q fan algo be. Tot es roin. Lo del plaer sexual per a les dones....collons, està molt bé. no sempre tenen q ser ell els q disfruten. aixo si. es millor q els retors es dediquen a abusar de xiquets i xiquetes. Ja ho saps, mante, los caminos del señor..... l'abort, un altre tema bo. els del PP-Iglesia (son els mateixos), es fiquen les mans al cap quan senten parlar d'abort. pero son els primers q anaven a abortar a cliniques de fora per a q ningu s'antere. Mante, si vols opinar, opina, no et desanimes. ara tens q saber q si dius algo de El Amiguito del alma, del te quiero un güevo, del hijoputa (com diu l'aguirre), del lotero de Castello, de font de mora(el q diu q si stas davant d'un ordinador et pots quedar cego),en fi.... ve en cuidao, q si parles en contra del pp, l'esglesia, etc, te se tiraran al coll. per a quedar be aci, tens q dir lo roin q es zp, q te la culpa de tot, q en l'alcudia stem comdemnats a la hecatombe, q anem a morirmos de fam per culpa dels socialistes, q s'afonaran els comerços (per sort, crec q encara estan en peu), q el agua para todos, tambe el tens que dirs als de esasoyyo(ells diran q son uno asoles) lo bonicos q son, lo be q eu fan i q no pare d'escriure (cuidao amb la ceguera de l'ordinador). Ja voras com veinal (o clinica carcaixent)no te critica mai i te deixa entrar sempre al bloc. A per cert, si feres alguna foto el dia de l'aire on ixca arbres per terra, antenes tombades, techos en terra, rames per els carrers, segur q guanyes molts punts si les envies a veinal, per a q d'aci 2 0 3 mesos la penjen aci i diguen... mireu com d'abandonat i trencat tenen tot el poble estos del psoe. Jo crec q fent aixo, aci no te criticaran.

    ResponderEliminar
  51. que passa amb els cursos que a subvencionat el Servef se Camps i que pareix que sols son de Robert?
    Cursos de informatica,jardineria y geriatria.
    no en parlem de aixo?

    ResponderEliminar
  52. ¿Vos pareix ètic i moral que les empreses i restaurants estiguen pagant els impostos corresponents per a exercir l’activitat per la que paguen i que l’ajuntament es valga del poder adquirit en les urnes per a robarlos la clientela a eixos locals i restaurants?.
    Estic referint-me al sopar del dia del enamorats que l’ajuntament a organitzat en l’Agora jove.
    ¿Es que no tenim punt d’honor ni vergonya?
    ¿Es que ja no tenim decisió per a anar a sopar en la nostra parella on millor ens parega?
    I no em digau que la vostra decisió es anar a l’Agora perquè vos diré que esteu fent molt de mal a eixes empreses; i no em digau que no esteu fent mal a ningú perquè la vostra falta de decisió i la vostra necessitat de que vos porten de la maneta a tots els llocs està creant una situació que pagaran els nostres fills: ESTEM CREANT BORREGUETS en lloc de essers humans PENSANTS I LLIURES.

    - ESPERE OPINIONS.

    Una altra situació VERGONYOSA es lo del bloc de progrés; la propaganda-triptic que ha enviat a totes les cases de l’Alcudia es d’allò més adoctrinadora i apresonadora del pensament: ens diuen els llibres que em de llegir I, LO QUE ES MÉS GREU, es que ho firma la generalitat catalana en conxaminació del ajuntament de l’Alcúdia. Ahí tenim als catalanets QUE VOLEN VENDRE ELS SEUS LLIBRES ALS VALENCIANETS IGNORANTS (això ho pensen els POLÍTICS catalanets) perquè de lo contrari POCS LLIBRES VENDRÍEN.
    ¡¡¡¡¡ I PENSAR QUE EIXE TRIPTIC APAREIX GRACIES ALS DINERS DE TOTS ELS ALCUDIANS !!!!! Si, si, perquè el bloc de progrés recibeix subvencions de l’ajuntament.
    Vinga ja!!!!, NO ENS INSULTEU LA NOSTRA INTELLIGENCIA COLLOOOONS!!!

    - ESPERE OPINIONS.

    Una altra cosa: heu llegit el que diu el PP en l’últim L’Alcudia 752?
    ¿No?
    Doncs que la GENERALITAT VALENCIANA DONA UNA GRAN CANTITAT DE DINERS PER A CURSETS REMUNERATS QUE ENSENYARAN ALS NOSTRES FILLS UN OFICI ADEMÉS DE COBRAR UNA CANTITAT CONSIDERABLE AL MES AL QUE ASISTEIX A EIXOS CURSOS.
    ¿Perquè no ho nomena l’ajuntament?
    Doncs ho repetiré jo: LA GENERALITAT VALENCIANA SAP INVERTIR EN ELS NOSTRES JOVENS!!!!

    - ESPERE OPINIONS.

    En els negocis del centre urbà estan arreplegant firmes per a que, al menys, es faça sona blava i que els clients dels negocis pugam anar a comprar amb tranquil•litat. Un poquet de solidaritat amb eixos negocis que estan mirant sempre les mosques que volen, perquè clients ja no en tenen.

    - ESPERE OPINIONS i per favor firmeu.

    ResponderEliminar
  53. no volies opinions esasoyyo22 pues veges que te pareix el escrit que li hem fet al ajuntament,
    espere que hages disfrutat.

    ResponderEliminar
  54. A P48:
    si, m'ha paregut maravillós, intelligent i valent; si, he disfrutat; i he disfrutat perque la gent del meu poble es i será gent treballadora i emprendedora;
    la gent de este poble sempre ha demostrat que no necesita que ningú ens adoctrine en una selecció de llibres, en que agranem els carrers (les nostres dones sempre han agranat el carrer; ¿perque eixe interés en fer vore que son ells els que ho pensen?), en que "l'Alcudia gua-guapa" (per alló del gossets i les seus corresponents merdetes);
    Si, P48 he disfrutat de vore que el meu poble es menetja i se rebela contra coses MAL FETES.
    GRACIES P 48 PER CONTESTARME A LO GRANDE.
    ES UN ALIVIO.
    UN SALUDO MOLT CARINYÓS, AMISTÓS. EN UNA PARAULA UN SALUDO SOOOOSTENIIIIBLEEEE, perque saludar al que segueis apoyant al ser inmundo i inclasificable (zzzzz) ES INSOSTENIBLE.

    ResponderEliminar
  55. Des de L'assocciació de veïns de l'Alcúdia veinal ens solidaritzem amb els negocis del Centre del Poble i els ajudarem a l'arreplega de firmes per a que es canvie el carrer.

    ResponderEliminar
  56. XAVIER CEBRIA MARQUES22 de febrero de 2010, 19:01

    Després de sentir el debat als liders al Congres hi ha per a caure mal, que poca maduresa politica hi ha en Espanya. Si no teniem prou, i després de veure la final de la Copa del Rei, entre els catalans i els vascs, sols ens quedava escoltar la falta d'educació "no respecte als Reis" si no respecte a la Democracia Espanyola" Barcelona_R.Madrid, en Bilbao. Qui son els que apoyen als radicals independistes? Per que estan callats? Estan callats per que tenen pactes amb ells en molts llocs, i simplemente o interesadament per que aixi manen pero, no donen la cara, son covards, rastreros i complis d'aquestes accions improcedents.

    ResponderEliminar
  57. XAVIER CEBRIA MARQUES22 de febrero de 2010, 19:07

    Bé, també estem esperant molta gent que des de l'Ajuntament conteste el Ajuntament respecte a l'escrit que han fet els empresaris del centre del poble, que conteste al engany que es feu amb els veins de Joan Baptiste osca i que diga algo respecte al resultat, des de aquest blog en el que el resultat majoritari va ser que es PUGUERA APARCAR EN EL CARRER, amb un 77 % a favor. Que pasa, que per lo menys no mereixguem un respete i que s'atenguen les peticions com cal???????

    ResponderEliminar
  58. Alcudians.les botigues del centre vos demanem que aneu a firmar perquè ens lleven els pilons i que se puga aparcar
    totes les botigues tenen fulls per a firmar i si esteu interesats tame tenen fulls perquè n'arreplegeu,vos estarem molt agraïts

    ResponderEliminar
  59. ¡¡¡¡¡¡Ahi valent!!!!!! quina vergonya el ultim anonim que ha escrit!!!!

    A VORE SI DEMOSTRES UN POQUET DE CONEIXEMENT, FAS UN ANALISIS DE LA SITUACIÓ DE ESPAÑA I VEJES QUI ES EL QUE NO ARRIMA EL HOMBRO; vejes qui deu d'amagarse de la vergonya per no saber fer res per a que 4 milions de persones no estiguen en el paro; amagarse per els milions d'euros que dona (REGALADETS) a partidets, sgae, cursets de masturbació, cuiners....

    Ja ens dirás perqué es tenen que amagar baix d'una pedra els del PP.

    Qué vergonya de demócrata eres!!

    En lo que estem pasant tots els espanyols i tu tranquilet; ahí, a dominar!!!!! ahí a insultar i amenaçar sense cap raonament.

    Fas por per lo fasciste que eres. Tu també apoyes les subvencions que fa zzzz??? Tu també xuples del pot????

    Te recordaré una coseta: el PP es la oposició; que poca categoria politica te el teu jefe zzz que soles te el argument de atacar al PP; xé que trevalle recollons!!!! per aixó ha guanyat les eleccions (gracies a essers com tu que no tenen dos dits de coneixement)

    Tu també ataques al PP?, que eres un politic del psoe? doncs hala posat a trauremos del fangar en ves de dedicarte a atacar al PP.
    Mira una manera de fer punts davant del teu jefe zzz es afillarte a un pres de Guantánamo.

    ¡¡¡¡EN MENUT MERDER ESTEM PER CULPA DEL INDIGENT INTELECTUAL I BECARI DE OBAMA!!!!!

    Quin mal t'ha fet Puri? No et mereixes ni que te diga que eres un insultador inculte i un imbécil; no, no te ho mereixes; et mereixes indiferencia perque insultadors renyidors com tu sense massa coneixement,es mereixen tastar la medicina que ha inventat el teu zzz: el paro que causa indiferencia en el president del gobern d'España, treballar en el plan E o el abort.

    ResponderEliminar
  60. PARA EL QUE DICE QUE PURI ES UN POCO LERDA.
    TE DIRE QUE DE LERDA NO TIENE NADA.
    TRABAJA, ES MADRE, ACUDE A TODAS LAS REUNIONES
    ETC.........Y DA LA CARA.
    BUENO NO SE SI SERAS LERDO PERO SE QUE ESCRIBES DONDE NO TENIAS QUE ESCRIBIR.NO SERAS TU EL LERDO.

    ResponderEliminar
  61. Ahi estan penjades les fotografies de l'acollida de la inauguració de la zona peatonal del centre. Ah sobre la persona que diu que no anirá a comprar mai més al centre, des de veinal volen dir-li que els demés apojarem més encara les compres, en compensació a la poca comprensió de l'Alcaldia del sr. Robert.

    ResponderEliminar
  62. Cuanta maldat en la persona que ha publicat l'escrit al periodic respecte a l'escrit que realitzaren els comerciants del centre. I no ho dic perquè ella opine que s'ha quedat preciós (jajajajijijij), ho dic per els insults als comerciants de marionetes, encobridors..... Senyora que voste tb és empresaria i tè un negoci que de segur que si li'l intentaren afonar es defendria.

    ResponderEliminar
  63. Tu, paleto del psoe!! entres en la part on te diu que de moment no es pot entrar; de segur que ho fas per collonets; be te deixarem passar eixa.
    El que no te deixaré passar es el que dius dels carrers peatonals de tots els països; tu, que pareix ser que te recorres tots els carrers peatonals de tot el mon, me podràs contestar a esta pregunta: HAS VIST ALGÚN CARRER PEATONAL QUE DONE MENOS GANES DE PEATONETJAR? HAS VIST ALGÚN CARRER MÉS LLEIG Y ROVELLAT QUE ESTE NOSTRE? ¿HAS VIST ALGUN CARRER MES PERILLÓS PERQUE SI CAUS UN BAC TE POTS CLAVAR EL FERRET-FALO EN LA BOQUETA?.
    VA, VA I TIRA CAP ALLÁ, VALENT !!!!

    TU CREUS QUE EL QUE ACABE DE DIR CRITICANT ELS HORRENDOS I ANTIESTÈTICS CARRERETS ES UNA ESTRATEGIA DEL PP?

    O BÉ LA ESTRATEGIA ES LA QUE SEGUEIXES TU?
    TU COM TOTS ELS DEL PSOE SI QUE SEGUIU UNA ESTRATÈGIA: ¡¡¡¡¡¡ AMAGAR LA VOSTRA INCOMPETENCIA EN SUBVENCIONS ASTRONOMIQUES I CRITICANT AL PP.

    Com eres tan atrevit en voler nomenar a la generalitat catalana? Com, com t’atreveixes quant els mateixos comerciant catalans ESTAN FINS ALS OUS DE EIXA GENERALITAT ???? (més que Generalitat jo l’anomenaria LA PARTICULARITAT CATALANA).
    Com t’atreveixes quant eixa Particularitat Catalana es 100% repressora del lliure comerç???????????????
    EN ALCUDIA NO VOLEN SEGUIR EL MAL EIXEMPLE DE LA PARTICULARITAT CATALANA. Ja tenim prou en els falos catalans que ens han posat a la força en el nostre volgut passeig (que no lo que tenim ara que pareix un carrer en continua construcció)

    Jo crec que com polític no tens molt de futur, ni com observador tampoc.
    MIRA!!! Pot ser que tingues futur com amic de Castro i del Chaves de Venezuela.
    UNO QUE MATA A TOT AQUELL QUE VOL DEMOCRÀCIA I LLIBERTAT (tenim el cas del pobre Zapata)
    L’ALTRE QUE TÉ BAIX LA SEUA ALETA POLÍTICO-PROTECTORA A ASESINOS DEPRAVATS COM ES ETA.

    Després TE POSES A PARLAR DE LLADRES CORRUPTES DE LA GENERALITAT VALENCIANA QUE ESTÁN EN LA PRESÓ?????????????
    NO ME DIRÁS QUE NO ERES VALENT?? BUENO NO, ERES UN COVARDE PERQUE T’AMAGUES EN UN ANÒNIM.
    Però dona el mateix; ja pots dir el que vulgues, TU SAPS QUE EL QUE DIUS SON TOT MENTIRES, però també saps que eixes mentires que digueu tant repetitivament vos donen resultat.

    JO TAMBÉ VAIG A SER REPETITIVA:
    - A valència NO HI HA cap polític en la presó
    - En CATALUNYA fa anys que hi ha molta CORRUPCIÓ (Afonament del Carmel i cobro del 3% per part dels polítics)
    - Bermejo (ministre de justícia) AL CARRER
    - Madalena Alvarez (ministra de foment) AL CARRER.
    - El cas Faisan EL PSOE NO VOL QUE S’AVERIGUE RES
    - El juez Garzón en mans de la justícia………..
    - EL ZZZ FENT UNA DEUDA PÚBLICA QUE TARDAREM 500 ANYS EN PODER PAGAR

    XIQUET!!! No cal que seguixca perquè es que m’aborrone de pensar en la Nostra pobreta Espada.
    Ah!! Una altra coseta, no alardetjes de que soles fem cas al que has dit de Puri; ENSENYAT A LLETJIR i vorás que al llarg de este blog s’han dit moltes coses i molt interesants.
    POBRET IGNORANTET!!!!!! ¡¡¡¡Que TU no pots insultar a Puri!!!!!
    I tot perque no t’enteres de la pelicula; no t’enteres de que el poble espanyol ja sap lletjir i escriure; i sap fins i tot llejir entre linees; i entre eixes linees tu estás diguent-mos que eres politic (i no me contestes diguent-me que no eres politic perque me sinfot lo que tu pugues dir), que la teu vida es tot una mentira, que no saps viure, que no eres feliç, que estás obsesionat en el PP, que eres un insultador, y que tens por del proxim resultat electoral.
    Vorás que els que escribim en este blog (per lo menos jo), no parlem de mentires i fantasies personals, parlem del que vetjem en els nostres ulls.

    ResponderEliminar
  64. TU ES QUE SEGURAMENT T’HAS FET UN MON IMAGINARI QUE, si no fora perque eixe mon que tu vols montar ens està FOTENT a tots, en faría agarrar un atac de risa; SI PERQUE ERES RIDICUL al mateix temps QUE PERILLÒS.

    Deixa eixa obsesió i possat a trevallar en companyia del teu jefe zzzzz; no cal tanta comisió; açó requerix TREBALL per part del gobern i no que s’amague la INCOMPETENCIA baix unes comisions a les que desprècia perque zzzz no pensa fer res de lo que li diga el PP;
    LA PROVA ESTÀ EN LA PUTJADA DEL IVA: tota Europa i el PP d’Espanya está diguent-li que si putja el IVA ens afonarem més; pero ell, que se creu una divinitat, no pensa fer cas.

    I ara al anonim MENTIRÓS, que no nomene per a res al PP i que faça un bé per el seu poble i per Espanya: que els del Psoe vatjen LLEVAN-SE SUELDOS (pajínes, aidas, trinidades jimenez y su sexo cibernético) que per cert no se guanyen perque o no fan res o fan molt de mal al país cobrant un sou que no se guanyen, que no putjen el iva, i que creen empleo.

    ResponderEliminar
  65. TU ES QUE SEGURAMENT T’HAS FET UN MON IMAGINARI QUE, si no fora perque eixe mon que tu vols montar ens està FOTENT a tots, en faría agarrar un atac de risa; SI PERQUE ERES RIDICUL al mateix temps QUE PERILLÒS.

    Deixa eixa obsesió i possat a trevallar en companyia del teu jefe zzzzz; no cal tanta comisió; açó requerix TREBALL per part del gobern i no que s’amague la INCOMPETENCIA baix unes comisions a les que desprècia perque zzzz no pensa fer res de lo que li diga el PP;
    LA PROVA ESTÀ EN LA PUTJADA DEL IVA: tota Europa i el PP d’Espanya está diguent-li que si putja el IVA ens afonarem més; pero ell, que se creu una divinitat, no pensa fer cas.

    I ara al anonim MENTIRÓS, que no nomene per a res al PP i que faça un bé per el seu poble i per Espanya: que els del Psoe vatjen LLEVAN-SE SUELDOS (pajínes, aidas, trinidades jimenez y su sexo cibernético) que per cert no se guanyen perque o no fan res o fan molt de mal al país cobrant un sou que no se guanyen, que no putjen el iva, i que creen empleo.

    ResponderEliminar
  66. UNOS APLAUSOS PARA ESASOYYO22

    ResponderEliminar
  67. Ay, ay ,ay! A mi es que la veritat ja em sap mal contestar-te!. I perquè? Doncs perquè acabes de confirmar, en lo últim que has escrit, que estàs obsessionat; i aixó t’ho hauries de fer vore. T’ho dic de cor!!!.
    Vorás, no vaig a entrar en detalls de cada obsessió teua. Però a groso modo te diré que es tot una alucinació.
    Ja ho hem parlat (concretament jo en un altre anonim) doncs busca per el blog i te informarás.
    Pero clar, vosatros a repetir consignes obsessives i repetitives: gurtel, gurtel, gurtel, costa, costa, costa, Papa, Papa, Papa, Terra mitica, Terra mitica, Terra mitica
    Te faré un xicotet resumen:

    ¡¡¡¡¡¡VALENCIA ES UN ESPILL PRECIÒS ON TENIM EL ORGULL DE MIRAR-NOS TOTS ELS VALENCIANS!!!!!!

    Si jo fora metje psiquiatra el que no faría mai en la vida es ajudar a que tingues mes obsessions; si, no t’enviaria mai a passejar o peatonetjar per els carrers ¿peatonals? De este poble nostre tan MALTRACTAT ESTÉTICAMENT. Jo t’enviaría a la ciutat de les ciències, al hemisfèric, al oceanogràfic, a vore l’american’scup.

    I t’enviaria allí perquè allò es preciós, te transporta, veus la grandiositat, la originalitat, el “buen-hacer”. Darrere de eixa meravella hi ha un gran arquitecte pero també TENIM A UNS GRANS POLÍTICS.
    Si, UNS GRANS POLÍTICS. Uns polítics que tenen que aguantar molt; tenen que aguantar a un Psoe rabiós, zelós, envejós. Un Psoe que no mira el bé del poble valencià sino el seu bé propi. Un Psoe que seguix les consignes del seu zzzzzz i ens te castigats (Desde que està zzzz en la moncloa) sense Ave, sense aigua, donant-nos menos diners per habitants que a la resta de Espanya; un Psoe que va com si diguerem a la caça del tesoro, estil Indiana Jon, a vore que trova de mal en Camps i el seu govern.

    Tot el que has dit dels politics valencians es una PATRANYA.

    I afegeixes que encara no sabem lo que va costar la visita del Papa.
    Doncs jo t’ho dic: VA COSTAR DINERS

    Lo que no ha costat diners ni sabem lo que ha costat (ho imaginem i per aixó tenim por) es la cadira de zzz en el G20, o la reunioneta en la consabida foto en Obama, o el desayuno de la Oración; no ho sabem perque este zzzzzzzz es un dictadoret i fa el que li rota, pero ho imaginem: mes soldats a Afganistàn, més pressos de Guantánamo que ningu del mon.

    Jo preferisc miiiiiiilllll voltes més pagar i que vinga el Papa a que vinga Chaves gratis i envilisca la imatge de la nostra Espanya davant el mon senser
    I com jo, rey mio, hi ha milers de valencians;
    Milers de valencians que senten cada dia eixes consignes que tu repeteixes I JA NE ESTÀ FINS ALS OUS!!!!
    Pero el nostre poble es molt sabi i sap vore i discernir la mentira de la veritat.
    Me sap mal ajudar al politiquets sociolistos que tenim pero ho vaig a dir:

    - Quan els del Pspv es donen conter de la inteligencia del poble valencià (hasta ara es pensen que el poble valencià seguirà al Pspv com si fora un equipo de futbol),
    - quan es done conter de la capacitat de discerniment de esta maravillosa gent nostra,
    - quan es done conter que tots els valencians tenim us de raó
    - quan es done conter que els nostre llauradors s’han regit sempre per un tribunal de les Aigües i que per aixó sabem més que ningú de aigua i riego.
    - quan es done conter que els valencians sabem observar encara que callem
    - quan es done conter que les urnes tenen boques, ulls i orelles
    - quan es done conter que el cas Gurtel a nosaltres els valencians NO ENS IMPORTA NI ENS AFECTA PER A RES

    QUAN ES DONEN CONTER DE TOT AIXÒ, ENTONCES ESTARÁN EN IGUALTAT DE CONDICIONS EN EL PP; DE MOMENT ESTÁN OFEGANSE I AULORANT TOTS ELS PETS.

    AMUNT VALENCIA!

    ResponderEliminar
  68. Que nadie se sienta ofendido con mis palabras, pero L'Alcudia no es un pueblo tan grande.
    Mejor me explico, porque seguro que alguno se siente ofendido.
    Sólo se ha medio peatonalizado una serie de calles. En sus más próximas inmediaciones existen calles en las que se puede aparcar.
    No entiendo como se puede decir que perjudica al comercio. Cuando voy en coche no compro, normalmente tengo que bajarme de él para entrar a un negocio, por tanto, ¿qué problema hay en aparcar a 2 ó 3 calles de donde quiero ir a comprar? ¿Estamos hablando de andar 2Km? No, seguramente de 300 ó 400 metros. ¿Tanto supone eso?
    ¿Qué tipo de negocio se puede ver perjudicado ante la semi peatonalización? ¿Tal vez un centro comercial? Sinceramente, no veo tanto problema.
    Saludos.

    ResponderEliminar
  69. Esteu callats perquè no voleu reconeixer la vergonya que ens fa sentir a tots els valencians el tindre un president de la generalitat mentirós, un president que ens enganya, un president de la generalitat que permitix que el seu partit, el pp, es financie de forma ilegal amb mes de 6 millons de euros per baix ma en les ultimes eleccions, un president que mante en el seu carrec a amics que "els toca la loteria" mes de 4 voltes en un any, un president de la generalitat que està IMPUTAT pel Tribunal Suprem, un president que ha dut als valencians a que anem en el cap cacho quan eixim de la nostra terra degut als seus negocis, trajes, bolsos i contractes adjudicats a dit als seus amics del alma. PER AIXO ESTEU CALLATS..... CALLATS I AVERGOÑITS. Aixo al que ens ha dut el PP en valencia...a conviure en els sobornos, en els reglas, en els te quiero un huevo..... Si tornaren tots els dines que per culpa del pp s'han enbuchacat, segur que no fea falta rebaixar el jornal als funcionaris..... Quina poca vergonya......

    ResponderEliminar
  70. IMBÉCIL tens que ser per a parlar del tratjes de camps i no vore el robo, el tracte de favors i el cohecho que está fent Bono.
    Imbecil tens que ser per a dir que ha fet contractes quan laseua imputació es de cohecho impropio O SIGA, UNA INVENCIÓ PER A CASTIGAR EL TRAJES DE CAMPS. Els regals que ha recibit no suposen cap delit sino que está castigat encara que els recibí a canvi de res, sols per si acas tenia intencio de algo.
    Imbecil tens que ser per a dir que els valencians anem en el cap cacho, quan allá on vajes te diuen que quina vergonya de politics del psoe, que s'ensanyen en dos trajes i se burlen dels españols tolerant el cas BONOPOLY y el cas PRETORIA en Barcelona. I encara tenen el tupé de dir que no veuen res de anormal en lo de Bono.
    Jo opine que en el cap cacho vas tu i els segos com tu; perque en el fondo vejeu la realitat, vejeu la honradessa de Camps pero es clar queno heu direu per res del mon.
    NO ES PREOCUPEU, ELS VOTANS VALENCIANS SI QUE VEUEN EL MONTATJE DELS TRAJES DE CAMPS. I TIN PER SEGUR QUE AIXÓ (LA VOSTRA INSENSATES E INCOMPETENCIA POLITICA)ESTÁ DONANT MÉS VALOR MORAL, ETIC I POLITIC AL NOSTRE PRESIDENT CAMPS.

    ResponderEliminar

Comentaris recents

Fotos

Instal·lació WIMAX del Ajuntament

Instal·lació WIMAX del Ajuntament
Instal·lació ben feta (una antena per a tots els usuari) del WIFI local d'un edifici de protecció oficial a l'Alcúdia. Som tots iguals?????, crec que no, cadascú que opine...